تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دوربین مداربسته /نصب دوربین مداربسته

استراتژی های اینترنت مارکتینگ

دوشنبه 7 بهمن 1398
17:04
solmaz
 

امروزه اکثریت کسب و کارها در حال انجام اینترنت مارکتینگ هستند؛ دلیلش این است که ارزان‌ترین روش برای صاحبان آنها برای بدست آوردن میلونها بازار هدف می‌باشد. اما به راستی اینترنت مارکتینگ چیست؟

اینترنت مارکتینگ

اینترنت مارکتینگ (بازاریابی اینترنتی) پروسه ترویج یک نام تجاری، محصول و یا خدمات در فضای اینترنت است. این روش دارای دامنه گسترده‌ای شامل ایمیل مارکتینگ، مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیکی و هر گونه فعالیت‌های تبلیغاتی از طریق رسانه‌های وایرلس می‌باشد. همچنین می‌تواند ترکیبی از جنبه‌های خلاق و تکنیکی شبکه جهانی وب مانند تبلیغات، طراحی، توسعه و فروش آنها باشد. به عنوان مثال طراحی وبسایت می‌تواند بر روی مقدار زمان و توجه کاربر در صفحه سایت شما اثر بگذارد. وبسایت شما مرکز تمام دیجیتال مارکتینگ (انجام فرایندهای بازاریابی با استفاده از رسانه‌های دیجیتال) شماست بنابراین اگر صفحه شما خوانا و جالب نباشد مهم نیست که چقدر شما زمان برای توسعه استراتژی خود می‌گذارید و ممکن است مشتریان خود را از دست بدهید. علاوه بر این اینترنت مارکتینگ با ایجاد و قرار دادن تبلیغات در تمام مراحل مختلف چرخه تعامل با مشتری سر و کار دارد.  اگر شما به دنبال بهبود دیجیتال مارکتینگ خود هستید روش‌های بسیار کارامدی وجود دارد که شما می‌توانید افراد بیشتری را به وبسایت خود دعوت کنید و نیز با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید و یک دیجیتال مارکتینگ ایجاد کنید.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و  طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی


اینترنت مارکتینگ به انواع مختلفی تقسیم می‌شود:
بازاریابی وابسته (Affiliate Marketing):
این یک روش بازاریابی است که در آن افراد در وبسایت خودشان محصولات شما را تبلیغ کرده و در آن بازدید کننده با کلیک بر روی محصول به سایت فروشنده منتقل شده و در آنجا خرید خود را انجام می‌دهد و فرد تبلیغ کننده پورسانت خود را از فروشنده دریافت می‌کند. به این نوع بازاریابی سیستم همکاری در فروش هم گفته می‌شود. البته این روش برای هر کسب و کاری قابل انجام نیست. با این حال اگر شما این کار را انجام دهید، شما می‌توانید به سرعت بهبود تلاش‌های بازاریابی خود را بدون نیاز به انجام کار بیشتر توسط خودتان ببینید. افرادی که به شرکت شما اعتماد دارند می‌توانند اطلاعات شما را به اشتراک بگذارند و بازار خود را بر پایه یک پلتفرم مبتنی بر پورسانت رشد دهید.
نمایش تبلیغات (Display Advertising):
در این روش آگهی تبلیغات شما در سایتها و یا بلاگهای دیگر به منظور افزایش ترافیک برای محتوای خود آنها نشان داده می‌شود. این به نوبه خود می‌تواند باعث معرفی محصولات شما شود. 
ایمیل مارکتینگ (Email Marketing):
این یک فرایند بازاریابی است که شامل رسیدن به مشتریان خود توسط ایمیل می‌باشد. البته تنها ارسال ایمیل کافی نیست بلکه در این روش شما باید موارد مختلفی در مورد کسب و کار خود آماده بکنید که بر اساس نیازهای هر فرد تهیه شده و بنابراین می‌تواند یک رویکرد شخصی را برای رسیدن به اهداف شما ایجاد کند. یک نگاه جامعی از رفتار خرید مشتریان خود داشته باشد و از آن اطلاعات برای گسترش استراتژی خود استفاده کنید. در نظر داشته باشید که ایمیل مارکتینگ به هیچ عنوان ارسال هرزنامه یا ایمیل های انبوه به لیستی از مخاطبین ناشناس نیست! بلکه در ایمیل مارکتینگ به دنبال برقراری ارتباط موثر و مفید با مخاطبین بر بستر ایمیل هستیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله ایمیل مارکتینگ چیست را مطالعه نمایید.
بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing):
این نوع اینترنت مارکتینگ شامل اشتراک گذاری محتوای ارزشمند رایگان برای بازار هدف شما به منظور متقاعد کردن آنها برای تبدیل شدن به مشتری وفادار شما می‌باشد. این روش می‌تواند توسط راه‌اندازی وبلاگ کسب و کار انجام شود. وبلاگ شما می‌تواند به دلایل زیادی استفاده شود مانند اینکه شما مطلب به طور منظم با کلمات کلیدی مرتبط بگذارید و استراتژی موتور جستجوی خود را بهینه کنید. علاوه بر آن وبلاگ شما محلی می‌شود که می‌توانید مشاوره ارائه دهید، بخشی از اطلاعات را اشتراک گذاری کنید و حتی ارتباط با مشتریان خود داشته باشید. یک ارتباط پایدار آغازی برای اعتماد است و وبلاگ یک راه عالی برای ساخت آن است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بازاریابی درونگرا پیشنهاد میکنیم که مقاله ای که قبلا در وب24 در مورد بازاریابی درونگرا یا بازاریابی جاذبه ای منتشر کرده ایم را مطالعه نمایید: بازاریابی درونگرا چیست
بازاریابی در موتور جستجو (Search Engine Marketing):

بازاریابی برای موتورهای جستجو شامل دو بخش می شود: بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و تبلیغات به صورت کلیکی یا PPC . تبلیغات کلیکی نوعی از بازاریابی است که یک کسب و کار از طریق پرداخت پول برای تبلیغات در موتورهای جستجو انجام می دهد و بر روی صفحه نتایج موتور جستجو نشان داده می‌شود. این روش شامل پرداخت پول به موتور جستجو می‌باشد در نتیجه موتور جستجو سایت شما را در ازای چند کلمه مشخص در نتایج بالاتر لیست می‌کند. (در گوگل لینکهایی که با این روش ارتقا یافته اند نسبت به سایتهایی که به طور طبیعی بالاتر هستند جدا لیست می‌شوند در صورتی‌که در موتورهای جستجویی مانند یاهو نتایج طبیعی و پولی سایتها باهم لیست می‌شوند)
بهینه سازی موتور جستجو (Search Engine Optimization):
بر خلاف SEM (بازاریابی در موتور جستجو)، روشی غیر پولی و طبیعی برای ترویج مطالب در صفحه نتایج موتور جستجو استفاده می‌شود. این روش شامل جستجوی کلمه کلیدی و قرار دادن، ساخت لینک و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی می‌باشد. بازاریابی از طریق موتور جستجو و بهینه‌سازی آن کمک می‌کند که نام و وبسایت شما بر روی لیست نتایج موتور جستجو ظاهر شود. با یک استراتژی SEO قوی، وبسایت شرکت شما مرتبط با کلمه کلیدی استفاده شده برای یافتن خدمات شما نشان داده خواهد شد. بنابراین شانس شرکت شما را برای انتخاب به عنوان ارائه دهنده خدمات یا محصولات خاص در موتور جستجو افزایش می‌دهد. 
بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی (Social Media Marketing):
بازاریابی از طریق رسانه اجتماعی فرایندی برای ترویج یک وبسایت از طریق شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند فیس بوک، توییتر، گوگل پلاس، LinkedIn، Pinterest و غیره می‌باشد. بازاریابی در شبکه های اجتماعی باعث می شود که افراد مختلف جامعه آشنایی بیشتری با برند شما پیدا کنند و بتوانید ارتباطی دو طرفه با برند شما ایجاد کنند. این فرآینده نهایتا باعث خواهد شد که حس وفاداری در مشتریان افزایش یابد و بتوانید با تعامل با آنها مشکلات محصولات و خدمات خود را برطرف کنید.

چرا اینترنت مارکتینگ مهم است؟

اینترنت دارای قدرتی برای ارتباط میلیونها مردم از سراسر جهان است. بنابراین دارای این قابلیت است که کار شما را برای میلیونها بازار هدف در سراسر جهان معرفی کند. علاوه بر این، عملکرد شما می‌تواند به آسانی با استفاده از آنالیتیک وب و ابزار آنالیز رابطه بین هزینه- حجم- سود (cost-volume-profit analysis) اندازه‌گیری شود. با این حال باید بسیاری از اشکال اینترنت مارکتینگ را یاد بگیرید به طوریکه شما بدانید که آیا تلاش‌های شما سرمایه‌تان را بازمی‌گرداند.

 

تبلیغات میان متنی

سئو سایت برای موتورهای جست و جو و همچنین  تبلیغات گوگل ادوردز  از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد. بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است.

تبلیغات میان متنی


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 338 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

روش هایی برای افزایش بازدید گوگل

دوشنبه 7 بهمن 1398
17:02
solmaz

امروزه گوگل نه تنها یک مرجع جستجو، بلکه ناظر سختگیری است که با وسواس زیادی، رتبه سایت ها و کسب و کارهای اینترنتی را مشخص می کند. سئو و بهینه سازی سایت، در گرفتن بهترین رتبه از گوگل خلاصه می شود. سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، شگردهایی است که بسیاری از صاحبان سایت ها و وبلاگ نویس‌ها با آن آشنایی ندارند، به همین دلیل از طریق کمپین های بازاریابی یا شرکت های تخصصی فعال در این حوزه، به دنبال افزایش بازدید سایت خود هستند. یکی از مهمترین عوامل برای بهبود رتبه‌بندی سایت، افزایش بازدید گوگل و بالا بردین بازدید سایت از طریق گوگل است که برای صاحبان کسب و کار دارای اهمیت ویژه‌ای است. روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید باعث افزایش بازدیدهای گوگل شوید.این شیوه یکی از روش‌ها با هزینه کمتر نسبت به روش‌های دیگر است که منجر به ترافیک هدفمند به وبسایت شما می‌شود. بنابراین باید اصول و قوانینی را در وبسایت خود رعایت کنید تا به سایتی مفید و کاربرپسند تبدیل شوید و از این طریق باعث افزایش بازدید و اعتبار سایت خود شوید. افزایش ورودی گوگل متأثر از عوامل مختلفی است که در ادامه این عوامل مؤثر  را بررسی می‌کنیم.

  افزایش بازدید گوگل

چه عواملی در افزایش بازدید گوگل موثر هستند؟

الف- محتوای وب سایت

1- به کار بردن کلمات کلیدی

کلمات کلیدی، کلمه‌هایی هستند که کاربران با جستجوی آن‌ها در گوگل، به سایت شما دسترسی پیدا می‌کنند. برای افزایش بازدید گوگل، چگالی کلمه کلیدی یعنی تعداد دفعاتی که باید یک کلمه کلیدی در متن تکرار شود، اهمیت دارد. کلمه کلیدی نباید به صورت غیرعادی در متن تکرار شود؛ زیرا الگوریتم های گوگل متوجه غیرعادی بودن چگالی کلمه کلیدی می شوند و به سایت شما رتبه نمی دهند.
در انتخاب کلمه کلیدی به خاطر داشته باشید که بعضی کلمات چند معنی دارند، مثلا کلمه «مک» هم به معنی لپ تاپ شرکت اپل است و هم مارک لوازم آرایشی. پس دقت کنید که با چه کلمه‌ای به دنبال بالا بردن بازدید سایت در گوگل هستید. برای پیدا کردن کلمه های کلیدی می‌توانید از سایت هایی مانند kwfinder، Moz یا ابزارهای گوگل استفاده کنید.
استفاده از کلمات کلیدی LSI: LSI کوتاه شده عبارت Latent Semantic Indexing» » و  به یکی از قابلیت های گوگل گفته می شود که می‌تواند ارتباط بین کلمه ها و عبارات را درک کرده و مفاهیم مشترک بین آن‌ها را شناسایی کند. استفاده از کلمات کلیدی LSI در تگ عنوان یا توضیحات صفحه سایت شما، باعث می شود گوگل تفاوت بین کلمه های مترادف را تشخیص بدهد و مانع از افزایش بازدید گوگل نشود. 

2- میزان به روزرسانی محتوا

تولید محتوا نباید تنها برای مدت زمانی کوتاه  انجام بگیرد و تمام شده تلقی شود؛ بلکه باید به مرور زمان و با آپدیت شدن مباحث، مطالب سایت نیز به روز رسانی شوند تا در افزایش بازدید گوگل موثر باشد. گاه لازم است بعضی کلمات موجود در متن تغییر کنند اما برای به روز رسانی سایت، عدد مشخصی وجود ندارد. می‌توانید بر اساس استراتژی بازاریابی خود، روزانه، هفتگی، ماهانه یا هر چند سال یک بار، مطالب سایتتان را به روز رسانی کنید تا موفق به افزایش بازدید گوگل بشوید. فرایند تولید محتوا و به روز رسانی محتوا، مداوم است و هیچ گاه پایان نمی‌پذیرد.

3- ویرایش محتوا

هرگونه تغییری در متن که فاکتورها و کلمه های کلیدی جدیدی را وارد متن کنند، در بالا بردن بازدید سایت در گوگل تاثیر چشمگیری دارند. حذف کامل بخشی از محتوا نیز در فرایند ویرایش محتوا انجام می‌گیرد و نباید با حذف چند پاراگراف نگران کاهش رتبه سایت خود باشید؛ زیرا کلمه های کلیدی جدیدی را وارد متن کرده اید. می‌توانید هنگام ویرایش محتوا، تصاویر جدید را به سایت خود اضافه کنید.

4- چگونگی استفاده از کلمات کلیدی

برای افزایش بازدید گوگل، باید کلمات کلیدی متن شما در ۱۰۰ کلمه اول، استفاده شده باشد تا نشان دهنده مرتبط بودن سایت با کلمه کلیدی باشد. کلمه کلیدی را باید درون تگ عنوان، تگ H1، H۲  و تگ متا دیسکرپشن استفاده نمود تا به بالا بردن رتبه سایت در گوگل منجر شود.

5- ترتیب قرار گرفتن کلمات کلیدی در متن

استفاده از کلمه کلیدی به تنهایی نمی تواند بازدید گوگل را افزایش دهد. باید مراقب ترتیب قرار گرفتن کلمات کلیدی در متن باشید. بهتر است از عبارات کلی تر استفاده کنید؛ مثلا «روش های تمیز کردن خانه» پرجستجوتر از عبارت «چگونه خانه خود را تمیز کنیم» است و بیشتر موجب افزایش بازدید گوگل می شود. بنابراین پیش از استفاده از کلمات کلیدی، درباره کلمات کلیدی مناسب، تحقیق کنید.

6- تولید محتوای تخصصی

سعی کنید محتوایی که برای وبسایت خود انتخاب می‌کنید حول یک موضوع مشخص باشد. به عنوان مثال در زمینه کاری خاص مانند طراحی وبسایت و بهینه‌سازی سایت باشد. دلیل آن این است که گوگل علاقه‌مند به شناسایی محتوایی است که حول کلمه‌های کلیدی بهم مرتبط باشد. در صورتی که زمینه کاری مشخصی نداشته باشید و محتوای سایت شما تخصصی نباشد، گوگل نیز اعتبار زیادی برای شما قائل نخواهد شد.

7- کپی مطلب با ذکر منبع

 در صورتی که مطلبی را از جایی کپی می‌کنید حتما منبع آن را ذکر کنید. به این دلیل که مطلب کپی می‌تواند رتبه شما را در گوگل پایین آورد، اما سعی کنید همیشه محتوای جدید مرتبط با موضوع کاری خود ایجاد کنید. کپی کردن مطالب از سایت های دیگر باعث خواهد شد که امتیاز منفی کسب کنید و از طرف دیگر کاربران نیز اعتبار کمتری برای شما قائل می شوند.

8- اشتراک‌گذاری مطلب در گوگل پلاس

 محتوایی را که ایجاد کردید در گوگل پلاس به اشتراک بگذارید تا در نتایج گوگل ظاهر شوند که می‌تواند کمک کننده افزایش ورودی گوگل باشد. در نظر داشته باشید که اشتراک گذاشتن محتوا، میتواند باعث شود که کاربران جدیدی با مطالب شما آشنا شوند و از طرف دیگر روباتهای گوگل نیز اعتبار بیشتری برای شما قائل شوند.

9- بازنشر مطالب قدیمی

 به دلیل آنکه که قوانین گوگل مدام در حال تغییر است می‌توانید مطالب قدیمی وبسایت خود را که در گوگل رتبه خوبی نگرفته‌اند بر اساس قوانین گوگل دوباره بازنویسی کنید و یا می‌توانید آنها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید تا به این طریق گوگل متوجه نشر آنها از طریق این شبکه‌ها شود و رتبه‌بندی بهتری به آنها بدهد. بنابراین این روش هم می‌تواند به افزایش ورودی از طریق گوگل کمک کند.

10- بروز رسانی مداوم وبسایت

در حوزه تخصصی خود آخرین اخبار را منتشر کنید تا به این ترتیب باعث بهبود رتبه خود و در نتیجه افزایش بازدید گوگل شوید. با بروز رسانی مداوم مطالب وبسایت خود می‌توانید به طور غیر مستقیم بک لینک بسازید و همچنین این ویژگی را برای شما دارد که سایت های معتبر مرتبط با زمینه کاری شما مطلب وبسایت شما را با ذکر منبع منتشر می‌کنند البته برخی وبسایت‌ها مطلب شما را کپی می‌کنند که این هم در طولانی مدت به معنی اعتبار وبسایت شماست.

ب- بهینه سازی ریچ اسنیپت‌ها 

یکی از راه های افزایش بازدید گوگل، کار کردن بر روی ریچ اسنیپت است. ریچ اسنیپت می‌تواند ترافیک سایت شما را بدون ساختن لینک، بالا ببرد. ریچ اسنیپت ها عبارت هایی هستند که اطلاعات و داده های نشانه گذاری شده وب سایت را نشان می دهند و به موتورهای جستجوگر کمک می کنند تا موضوع و محتوای سایت را راحت تر تشخیص دهند. ریچ اسنیپت ها انواع مختلفی دارند؛ مثلا سایت های فروش آنلاین محصول، می توانند محدوده قیمت کالا را در این قسمت نشان دهند. ریچ اسنیپت ها در سایت های نقد فیلم، به صورت امتیاز تماشاگران به فیلم نمایش داده می شود و می‌تواند بالا بردن بازدید سایت در گوگل را در پی داشته باشد. وبمسترها با اضافه کردن داده های موردنیاز ریچ اسنیپت به کد HTML می‌توانند به طرز شگفت‌آوری موجب افزایش بازدید گوگل شوند.

 

ریچ اسنیپت ها

 

ج- لینک دهی

1- کیفیت لینک های خروجی

زمانی که به دنبال بهینه سازی سایت و افزایش بازدید گوگل می روید، به فکر لینک سازی و لینک دهی می‌افتید. یک راه بالا بردن بازدید گوگل، لینک دادن به سایت هایی است که page autority  بالایی دارند. باید مراقب باشید به سایت هایی لینک بدهید که در حوزه مرتبط با شما فعال باشند تا گوگل به شما امتیاز بدهد وگرنه لینک نامرتبط تلقی می شود و برای شما افزایش بازدید گوگل را در پی نخواهد داشت. اگر می‌خواهید اعتبار سایتی که به آن لینک می دهید به سایت شما منتقل نشود، می‌توانید از لینک های نوفالو (nofollow) استفاده کنید. در نظر داشته باشید که فالوکردن و نوفالو کردن لینک ها باید طبیعی انجام شود تا گوگل به سایت شما مشکوک نشود و بتوانید باعث ارتقا رتبه سایت در گوگل شوید. 

2- لینک داخلی به یک صفحه

لینک های داخلی در سایت، باعث می شوند که ربات های جستجوگر گوگل، ساختار سایت شما را بهتر درک کنند و زمانی که شما مطالب سایت تان را به همدیگر لینک می کنید، گوگل مطالب بیشتری درباره موضوع مورد نظر از سایت شما یاد می گیرد. با این کار، شما اعتبار بک لینک های سایت را به صفحاتی که لینک داخلی شده اند، منتقل می کنید. بنابراین لینک سازی داخلی صحیح می تواند باعث بالا بردن بازدید سایت در گوگل شده و Bounce Rate سایت شما را کاهش دهد و باعث شود کاربرها زمان بیشتری را در سایت شما بگذرانند.

3- لینک های شکسته

زمانی که کاربر روی لینک سایت شما کلیک کند و به صفحه ۴۰۴ هدایت شود، یعنی سایت شما لینک های شکسته (broken) دارد که در رتبه سایت شما تاثیر منفی می گذارند. بهتر است لینک های شکسته سایت خود را پیدا کنید، گاهی تغییر نام صفحات یا فایل ها یا حذف صفحه، موجب به وجود آمدن لینک های شکسته در سایت می شود. لینک های شکسته موجب از بین رفتن اعتبار سایت شما می شود و کاربر را از سایت شما فرار می‌دهد. با استفاده از گوگل وبمستر می توانید لینک های شکسته سایت، خطاهای کلی سایت و ارورهای URL را پیدا کنید.

4- بک لینک (لینک خارجی)

در صورتی که به سایتهای معتبر لینک دهید باعث افزایش ترافیک سایت شما خواهد شد. با این کار می‌توانید لینک هایی را برای وب سایت خود به دست بیاورید. از این طریق افرادی به شما لینک شده و محتوای شما را به اشتراک می‌گذارند.

 

 اهمیت لینک سازی در سئو

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تبلیغات میان متنی

درب شیشه ای چیست؟ا   یکی از ملزومات دکوراسیون لوکس و مدرن ساختمان های امروز به حساب می آیند. قیمت درب شیشه ای را در سایت قائم الکتریک مشاهده کنید. همچنین درب ورودی ساختمان ها نیز برای حفظ امنیت عبور و مرور نیازمند تجهیزات راهبند است. قیمت راهبند  را از قائم الکترونیک به راحتی دریافت کنیدتیم نکته عمومی و عامیانه این است که در شیشه ای یا همان درب شیشه ای به درب اتوماتیک شیشه ای اشاره دارند. درب شیشه ای در انواع مختلف را از قائم الکترونیک بخواهید.

تبلیغات میان متنی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همچنین می توانید کرکره برقی و قیمت کرکره برقی را در وبسایت قائم الکترونیک و از کارشناسان این شرکت استعلام کنید. ما ۲۴ ساعت شبانه روز آماده خدمت به شما عزیزان هستیم.

تبلیغات میان متنی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

د- رعایت تکنیک‌های سئو در ساختار آدرس صفحه یا URL

ساده بودن آدرس؛ در الگوریتم‌های گوگل ساختار URL دارای اهمیت بسیار بالایی می‌باشد که می‌تواند در افزایش بازدید گوگل تأثیر زیادی داشته باشد. یکی از توصیه‌هایی که گوگل برای ساختار آدرس کرده است ساده بودن URL است. بدان معنا که به جای به کار بردن تک تک کلمات در آدرس، از کلمات کلیدی مؤثر در سئو سایت استفاده نمایید. 

عنوان با URL لازم نیست یکی باشد؛ نکته‌ای که باید در URL‌ به کار برد این است که نباید دقیقا با عنوان مطلب یکی باشد به این دلیل که ممکن است عنوان دارای کاراکترهای زیادی باشد و طولانی باشد، اگر همان را دقیق در URL به کار ببرید خوانایی آن کاهش یافته و معمولا آدرس صفحه‌هایی با طول کوتاه باعث ورودی مناسبی از گوگل می‌شوند.  همچنین استفاده از کلمات کلیدی در URL باعث افزایش ورودی گوگل می‌شود. 

تفاوت URLها با هم؛ نکته دیگری که در ساختار URL باید دقت کنید استفاده از یک URL برای موضوع خاص است. اگر شما محتوای گوناگون برای یک موضوع تولید کنید ممکن است گوگل به دلیل شباهت زیاد URLها با هم مطالب را کپی در نظر گرفته بنابراین در افزایش بازدید گوگل تأثیر منفی داشته باشد.

و- طراحی رسپانسیو سایت

سایت های رسپانسیو یا واکنش گرا نسبت به تغییر اندازه صفحه نمایش، حساس هستند و محتوا را بهتر نشان می دهند. رسپانسیو بودن سایت، تاثیر چشمگیری در بالا بردن بازدید سایت در گوگل دارد. گوگل کاربر محور است و دوست دارد رضایت کاربران را جلب کند؛ بنابراین سایت های واکنش گرا نزد گوگل محبوب تر هستند. با استفاده فراگیر کاربران از موبایل برای جستجو و وب گردی، داشتن نسخه رسپانسیو برای بالا بردن بازدید سایت در گوگل مهم شده است. بهتر است بدانید گوگل سایت هایی را که در جستجوی موبایل سازگار نیستند، جریمه می کند؛ بنابراین طراحی حرفه ای سایت در کنار رسپانسیو بودن، موجب افزایش بازدید شما خواهد شد. با توجه به اینکه گوشی‌های هوشمند رشد بسیاری را داشته و بیشتر کاربران جستجوهای خود را از طریق موبایل انجام می‌دهند بنابراین باید وبسایت ریسپانسیو طراحی کنید. ریسپانسیو بودن وبسایت می‌تواند به افزایش بازدید گوگل کمک کند. در صورتی که علاقمند هستید بیشتر در مورد سایت های ریسپانسیو اطلاعات داشته باشید، مقاله مزایای طراحی سایت ریسپانسیو را مطالعه نمایید.

شش راه افزایش بازدید گوگل

برای افزایش بازدید سایت در گوگل، ناچارید به سراغ مباحث سئو و بازاریابی آنلاین بروید. روش های بازاریابی آنلاین زود بازده هستند و در صورتی که اصولی اجرا شوند، موجب افزایش بازدید گوگل خواهند شد.

۱. تبلیغات

هرگونه کسب و کاری، خصوصا کسب و کارهای تازه تاسیس، به تبلیغات نیاز دارند تا به مخاطبان شناسانده شوند. بالا بردن سایت در گوگل از طریق تبلیغات آنلاین، یکی از موثرترین راه هاست. شما می‌توانید از شرکت هایی که بازاریابی آنلاین انجام می دهند بخواهید تا با اجرای کمپین های تبلیغاتی، به بالا بردن بازدید سایت در گوگل کمک کنند.

۲. راه اندازی شبکه های اجتماعی

امروزه تعداد کاربران در  شبکه های اجتماعی مانند گوگل پلاس، تلگرام، توییتر، اینستاگرام و… رو به افزایش است. ایجاد حساب کاربری کسب و کارتان در شبکه های اجتماعی، به بالا بردن بازدید سایت در گوگل کمک می کند.

۳. ترفندهای Call To Action

یکی از راه های برقراری ارتباط با مخاطب و حفظ پیوند کاربر با سایت شما، استفاده از ترفندهای Call To Action است که در اصطلاح (CAT)  خوانده می‌شود. می‌توانید با این تکنیک، ایمیل کاربران را دریافت کنید و برای آن ها خبرنامه ارسال کنید تا با دیدن ایمیل شما در صندوق پستی اینترنتی خود، به سایت شما وارد شوند و موجب افزایش بازدید گوگل شما شود.

۴. طراحی اپلیکیشن

اپلیکیشن ها محبوب تر از سایت ها هستند اما کاربرانی که اپلیکیشن ها را بر روی تلفن همراه خود نصب می کنند، معمولا به سایت شما هم مراجعه خواهند کرد. اپلیکیشن ها یکی از راه های بالا بردن بازدید سایت در گوگل هستند؛ بنابراین اگر وب سایت شما قابلیت گسترش به اپلیکیشن را دارد، حتما از این قابلیت استفاده کنید.

۵. برگزاری رویدادهای رایگان

شما می‌توانید با برگزاری جلسات آموزشی یا رویدادهای تفریحی، کاربران زیادی را به سمت خود جذب کنید. این روزها برگزاری رویداد به صورت آفلاین نیز بسیار رایج است و هزینه اندکی را برای شما خواهد داشت اما به بالا بردن رتبه سایت در گوگل کمک بسیاری می کند.

۶. تولید و انتشار پادکست و محتوای صوتی

یکی از راه های جذب مخاطب، تولید پادکست های صوتی سرگرم کننده است. همچنین می‌توانید مطالب آموزشی خود را در قالب پادکست منتشر کنید تا کاربران در موقعیت های مختلف بتوانند از آن ها استفاده کنند. با این کار علاقه مندان به شنیدن را به سایت خود می کشانید و باعث افزایش بازدید گوگل می شوید.

 

افزایش بازدید سایت در گوگل

 

۱۲ روش برای افزایش بازدید سایت در موتورهای جستجو

1.    مرتب سازی صفحات سایت با سلسله‌ مراتب مشخص به طوری که تمام صفحات حداقل از یک آدرس استاتیک قابل دستیابی باشند.
2.    با تحقیق کلمات کلیدی می‌توانید بهترین کلمات کلیدی هدایت کننده به سایت خود را بیابید تا با سرچ آن‌ها در گوگل، به هدف خود که افزایش بازدید سایت است، دست پیدا کنید.
3.    برای مطالب خود عنوان های جذاب بنویسید. حتی اگر درباره موضوعی می‌نویسید که روزانه هزار مطلب در رابطه با آن منتشر می شود، ناامید نشوید و عناوین خلاقانه انتخاب کنید تا کنجکاوی مخاطب را برانگیزید. عنوان نباید بیشتر از ۵۵ کاراکتر باشد. از اعداد نیز در عنوان استفاده کنید. اضافه کردن اعداد به صورت درصد نیز می‌تواند افزایش بازدید سایت بیشتری برای شما بیاورد. از یاد مبرید که از عناوین کلی‌تر استفاده کنید. در نظر بگیرید که خودتان قرار است جای کاربر، مطلبی را جستجو کنید، چه عناوین و چه کلمه هایی شما را قانع می کند که از سایت بازدید کنید.
4.    برای نوشته هایتان از عکس و اینفوگرافی یا ویدئوهای کوتاه استفاده کنید و هرجا از عکس استفاده می‌کنید، تگ Alt را با محتوای مناسب پر کنید و در کد HTML از صفت Alt Attribure استفاده کنید.
5.    از خاطر مبرید که نقشه سایت خود را به صورت فرمت HTML در اختیار کاربران سایت خود بگذارید. اگر نقشه سایتتان لینک های زیادی دارد، آن را به چند صفحه کوچک‌تر تقسیم کنید.
6.    لینک های سایت خود را بررسی تا لینک شکسته نداشته باشید؛ وجود این لینک ها اثر منفی در افزایش بازدید سایت  دارد و موجب کسر امتیاز از شما می شود.
7.    مطمئن شوید که  تمام صفحات سایت شما تگ عنوان Title Tag و تگ توضیحات Meta description  دارند و تگ‌های H1 تا H6 را رعایت کنید.
8.    در طراحی سایت، توجه داشته باشید که سایت شما رسپانسیو طراحی شده باشد تا در صفحه های نمایشگر به اندازه های مختلف، زود لود شود و طراحی صفحه به هم نریزد. بسیاری از کاربران از طریق تلفن همراه به سایت شما رجوع می‌کنند و اگر نتوانید آن‌ها را راضی نگه دارید، موجب افزایش بازدید سایت شما نمی‌شوند.
9.    اگر سایت شما قابلیت آن را دارد که اپلیکیشن داشته باشید، دست به کار طراحی اپلیکیشن شوید؛ زیرا کاربرانی که از اپلیکیشن شما استفاده می‌کنند، حتما به سایت شما سر می‌زنند و باعث افزایش بازدید سایت می‌شوید.
10.    تولید محتوای جذاب: تولید محتوا مرتبط با حوزه فعالیت شما به صورت تخصصی، بی تردید افزایش بازدید سایت را در پی دارد. محتوایی که تولید می کنید می‌تواند اینفوگرافی، ویدئو، پادکست، اسلاید شو، مقاله یا ... باشد. در نظر داشته باشید که محتوای متنی شما می بایست حتما سئو شده باشد وگرنه تاثیری در افزایش بازدید سایت شما ندارد.
11.    سرعت لود سایت تان را ارزیابی کنید و در صورتی که حجم عکس های صفحات بالاست، آن ها را کم کنید.
12.    مطالب تکراری ننویسید و مطالب قدیمی را هر از گاهی بازنویسی کنید. گوگل درباره کپی برداری از مطالب بسیار حساس است و این کار را تخلف محسوب می کند. بنابراین مطالب را یا بازنویسی کنید یا با مترجم های کارکشته قرارداد ببندید تا به صورت هفتگی و ماهانه به شما مطلب بدهند. مطالب جدید با عناوین جذاب موجب افزایش بازدید سایت می شود.

3 روش تضمینی برای افزایش بازدید سایت در کوتاه ترین زمان ممکن

مراقب باشید زمانی که در حال کار کردن روی سئو سایت هستید، به دنبال نتیجه گیری فوری و آنی نباشید؛ زیرا فعالیت های مانند سئو، زمان‌بر است؛ اما می‌توانید با چند روش خیلی ساده، به افزایش بازدید سایت کمک کنید.

1.    افزایش بازدید با ویدئو :

بسیاری از بازاریابان محتوا، از ویدئوها با محتوای تبلیغاتی استفاده می‌کنند تا محصول و برند را تبلیغ کنند. گاهی هدف از انتشار ویدئوها ایجاد آگاهی از برند (Brand Awareness) است و گاه هدف هدایت کاربر به سایت و ثبت سفارش یا خرید محصول. بهتر است ویدئو خود را در سایت هایی مانند یوتیوب، آپارات، تماشا و... آپلود کنید تا از طریق موتورهای جستجوگر قابل دسترسی باشد. تولید ویدئو با هر هدفی که باشد، می‌تواند به افزایش بازدید سایت کمک کند؛ زیرا با برانگیختن کنجکاوی مخاطب، او را به بازدید از صفحات سایت خود می‌کشاند.

2.    ایجاد حساب کاربری در شبکه های اجتماعی :

شبکه های اجتماعی پرمخاطب ترین رسانه های اجتماعی هستند. با باز کردن پروفایل در اینستاگرام، تلگرام، توییتر، لینکدین، جی پلاس و... می‌توانید اطلاعات لازم درباره کسب و کار خود را به مخاطب بدهید و از آن ها دعوت کنید تا وارد سایت شما بشوند و از دیگر مزایا بهره‌مند گردند. افزایش بازدید سایت از طریق تلگرام، با بازاریابی محتوا می‌تواند در مدت زمانی کوتاه، رضایت شما را جلب می کند.

3.    افزایش بازدید سایت با  engagement :

تمامی کسب و کارها دوست دارند تعامل خود را با مخاطبان و مشتریانشان بیشتر کنند. برگزاری مسابقه و دعوت به فعالیت، می‌تواند بهانه خوبی برای افزایش بازدید سایت باشد.

افزایش بازدید سایت به صورت طبیعی چگونه است؟

زمانی که سایت شما از نظر طراحی و محتوا قوی باشد، با داشتن استراتژی بازاریابی هوشمندانه، می‌توانید موفق به افزایش بازدید سایت خود بشوید. زمانی که ترافیک سایت شما افزایش می یابد، یعنی لینک شما قوی است و اگر افزایش ترافیک سایت به افزایش بازدید سایت منتهی شود، قدرت دامنه سایت شما افزایش پیدا می کند. زمانی که کاربر وارد سایت شما می‌شود، باید در نظر داشته باشید که در صفحه فرود (لندینگ پیچ) به شما و محصول شما جذب شود. اگر به دنبال بازدید هدفمند برای سایت خود نباشید، کاربر پس از ورود به سایت شما گیج می‌شود و از سایت شما خارج می‌شود. با این کار نرخ فرار از سایت شما زیاد می‌شود و در واقع شما موفق به افزایش بازدید از سایت نشده اید. داشتن محتوای همیشه جذاب و به‌روز بر روی شبکه های اجتماعی، باعث می‌شود مخاطبان به طور طبیعی وارد سایت شما شوند و به دنبال علاقه‌مندی خود بگردند. در نتیجه، شما افزایش بازدید از سایت به صورت طبیعی خواهید داشت بدون آنکه نیاز به پرداخت هزینه سنگین داشته باشید.

وب ۲۴ چگونه به بالا رفتن بازدید سایت شما در گوگل کمک می‌کند؟

همکاران وب ۲۴ در زمینه تولید محتوا، بازاریابی محتوا، تدوین استراتژی محتوا، سئو سایت، افزایش بازدید سایت و به طور کلی دیجیتال مارکتینگ، تجربیات ارزشمندی دارند و برای افزایش بازدید سایت می‌توانند به شما کمک کنند تا رتبه خوبی در گوگل کسب کنید. به طور کلی مراحل افزایش بازدید سایت در گوگل عبارت است از:

  • ثبت سفارش و تحلیل و بررسی سایت، رتبه سایت و میزان بازدید سایت
  • آنالیز سئو داخلی سایت و یافتن باگ ها و لینک های شکسته
  • ارزیابی سرعت سایت و افزایش سرعت لود شدن صفحات
  • کنترل تگ‌های متا و تگ های هدینگ با توجه به سئو حرفه ای سایت
  • استاندارد کردن سایز و حجم عکس ها و بهینه سازی تگ های Alt
  • تدوین استراتژی محتوا
  • تشخیص مخاطب و تعیین تارگت
  • طراحی و اجرای کمپین
  • تحقیق کلمات کلیدی، تولید محتوا و بازاریابی محتوا بر اساس سئو حرفه ای
  • بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو)، سئو داخلی و خارجی سایت، لینک سازی، تبادل لینک و...
  • تبلیغات گوگل (Google Adwords)

موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 256 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ

سه شنبه 18 آذر 1399
22:14
solmaz
 
 

شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها با چالش‌های زیادی مواجه هستند، چون در ابتدای راه هستند و سرمایه کافی برای کسب و کار خود ندارند، بنابراین برای ایجاد تعادل هزینه‌های مالی خود، بودجه‌های بازاریابی و تبلیغات را کم و یا حذف می‌کنند؛ در نتیجه به دلیل نادیده گرفتن بازاریابی به رشد کسب و کار خود صدمه می‌زنند، به این دلیل که بازاریابی بهترین راه جذب مشتری و کسب درآمد بیشتر است. 

استراتژی های هوشمندانه دیجیتال مارکتینگ

راه‌حل‌هایی برای شما وجود دارد تا از حداکثر مزایای بازاریابی دیجیتال استفاده کنید بدون اینکه سرمایه بسیار زیادی داشته باشید. بهترین استراتژی دیجیتال مارکتینگ برای شرکت‌هایی با بودجه کم چیست؟ در ادامه چند استراتژی برای ایجاد یک کمپین دیجیتال مارکتینگ کارآمد و با بودجه مناسب بیان می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی 

برای استارپ‌ها استراتژی‌های شبکه‌های اجتماعی، یک مکان عالی برای شروع بازاریابی است زیرا کم هزینه هستند و موانع ورود به آنها بسیار پایین است. چرا به سمت کانال‌های شبکه‌های اجتماعی که به طور گسترده استفاده می‌شوند، نروید؟ فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، توییتر و ... این سایت‌ها گزینه‌های تبلیغاتی متفاوتی برای شما ارائه می‌دهند که می‌توانید انتخاب کنید و آنها در مقایسه با گوگل ادوردز و گزینه‌های تبلیغاتی دیگر ارزان‌تر هستند. به عنوان مثال، فیسبوک الویت بیشتری در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی دارد و ارزان‌ترین نرخ بازاریابی به میزان یک دلار در روز مربوط به فیسبوک است. به هر حال کمپین‌های تبلیغات فیسبوک با توجه به محبوبیت فیسبوک در جهان بسیار مؤثر هستند، بنابراین آن را نادیده نگیرید.
تبلیغات در اینستاگرام: اینستاگرام کانال خوب دیگر برای کمپین بازاریابی شماست. از آنجایی که این پلتفرم بر اساس عکس است، در صورتی که شرکت شما بتواند بازاریابی خود را بر اساس عکس انجام دهد می‌توانید از طریق اینستاگرام بازاریابی کنید، مثلا شرکت‌های مسافرتی، غذا و تناسب اندام می‌توانند از اینستاگرام استفاده کنند. اگر یک شرکت حسابداری هستید، ممکن است اینستاگرام گزینه خوبی برای شما نباشد. بنابراین با استفاده درست از اینستاگرام برای اهداف تجاری، می‌توانید سود و درآمد خود را افزایش داده و شرکت خود را با بازاریابی در اینستاگرام توسعه و ترویج دهید. 
اگر قصد دارید با استفاده از شبکه‌های اجتماعی در بازار حوزه خود موفق شوید، باید برنامه‌ریزی، مدیریت و بهینه‌سازی کنید. برنامه‌ریزی، مدیرت و بهینه‌سازی شبکه‌های اجتماعی برای یک استارتاپ واقعا تضمین کننده کار اوست، در ادامه یک مرور کلی از آنچه که باید برای موفقیت انجام دهید بیان می‌شود:

  • برنامه‌ریزی: قبل از اینکه هر کانالی را راه‌اندازی کنید، درباره آنچه که باید انجام داده و آنچه که نباید انجام بدهید بخوانید و ببینید چه تکنیک‌هایی به خوبی در حوزه شما عمل می‌کنند. ابتدا یک برنامه برای هر کانال ایجاد کنید و تنها حساب‌ها را بر روی کانال‌هایی که واقعا فکر می‌کنید مورد استفاده‌اند باز کنید. پیشنهاد می‌شود از پلتفرم‌های بزرگتر مانند فیسبوک و توییتر شروع کنید و بسته به ماهیت استارتاپی خود، پس از آن به دیگر کانال‌ها بروید. اگر محصول بصری است اشتراک گذاری تصاویر از طریق اینستاگرام هم گزینه خوب است. 
  • مدیریت: هر کاری که انجام می‌دهید حساب‌های مختلف بر روی شبکه‌های اجتماعی گوناگون ایجاد نکنید، زیرا زمانی که متوجه می‌شوید وقت کافی برای مدیریت آنها ندارید و نیز مطلبی برای انتشار در آنها ندارید، آن را رها می‌کنید. این کار غیر حرفه‌ای خواهد بود، بنابراین برای همه حساب‌هایی که ایجاد می‌کنید، باید بتوانید آنها را مدیریت کنید، به طور منظم پست بگذارید و به سؤالات مشتریان پاسخ دهید. همچنین حساب‌های شما همگی باید جهت یکسانی داشته باشند و هیچ کدام به برند شما صدمه نزنند.
  • بهینه سازی: یکی از روش‌های بسیار مؤثر که کمک قابل توجهی به برندسازی و افزایش فروش می‌کند، بهینه‌سازی شبکه‌های اجتماعی است. از هدف‌های مهم در بهینه‌سازی، جذب مخاطب و دنبال کننده توسط ایجاد محتوای ارزشمند و انتشار در شبکه‌های اجتماعی است، همچنین با صفحات افراد و شرکت‌ها تعامل داشته باشید. برای ایجاد نتیجه خوب با شبکه‌های اجتماعی باید کار زیادی انجام دهید تا بتوانید مخاطبان زیادی به دست آورید. اما به دلیل موانع کم برای ورود و هزینه پایین استفاده از این پلتفرم‌ها، جایگاه بسیار خوب برای شروع کار استارتاپ‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید      شرکت طراحی سایت       ساخت سایت        طراحی سایت شرکتی

بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ در ادوردز

بازاریابی مجدد شامل دوباره تکرار کردن تبلیغات بر روی همان پلتفرم‌هایی است که مشتریان قبلا آنها را دیده‌اند. به عنوان مثال، اگر کاربری بدون خرید کردن وبسایت شما را ترک کند، می‌توانید با استفاده از روش بازاریابی مجدد و توسط ابزارها و وسایل ارتباطی مختلف، برای او تبلیغ فرستاده تا بتوانید به این روش با آنها ارتباط برقرار کنید. به عنوان نمونه کد تخفیف در نظر بگیرید تا بتوانید انگیزه‌ای برای خرید به این شیوه در آنها ایجاد کنید. بنابراین بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ، مکمل مهمی برای هر کانال بازاریابی است و می‌تواند یک جزء استراتژیک در تبلیغات شما باشد. در گوگل ادوردز می‌توانید به روش‌های مختلفی بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ داشته باشید. نشان دادن تبلیغات به بازدیدکنندگان قبلی شما، در زمانیکه در گردش در وبسایت و اپلیکیشن‌ها هستند، ریمارکتینگ استاندارد گفته می‌شود. ریمارکتینگ برای اپلیکیشن های موبایل، نمایش تبلیغات به افرادی که از اپلیکیشن موبایل یا نسخه موبایل وب سایت شما استفاده می‌کنند، می‌باشد. 

تبلیغات بر روی موبایل

هزینه تبلیغات موبایل کمتر از دسکتاپ یا تبلیغات تبلت است، بنابراین برای جلب توجه بیشتر به خود، تمرکز بیشتری بر روی کمپین‌های موبایلی داشته باشید. هنگامی که تبلیغات بازاریابی و وبسایت شما موبایل دوستانه نیست، جریان قابل توجهی از مشتریان را دارای پتانسیل برای تبدیل به فروش موفق هستند را از دست می‌دهید. این یک واقعیت است، به این دلیل که بیشتر افراد در حال حاضر، وبسایت‌‌ها را از گوشی هوشمند نسبت به دسکتاپ‌های خود بیشتر بررسی می‌کنند. بنابراین تبلیغات شما باید همراه با موبایل باشد. اطمینان حاصل کنید که قبل از انتشار آن، کمپین‌های خود را بر روی کامپیوتر شخصی و موبایل پیش نمایش دهید. همچنین فراموش نکنید که کوتاه و در عین حال به یاد ماندنی باشند. 

اهداف هوشمند آنالیتیکز گوگل

بسیاری از استارپ‌ها نرخ‌های تبدیل را دنبال نمی‌کنند، اینکار منجر می‌شود بررسی نتایج بسیار مشکل باشد. با استفاده از سرویس گوگل آنالیتیکز می‌توان شناخت کاملی از مخاطبان خود داشت. مثلا اینکه علاقه‌مندی آنها چیست، چه چیز را بیشتر جستجو می‌کنند و از کجا هدایت می‌شوند.  اهداف هوشمندانه گوگل آنالیتیکز، طوری است که شما با داشتن این نکات در جهت درست حرکت می‌کنید و بنابراین طراحی و محتوای وبسایت را به گونه‌ای انجام می‌دهید که متناسب با نیاز مخاطبانتان باشد و بدین ترتیب باعث جذب مخاطبان بیشتری می‌شوید. شما می‌توانید اهداف هوشمند خود را در گوگل ادوردرز وارد کنید. به این ترتیب، گوگل به طور اتوماتیک تبلیغات شما را به افرادی نشان می‌دهد که احتمال بیشتری دارد تا خرید کنند. 

بازاریابی مجدد با ویدئو

اگر می‌خواهید به بازدیدکنندگان ویدئوهای خود دسترسی داشته باشید باید از شیوه بازاریابی مجدد ویدئویی استفاده کنید. بیشتر تبلیغ کنندگان لیست‌های ریمارکتینگ خود را در Google AdWords ایجاد می‌کنند، اما ممکن است رویکرد اشتباهی باشد. برای نتایج دقیق‌تر، لیست ریمارکتینگ خود را درگوگل آنالیتیکز ایجاد کنید و سپس آنها را به ادوردرز وارد کنید. نکته دیگر اینکه اگر فیسبوک پیکسل را نصب کنید، می‌توانید مخاطبان سفارشی را در فیسبوک ایجاد کنید و سپس این مخاطب را با تبلیغات ویدئویی دوباره هدف‌گیری کنید. همچنین بازاریابی مجدد ویدئویی در یوتیوب هم کاربرد دارد. در واقع این روش به کاربرانی که ویدئوهای ما را مشاهده کرده‌اند، تبلیغاتی مرتبط با ویدئوی مشاهده شده نشان می‌دهد.
اگر دارای شرکتی نوپا هستید، کارهای بازاریابی را دست کم نگیرید. شما نباید هزاران دلار برای کمپین دیجیتال مارکتینگ خود صرف کنید. در ابتدا ممکن است فکر کنید هزینه‌های بازاریابی غیر ضروری هستند، اما اگر برای بررسی و مطالعه استراتژی‌ها زمان کافی بگذارید بازگشت سرمایه بیش از آنچه که هزینه کردیه‌اید خواهید داشت. فقط باید به خوبی استراتژی‌ها را طراحی کنید و با بودجه خود کنار بیایید. بیش از هر چیز دیگر، باید تبلیغات بازاریابی تولید کنید که دارای محتوای باکیفیت و نیز گیرا و فرینده باشند. قبل از اینکه بر روی تبلیغ متمرکز باشید، در ابتدا محتوا را در نظر بگیرید.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 360 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

لیست صفحات با پسوند EDU

يکشنبه 6 بهمن 1398
22:11
solmaz

 

 

 

  1. https://quakecatcher.net/sensor/team_display.php?teamid=12089
  2. https://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta/team_display.php?teamid=432260
  3. https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=10889845
  4. http://lib.akb.nis.edu.kz/user/blane6895/
  5. http://old.kam-pod.gov.ua/user/blane6895/
  6. http://ipi.tspu.edu.ru/user/blane6895/
  7. http://hometown.scau.edu.cn/bbs/home.php?mod=space&uid=715250
  8. http://club.kedo.gov.cn/home.php?mod=space&uid=539219&do=profile&from=space
  9. http://cqb.pku.edu.cn/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=1809&extra
  10. http://esri.handong.edu/english/profile.php?mode=viewprofile&u=147515
  11. http://knsz.prz.edu.pl/forum/member.php?action=profile&uid=287187
  12. https://torgi.gov.ru/forum/user/profile/889578.page
  13. http://wikichinese.ice.ntnu.edu.tw/wikichinese/index.php?title=%E4%BD%BF%E7%94%A8%E8%80%85%E8%A8%8E%E8%AB%96:Blane6895
  14. http://cimac.edu.mx/portalpadres/blane6895/
  15. https://ceti.edu.gt/members/blane6895/profile/
  16. http://learn.smc.edu.ng/members/blane6895/
  17. http://mp.antioquiatic.edu.co/268857-john-blane
  18. http://www.kzncomsafety.gov.za/UserProfile/tabid/255/userId/197694/Default.aspx
  19. http://www.vec.go.th/UserProfile/tabid/57/userId/41289/language/en-US/Default.aspx
  20. http://volunteer.cs.und.edu/csg/team_display.php?teamid=341092
  21. http://techcommunity.biola.edu/people/blane6895
  22. https://dl.cdu.edu.ua/user/profile.php?id=9037
  23. http://forum.aikido.edu.pl/profile.php?id=3313
  24. https://forums.huduser.gov/member.php?action=profile&uid=473898
  25. https://ritanime.rit.edu/forums/member.php?action=profile&uid=11587
  26. https://cs.byu.edu/job-posting/%D8%AF%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9
  27.  
  28. https://social.saratov.gov.ru/services/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=116458&backurl=%2Fservices%2Fforum%2Findex.php%3FPAGE_NAME%3Dprofile_view%26UID%3D82583
  29.  
  30. http://www.sgrc.gov.tt/ActivityFeed/MyProfile/tabid/61/UserId/1784267/Default.aspx
  31. http://galaxy.agh.edu.pl/~mfrankow/dydaktyka_forum/profile.php?mode=viewprofile&u=3281
  32. http://imfl.sci.pfu.edu.ru/forum/index.php?action=profile
  33. http://sualaptop365.edu.vn/members/john-blane.289447/
  34. https://quakecatcher.net/sensor/team_display.php?teamid=12092
  35. https://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta/team_display.php?teamid=432347
  36. https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=10889859
  37. http://lib.akb.nis.edu.kz/user/blane68951/
  38. http://old.kam-pod.gov.ua/user/blane68951/
  39. http://ipi.tspu.edu.ru/user/blane68951/
  40. http://esri.handong.edu/english/profile.php?mode=viewprofile&u=147518
  41. https://torgi.gov.ru/forum/user/profile/889629.page
  42. http://wikichinese.ice.ntnu.edu.tw/wikichinese/index.php?title=%E4%BD%BF%E7%94%A8%E8%80%85%E8%A8%8E%E8%AB%96:Blane68951
  43. http://cimac.edu.mx/portalpadres/blane68951/
  44. https://ceti.edu.gt/members/blane6895/profile/
  45. http://learn.smc.edu.ng/members/blane6895/
  46. http://mp.antioquiatic.edu.co/268858-john-blanehttps://cs.byu.edu/job-posting/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A8%D9%86%D8%AF
  47. https://social.saratov.gov.ru/services/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=116463&backurl=%2Fservices%2Fforum%2Findex.php%3FPAGE_NAME%3Dprofile_view%26UID%3D82583
  48.  
  49. http://galaxy.agh.edu.pl/~mfrankow/dydaktyka_forum/profile.php?mode=viewprofile&u=3284
  50. http://imfl.sci.pfu.edu.ru/forum/index.php?action=profile
  51. http://www.kzncomsafety.gov.za/UserProfile/tabid/255/userId/197696/Default.aspx
  52. https://csgrid.org/csg/team_display.php?teamid=341116
  53. http://www.vec.go.th/UserProfile/tabid/57/userId/41292/language/en-US/Default.aspx

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 262 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

کسب درآمد از تبلیغات کلیکی

يکشنبه 6 بهمن 1398
22:09
solmaz

 

وقتی که گوگل شروع به رقابت با یاهو کرد. هیچکدام از ابزارهای یاهو مانند اخبار و فیلکر و بازی و... را نداشت. ولی گوگل یک ویژگی داشت. گوگل ساده و حرفه ای طراحی شده بود. مزیت رقابتی گوگل طراحی حرفه ای آن بود. در یک گام رو به جلو گوگل برای آنکه بتواند هم چنان در صدر موتورهای جستجو بماند به کاربران خود امکان کسب درآمد از تبلیغات را میدهد. شریک کردن کاربران با سود شرکت بزرگی مانند گوگل به خودی خود باعث میشود که شرکت های رقیب کار سختی برای جذب مخاطبان این موتور جستجو پر طرفدار به سمت خود داشته باشند.

 

کسب درآمد از تبلیغات کلیکی به چه صورت است؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تبلیغات میان متنی

درب شیشه ای چیست؟ا   یکی از ملزومات دکوراسیون لوکس و مدرن ساختمان های امروز به حساب می آیند. قیمت درب شیشه ای را در سایت قائم الکتریک مشاهده کنید. همچنین درب ورودی ساختمان ها نیز برای حفظ امنیت عبور و مرور نیازمند تجهیزات راهبند است. قیمت راهبند  را از قائم الکترونیک به راحتی دریافت کنیدتیم نکته عمومی و عامیانه این است که در شیشه ای یا همان درب شیشه ای به درب اتوماتیک شیشه ای اشاره دارند. درب شیشه ای در انواع مختلف را از قائم الکترونیک بخواهید.

تبلیغات میان متنی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همچنین می توانید کرکره برقی و قیمت کرکره برقی را در وبسایت قائم الکترونیک و از کارشناسان این شرکت استعلام کنید. ما ۲۴ ساعت شبانه روز آماده خدمت به شما عزیزان هستیم.

تبلیغات میان متنی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کسب درآمد از تبلیغات گوگل

گوگل در مقاله مقدمه ای بر کسب درآمد از تبلیغات گوگلی در سال 2018 بصورت کامل درباره این ابزار جذاب و پولساز خود توضیح داده است.

در این مقاله به ابزار AdSense گوگل و نحوه درآمدزایی از آن با کمک ایجاد محتوایی با کیفیت می پردازیم. کار کردن با این ابزار بسیار ساده است. شما یک تکه کد را یکبار به صفحات سایت خود اضافه می کنید و گوگل بقیه کارها را بصورت اتوماتیک انجام خواهد داد.

مزایای استفاده از گوگل AdSense:

  • بهینه سازی: تبلیغات گوگل AdSense از ویژگی یادگیری ماشین برای درج تبلیغات استفاده می کنند و این بدان معنی است که تبلیغات در زمان مناسب و همراه با تجربه کاربری خوشایندی همراه خواهند بود.
  • فرصت کسب درآمد: ویژگی Auto ads فضاهای مناسب برای درج تبلیغات را در سایت شما یافته و تبلیغات را در آنجا درج می کنند. به این ترتیب شما بیشترین درآمد را از تبلیغات کسب خواهید کرد.
  • سادگی استفاده: با استفاده از Auto ads تنها کافیست که یک تکه کد را یک بار در صفحات سایت خود درج کنید. برای شروع تبلیغات و یا توقف آن نیازی به حذف این کدها نیست. شما براحتی در پنل تبلیغات می توانید روشن و خاموش کردن اجرای تبلیغ را با یک کلیک انجام دهید.

نکته : شما میتوانید فرمت تبلیغات را در پنل AdSense در بخش Advanced URL settings feature تغییر دهید.

شروع کار با AdSense Auto ads

ویژگی Auto ads در سایت هایی که تا کنون از تبلیغات استفاده نکرده اند و همچنین در سایت هایی که در حال حاضر در آنها تبلیغاتی به نمایش در می آید به خوبی به نمایش در خواهد آمد. نیازی به تنظیمات دستی تبلیغات گوگل وجود ندارد. گوگل براحتی تبلیغات جدید را با تبلیغات قدیمی جایگزین می کند.

 

چطور از گوگل تبلیغات بگیریم

 

چطور از گوگل تبلیغات دریافت کنیم:

در اکانت AdSence خود وارد شوید. (در سایت https://www.google.com/adsense/start/ امکان ثبت نام و یا ورود با اکانت فعلی مهیا گردیده است.)

  • از پنل سمت چپ گزینه  My ads را انتخاب کرده و روی Get Started کلیک کنید.
  • در قسمت Choose your global settings فرمت تبلیغات خود را مشخص کرده و روی دکمه Save کلیک کنید.
  • در صفحه بعد روی دکمه Copy code کلیک کنید. در حال حاضر کد در کیپ برد کامپیوتر شما کپی شده است. میتوانید در صفحاتی که مایل به نمایش تبلیغات هستید این کد را درون تگ Head درج کنید.

تبلیغات 20-10 دقیقه بعد در سایت شما به نمایش در خواهد آمد.

برای سایت هایی که به درج مقاله و اخبار بصورت روزانه میپردازند امکانی به نام Native In-feed ads مهیا شده است که بهترین بازده از نظر تجربه کاربری را برای آنها خواهد داشت.

نکته: قابلیت یادگیری ماشین تبلیغات گوگل میتواند بهترین رنگ، فونت و استایل را برای تبلیغات انتخاب کند. بنابراین اگر بخواهید میتوانید بجای تنظیم این موارد بصورت دستی، تنظیمات آن را به گوگل بسپارید. برای اینکار کافیست که گزینه Let Google suggest a style را در پنل تنظیمات AdSense انتخاب کنید.

چگونه درآمد حاصل از تبلیغات را دریافت کنید

پیشنهاد گوگل استفاده از سیستم EFT یا Electronic Funds Transfer است. بیشتر کشورها از این سیستم پشتیبانی میکنند و این سیستم یکی از ساده ترین و امن ترین سیستم های انتقال وجوه الکترونیکی است. در واقع با این سیستم شما میتوانید حساب بانکی خود در کشورتان را به گوگل اعلام کنید و با واحد پولی کشورتان هزینه تبلیغات را دریافت کنید.

چگونه درآمد خود از تبلیغات را مدیریت کنید

گوگل AdSense به شما امکان میدهد که با آزمون و خطا در نحوه نمایش تبلیغات، تبلیغات را در صفحه ای قرار دهید که بیشترین سود را برای شما داشته باشد. در پنل تنظیمات AdSense به صفحه AdSense Experiments بروید و در آن قسمت میتوانید بطور کامل نحوه نمایش تبلیغات را مدیریت کنید و نتیجه هر کدام از تنظیمات را بر درآمد خود مشاهده کنید.

تعطیلات و نحوه افزایش درآمد از تبلیغات

آغاز تعطیلات به معنی شلوغ شدن فروشگاه ها و در نتیجه درخواست تبلیغات بیشتر از سوی سایت های فروشگاهی  است. در فصل هایی از سال که فروش روند صعودی دارد. فعال کردن دریافت تبلیغات از گوگل AdSense  درآمد بیشتری را نصیب کاربران آن خواهد کرد.

تعطیلاتی مانند سایبر ماندی و بلک فرایدی زمان مناسبی برای دریافت تبلیغ از گوگل است.  

 

دریافت تبلیغات از ایران

 

ایران و دریافت تبلیغات گوگل

طبق قوانین آمریکا هیچ شرکت آمریکایی اجازه ارائه خدمات به ایرانیان ساکن ایران که در مقیم کشور دیگری نیستند را ندارد. هرگونه ارئه خدمات که منجر به تعاملات مالی بین ایرانیان مقیم ایران و آمریکایی ها شود، جرم محسوب میشود. شرکت های آمریکایی که خدمات آنلاین ارائه میدهد اجازه ندارند نام ایران را در لیست خدمات خود وارد کنند.

این موضوع قرار بود با برجام برطرف شود ولی ظاهراً اینطور نشده است. شرکت هایی مانند گوگل، ماکروسافت، اپل و ... همگی از این قوانین طبعیت می کنند و شرکت های ایرانی امکان برقراری ارتباط مالی با این شرکت ها را ندارند.

برای دریافت درآمد خود از سیستم تبلیغاتی ادسنس گوگل باید با آدرس خارج از ایران ثبت نام کنید و هنگامی که چک درآمدتان را برای شما ارسال میکنند آدرس بستگان خود در خارج از کشور را بدهید تا پاکت برای آنها ارسال شده و سپس به شما منتقل شود.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 240 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

لیست بهترین صفحات طراحی سایت مشاغل مختلف

يکشنبه 29 دی 1398
17:10
solmaz

نحوه معرفی سایت به گوگل

يکشنبه 29 دی 1398
17:09
solmaz

فرایند ثبت موتور جستجو بسیار مهم و حیاتی است، به این دلیل که آنها اجازه می‌دهند وبسایت شما از طریق بازدیدکنندگان و مشتریان بالقوه پیدا شود. هنگامی که URL وبسایت خود را به موتور جستجو ارسال می‌کنید موتور جستجو سایت شما را به لیست انتظار سایتها برای مشاهده و ایندکس شدن اضافه می‌کند. سایت شما در صفحه‌های  نتایج موتور جستجو (SERP) تا زمان ایندکس شدن سایت ظاهر نخواهد شد. مدت زمان مشاهده و ایندکس شدن وبسایت در موتور جستجو می‌تواند بسیار متغیر از یک هفته تا چندین ماه باشد. به طور معمول حدود 3 تا 4 ماه در موتورهای جستجوی بزرگی مانند گوگل و یاهو جهت اضافه شدن وبسایت به ایندکس آنها زمان می‌برد. همچنین متأسفانه هیچ تضمینی وجود ندارد که موتور جستجو کل سایت شما را در اولین بار ایندکس خواهد کرد. 

معرفی وبسایت به موتورهای جستجو

شما می‌توانید سایت خود را به همه موتورهای جستجو که در ادامه به آن می‌پردازیم به صورت رایگان ارسال یا معرفی کنید. با این حال برخی موتورهای جستجو سرویس‌هایی را ارائه می‌دهند که به موجب آن می‌توانید با پرداخت هزینه مدت زمان لیست شدن وبسایت خود را کوتاهتر کرده و یا وبسایت خود را در یک موقعیت برتر در صفحات نمایش موتور جستجو نشان دهید. 
هزاران موتورهای جستجوی مختلف در سراسر جهان وجود دارد، اما روش‌های کلی مشابهی برای پذیرش وبسایت را دارند که در ادامه به آن می‌پردازیم. در نظر داشته باشید که معرفی سایت به موتور جستجو به معنی کسب رتبه های بالا در نتایج آنها نسبت به سایر رقبایی که دارید نیست، بلکه به این معنا است که موتورهای جستجو سایت شما را پیمایش کنند و بتوانند صفحات شما را ایندکس کنند. برای اینکه رتبه مناسب در گوگل و سایر موتورهای جستجو داشته باشید، باید از اصول سئو پیروی کنید، مقالات آموزشی وب24 در زمینه سئو را می توانید در بخش آموزش سئو مطالعه نمایید.

معرفی سایت به موتورهای جستجو چیست و چگونه انجام می‌شود؟

معرفی سایت به موتورهای جستجو بهترین روش کشیدن موتورهای جستجو به وبسایت است. فرض کنید که شما یک وبلاگ با نام تجاری جدید را ایجاد کردید، حال باید پست‌های باکیفیتی اضافه کنید که مورد علاقه گوگل باشد. اما باید صبر کنید تا گوگل به وبسایت شما آمده و سایت در صفحات موتور جستجو رتبه بگیرد. اما متوجه می‌شوید که همچنین اتفاقی نیفتاده است، به این دلیل که نمایش داده شدن وبسایت در صفحه نتایج گوگل هرگز به زودی اتفاق نخواهد افتاد. 
حال چطور رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو به طور سریعتر انجام شود؟
پاسخ آن همان معرفی وبسایت به موتورهای جستجوست. هر موتور جستجو از جمله گوگل، یاهو، بینگ و غیره ابزار منحصر به فردی را برای وبمسترها جهت اضافه شدن به موتورهای جستجو ارائه می‌کنند.
چرا موتورهای جستجو درباره موضوعات وبسایت اهمیت قائل هستند؟ آیا آنها هزاران وظایف دیگر را برای انجام آن ندارند؟
بیشتر موتورهای جستجو از جمله گوگل می‌خواهند مطالب بسیار عالی و مناسب‌ترین محتوا را برای افراد ارائه کنند. موتورهای جستجو می‌دانند که هرگز جستجوهای کاربران پایانی ندارند. 
هنگامی‌که وبسایتی به موتورهای جستجو اضافه می‌شود رباتهای موتور جستجو شروع به خزیدن (crawling) سایت خواهند کرد و محتوای مرتبط را برای جستجوی کاربران ایندکس می‌کنند. 
در اینجا 4 مرحله‌ای که به طور کلی موتورهای جستجو انجام می‌دهند را بیان می‌کنیم:

  1. دنبال کردن URL و پیمایش (crawl) صفحه
  2. ایندکس شدن محتوای مرتبط در صفحه وب شما
  3. به کار رفتن فاکتورهای رتبه‌بندی موتور جستجو در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs)
  4. هرگاه شخصی موردی را جستجو کرد، موتورهای جستجو محتوای مرتبط را نمایش می‌دهند.

مرحله 1: دنبال کردن URL و پیمایش (crawl) صفحه
پس از معرفی وبسایت به گوگل، ربات گوگل شروع به دنبال کردن لینک خاصی (آدرس صفحه وبی که معمولا با HTTP:// یا HTTPs:// شروع می‌شود) خواهد کرد و عملیات پیمایش (crawl) صفحه وب انجام می‌شود. 
موتورهای جستجو از خزنده‌ها (spiders یا crawlers) برای کاوش محتوا در اینترنت استفاده می‌کنند. در اینجا به دو نوع ربات موتور جستجو، ویژه هر موتور جستجو اشاره می‌شود.

  • ربات گوگل؛ ربات موتور جستجویی است که برای موتور جستجوی گوگل به کار می‌رود (جستجوی وب گوگل، جستجوی وبلاگ، جستجوی تصویر، جستجوی اخبار و غیره). کمک به بزرگترین بخش ایندکس شدن محتوا در میان دیگر موتورهای جستجو می‌کند.
  • ربات بینگ؛ موتور جستجوی میکروسافت بینگ از اسپایدر وب به نام ربات بینگ (Bingbot) برای یافتن محتوای جدید استفاده می‌کند.

مرحله دوم: ایندکس شدن محتوای مرتبط در صفحه وب شما
پس از عملیات خزیدن (crawling) صفحات وب، موتورهای جستجو ایندکس شدن محتوا را انجام داده که عمدتا شامل تصاویر، عناوین و متن‌ها هستند. به همین دلیل بسیاری از متخصصان سئو پیشنهاد می‌کنند توجه زیادی به سئوی هر صفحه داشته باشید به خصوص در هنگام آغاز راه. سئوی صفحات تنها به محتوای متن محدود نمی‌شود، بلکه شامل:

  • کلمه کلیدی اضافه شده به عنوان صفحه و URL
  • امتیاز خوانایی یا قابلیت خواندن
  • طراحی وبسایت
  • امتیاز لینک‌دهی داخلی
  • تجربه و تعامل کاربر
  • ریسپانسیو بودن وبسایت (قابلیت خواندن صفحه وب روی موبایل)

گام سوم: رتبه‌بندی صفحه وب در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs)
ممکن است انتظار داشته باشید رتبه‌بندی صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs) بلافاصله پس از ارسال وبسایت به موتورهای جستجو رخ دهد. به نظر می‌رسد موتورهای جستجو به ویژه گوگل در رتبه‌بندی سایت‌ها بسیار سخت‌گیرانه عمل می‌کنند. گوگل تنها بیش از 200 فاکتور را به منظور رتبه‌بندی صفحات وب در نتایج موتور جستجو به کار می‌برد.
واضح‌ترین فاکتورهای رتبه‌بندی موتور جستجو شامل:

  • زمان بارگذاری وبسایت
  • ریسپانسیو بودن وبسایت یا سازگار بودن وبسایت با گوشی همراه
  • لینک‌های ورودی
  • کلمات کلیدی در عنوان و متن

گام چهارم: ارائه محتوا
هنگامیکه کاربری موردی را در موتورهای جستجو، جستجو می‌کند صفحه وب مرتبط شما نشان خواهد داده شد. برخی موتورهای جستجو مانند گوگل از اصلاح کننده‌هایی از جمله rich markup، جعبه دانش استفاده می‌کنند. 

جعبه دانش در گوگل

بنابراین آنها در کسری از ثانیه همه کار انجام می‌دهند.  این است آنچه ماشین موتور جستجو به سادگی انجام می‌دهند. در ادامه چگونگی معرفی وبسایت به موتور جستجو را بیان می‌کنیم.

راهنمایی نهایی معرفی وبسایت‌ به موتورهای جستجوی مختلف

معرفی وبسایت به گوگل

گوگل پادشاه وب است. بیش از 63.9% جستجوها در گوگل انجام می‌شود. برخلاف دیگر موتورهای جستجو، رتبه‌دهی بالاتر در صفحات نتایج موتور جستجوی گوگل (SERPs) تنها با اضافه کردن URL به گوگل کافی نیست بلکه رتبه‌دهی موتور جستجو در گوگل وابسته به بیش از 200 فاکتور می‌باشد. به طور کلی گوگل هر سایتی را پیمایش (crawls) می‌کند. بنابراین لازم نیست که در مورد معرفی سایت خود به موتور جستجوی گوگل نگران باشید. با این حال این فرایند می‌تواند 1 روز، 1 هفته، 1 ماه و یا بیشتر جهت ایندکس سایت به گوگل زمان ببرد. قبل از معرفی وبسایت خود به گوگل مطمئن شوید که شما با استفاده از فایل robots.txt از خزش و ایندکس کردن ربات گوگل جلوگیری نکنید. برای معرفی وبسایت خود به گوگل؛

  1. به صفحه اینترنتی با آدرس http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl مراجعه کنید
  2. سپس URL سایت خود را در کادر به درستی با http وارد کنید.
  3. در مرحله بعد کد امنیتی را در داخل کادر نشان داده شده وارد کنید
  4. پس از پر کردن اطلاعات لازم بر روی دکمه Submit Request کلیک کنید

معرفی سایت به بینگ
اگر سایت خود را به گوگل معرفی کنید، دیگر موتورهای جستجو هم سایت شما را به زودی پیمایش (crawls) می‌کنند. اما برای بینگ، می‌تواند زمان بیشتری نسبت به گوگل برای پیمایش (crawls) سایت و رتبه آن در نتایج جستجوی بینگ ببرد. 
چنانچه وبلاگ خود را به موتور جستجوی بینگ معرفی کردید ترافیک به سرعت جاری می‌شود. از طریق معرفی وبسایت به موتور جستجوی بینگ، سایت شما نه تنها قادر خواهد بود ترافیک جستجو از بینگ بگیرد بلکه از موتور جستجوی یاهو هم می‌تواند نتیجه بگیرد. اگر بخواهید URL را به موتور جستجوی بینگ و یاهو یکباره معرفی کنید مراحل زیر را دنبال کنید. اگر بخواهید URL را به موتور جستجوی یاهو اضافه کنید و ترافیک بیشتری را جذب کنید تأیید وبسایت خود را با ابزار وبمستر بینگ انجام دهید. 

  1. صفحه http://www.bing.com/docs/submit.aspx را باز کنید.
  2. حالا متن نشان داده شده را در کادر وارد کنید.
  3. URL وبسایت خود را تایپ کرده؛ مانند http://www.mywebsite.com یا http://mywebsite.com
  4. بر روی دکمه Submit URL کلیک کنید.

معرفی سایت به یاهو
یاهو یکی دیگر از موتورهای جستجوی محبوب است که ترافیک را می‌تواند به سمت سایت شما هدایت کند. حتی اگر یاهو نتایج جستجو و اطلاعات ایندکس شده را از دیتابیس جستجوی بینگ جمع‌آوری کند، به دلیل محبوبیت آن وبسایت شما مقدار خوبی ترافیک را از یاهو پس از معرفی وبسایت به یاهو دریافت می‌کند. در اینجا چگونگی اضافه کردن URL وبلاگ به موتور جستجو یاهو برای گرفتن ترافیک بیشتر را بیان می‌کنیم:

  1. به لینک http://search.yahoo.com/info/submit.html بروید.
  2. حالا بر روی لینک Submit Your Site Free کلیک کنید.
  3. شما به ابزار وبمستر بینگ هدایت خواهید شد. دستورالعمل‌های آن را دنبال کنید و وبسایت خود را به یاهو معرفی کنید. بدین صورت که این ابزار برای معرفی سایت هم در موتور جستجوی بینگ و هم در یاهو است، با حساب میکروسافت بر روی Sign up کلیک کنید.
  4. مراحل را برای ایجاد حساب دنبال کنید، سپس وارد حساب خود شوید (sign in)، که شما به یک صفحه‌ای به نام My Sites هدایت می‌شوید.
  5. بر روی Add Your Site کلیک کنید.
  6. URL وبسایت خود را در کادر URL وارد کنید.
  7. در کادر Add a sitemap، ابتدا URL خود و سپس “/sitemap.xml را تایپ کنید ( به عنوان مثال، www.mywebsite.com/sitemap.xml).
  8. بقیه فرم صفحه را پر کیند و روی  Save کلیک کنید.
  9. در صفحه بعدی، شما می توانید مالکیت سایت خود را تایید کنید. برای تأیید هویت خود به عنوان صاحب اصلی از گزینه 2 استفاده کنید. کد متای پیشنهاد شده از وبمستر بینگ را در کادر طوسی رنگ کپی کرده و در کدهای سایت خود بلافاصله قبل از بسته شدن تگ <head/> قرار دهید. 
  10. بدون بستن این پنجره به داشبورد SpaceCraft خود در پنجره یا تب جدید بروید.
  11. بر روی آیکون چرخ دنده در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید تا به تنظیمات دسترسی یابید.
  12. بر روی دکمه سبز رنگ Publish کلیک کنید.
  13. به صفحه بینگ برگشته و با آمدن به پایین صفحه بر روی Verify کلیک کنید.
  14. مالکیت وبسایت برای بینگ و یاهو تأیید می‌شود. به علاوه دسترسی به ابزار وبمستر بینگ فعال می‌شود.

کار شما تمام شد؛ با موفقیت وبسایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کردید. استفاده از این ابزارهای معرفی موتور جستجو رایگان هستند. همانطور که گفته شد رتبه‌بندی وبسایت در صفحات نتایج موتور جستجو زمان می‌برد که بستگی به میزان پیمایش (crawling) دارد و توسط برخی عوامل مانند میزان ارسال مطالب، تعداد کیفیت بک‌لینکها و غیره مشخص می‌شود.
آمار ترافیک الکسا به یافتن تعداد بک‌لینکهای لینک شده به وبسایت شما کمک می‌کند. با این حال برای دریافت گزارش‌های جزئی بک‌لینک، باید از ابزار سئوی پیشرفته از جمله SEMrush استفاده کنید. 
اگر سایت خود را بیش از یکبار معرفی کردید، برخی موتورهای جستجو ممکن است به عنوان اسپم در نظر می‌گیرند که رتبه‌بندی صفحات نتایج موتور جستجو دستکاری شده‌ است و می‌تواند نتیجه آن ایندکس نشدن سایت شما شود. بنابراین قبل از اینکه دکمه Submit را بزنید مطمئن شوید که معرفی وبسایت خود در موتورهای جستجویی خاصی قبلا انجام نشده است. یک چیز مهم دیگر این است که؛
اگر متای nofollow و یا متای noindex را وارد کرده باشید قبل از اضافه کردن URL به موتورهای جستجو آنها را حذف کنید. می‌توانید در مورد یادگیری بیشتر در مورد آن از دستورالعمل‌های وبمستر گوگل استفاده کنید.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و  طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 246 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

انواع روش های بازایابی و معرفی بازاریابی ایمیلی

يکشنبه 29 دی 1398
17:06
solmaz
 

تحقیق در انواع روشهای بازاریابی در اینترنت کار ساده ای نیست، متخصصان بازاریابی اینترنتی در دنیا ، در مورد انواع روشهای بازاریابی در اینترنت باهم توافق ندارند. مثلا وبسایت Open Global که خود از عرضه کنندگان خدمات بازاریابی در اینترنت است. انواع روشهای بازاریابی در اینترنت را چهار روش: طراحی سایت، طراحی فروشگاه آنلاین، وبسایت های واسطه ای (مانند آمازون ، علی بابا و غیره)،تبلیغات کلیکی گوگل اعلام کرده است. از طرف دیگر وبسایت رسمی شرکت Cult که در زمینه بازاریابی در اینترنت فعالیت می کند انواع روشهای بازاریابی در اینترنت را 52 روش ذکر می کند. هنگامی که این 52 روش را مطالعه میکردیم ، به این نکته برخوردیم که این شرکت با توجه به اینکه از طریق اینترنت کاربران میتوانند از طریق متن ، تصویر ، ویدئو و صوت با هم در ارتباط باشند، تمام روشهای بازاریابی معمول را جزء روشهای بازاریابی اینترنتی ذکر کرده است.

 

مقایسه شیوه های بازاریابی اینترنتی و سنتی


چگونه میتوان انواع روشهای بازاریابی در اینترنت را شناخت

با توجه به این اختلاف. یعنی اختلاف بین 4 روش بازاریابی و 52 روش بازاریابی که هر کدام از سوی شرکت های بزرگ و معتبری ارائه شده اند، این سوال پیش میاید که برای مطالعه بازاریابی اینترنتی چگونه میتوان انواع روش های بازاریابی در اینترنت را شناسایی کرد. برای این سوال هر شخصی ممکن است پاسخی و استدلالی داشته باشد. ولی آیا میتوان یک استاندارد برای روشهای بازاریابی تعریف کرد که بتوان براساس آن، روشهای بازاریابی را تحلیل کرد و آنها را رد یا قبول کرد.

عده ای میگویند که اگر روشی از بازاریابی وجود داشته باشد که بتوان آنرا بدون اینترنت هم انجام داد باید از روشهای بازاریابی در اینترنت حذف گردد. اگر با این جمله موافق هستید باید بگویم به با این روش تعداد روش های بازاریابی در اینترنت صفر خواهد بود زیرا تمام روش های بازاریابی در اینترنت مترادف همان روش ها در دنیای واقعی هستند که با سرعت بیشتر و مخاطب بیشتر انجام میپذیرند. بگذارید یک مثال بزنیم.

مثال: خانمی قصد دارد یک عدد روسری را بفروشد او به خانه دوستش میرود از روسری تعریف می کند و آن را میفروشد.

حالا همین خانم روسری دیگری را به دوست دیگرش در برنامه تلگرام میفروشد. آیا روش فروش دوم بازاریابی اینترنتی هست یا خیر؟ اگر این روش فروش را به عنوان یکی از روش های بازاریابی اینترنتی نپذیریم تمام روش های دیگر تبلیغاتی اینترنتی را هم نمی توانیم بپذیریم.

دوباره همان خانم را در حالی که در یگ گروه تلگرامی با هزاران عضو در حال فروش هزاران روسری است تصور کنید. ایا این خانم امکان عرضه این تعداد کالا به این تعداد مشتری را بدون هزینه در فضای خارج از اینترنت داشت؟ مسلما جواب منفی است.

شاید در حالت عادی بسیاری از افراد از بازاریابی اینترنتی در اندازه های بازاریابی های سنتی استفاده بکنند. ولی این امر دلیل بر ضعف و یا عقب ماندگی روشهای بازاریابی اینترنتی نیست. این کاربر است که از تمام امکانات بازاریابی اینترنتی استفاده نکرده است.

براساس توضیحات بالا سوال، چگونه میتوان انواع روشهای بازاریابی در اینترنت را شناخت. چه پاسخی دارد؟

متاسفانه باید بگوییم که همه 52 روش بازاریابی Cult را باید بپذیریم و حتی ممکن است به این روش ها چیزی را هم اضافه کنیم. اما یک مشکل وجود دارد، بیشتر کسب و کارهای کوچک حتی توان مطالعه و استفاده از این روش های بازاریابی را ندارند و البته ممکن است توان پرداخت هزینه های آن را هم نداشته باشند.

چگونه میتوان از بین انواع روش های بازاریابی در اینترنت بهترین ها را انتخاب کرد؟

برای انتخاب میان روشهای متعدد بازاریابی باید به چند سوال پاسخ دهید، چه میزان میخواهید برای بازاریابی خود هزینه کنید؟ این هزینه را در چه مدت زمانی میخواهید پرداخت کنید؟ چه مقدار ماندگاری در بازار را از این مقدار هزینه انتظار دارید؟ چه میزان فروش را از بازاریابی خود انتظار دارید؟ آیا تازه کسب و کاری را شروع کرده اید و یا برای یک کسب و کار شناخته شده میخواهید بازاریابی را انجام دهید؟

پاسخ به این سوالات موجب میشود که راحتتر بتوانید راهکارهای بازاریابی مناسب برای خود را انتخاب کنید. فراموش نکنید که اقتصاد بصورت کلی پدیده ای پر تلاطم است. بنابراین هنکام انتخاب شیوه های بازاریابی احتمال همزمان شدن بازاریابی با یک تلاطم اقتصادی را هم برآورد کنید. در غیر این صورت ممکن است که تمام سرمایه تبلیغاتی خود را برروی تبلیغی بگذارید که بازخوردی نداشته است.

ایا از میان روشهای بازاریابی در اینترنت برخی از دیگری پرکاربردترند؟

درست مانند هر تجارت و بازاریابی غیر اینترنتی در میان انواع روش های بازاریابی در اینترنت برخی روش ها از برخی دیگر پر کاربرد تر ، پر بازده تر ، پر سود تر و کم هزینه تر میباشند. انتخاب بهترین روش بازاریابی برای هر کسب و کار ممکن است برحسب شرایط خاص آن کسب و کار هم متفاوت باشد. بعنوان مثال تولید کنندگان مواد شیمیایی صنعتی، دلیلی برای تبلیغات عمومی ندارد و چنین تبلیغی جز افزایش بی دلیل هزینه هیچ بازخورد دیگری نخواهد داشت.

روش های تبلیغاتی اینترنتی کدامند و دلیل انتخاب هر کدام چیست؟

همانطور که گفتیم بیش از 52 روش بازاریابی در اینترنت وجود دارد که حتی نام بردن آنها از حوصله این مقاله خارج است. بنابراین بجای توضیح این 52 مورد به مهمترین روش های بازاریابی اینترنتی می پردازیم.

  1. تبلیغات در شبکه های اجتماعی :تبلیغات در شبکه های اجتماعی برای کسانی که مایل به پرداخت هزینه برای تبلیغات خود نیستند بسیار مناسب است. این شیوه بازاریابی اینترنتی علاوه بر رایگان بودن، پر بازدید هم هست. در کنفرانس رسمی گوگل در سال 2016 اعلام شد که کاربران آمریکا بیشتر از گوگل در شبکه های مجازی برای یافتن کالا و یا خدمات مد نظر خود جستجو می کنند.
  2. فروش مستقیم کالاها در سایت دوستان و یا شرکا:  در این شیوه شما هزینه ای به مراتب کمتر از یک وبسایت پرداخت می کنید و نیازی هم به اینکه خودتان وقت و هزینه بابت بارگذاری اطلاعات بپردازید وجود ندارد. از ضعف های این روش میتوان به عدم پایداری آن اشاره کرد.
  3. ایجاد یک سایت : وقتی میگوییم ایجاد یک سایت منظورمان همه انواع سایت از تبلیغاتی ، فروشگاهی، فروشگاه رابطه ای و غیره است.

در این شیوه شما یک سایت ایجاد کرده و از امکانات سایت برای جذب مخاطب استفاده می کنید. با توجه به اینکه وبسایت ها میتوانند براحتی از شبکه های اجتماعی بعنوان ابزار تبلیغی خود استفاده کنند، همچنین با توجه به پایداری بیشتر سایت ها نسبت به سایر روشهای تبلیغاتی ، میتوان گفت که سایت ها بهترین شیوه تبلغاتی در اینترنت میباشند.

تبلیغات کلیکی گوگل: این روش تنها برای مالکان سایت ها امکان پذیر است و بدلیل ارائه شدن آن توسط گوگل دامنه های ir امکان استفاده از این خدمات را در زمان تحریم ندارند. در تبلیغات کلیکی شما به گوگل مبلغی را بابت تبلیغ سایت شما در نتایج جستجو پرداخت می کنید و گوگل از این مبلغ به ازاء هر بار کلیک کاربر مقداری را کسر می کند.

کمپین های ایمیلی : کمپین های ایمیلی برای صاحبان سایت امکان شناسایی مخاطبان وفادار و علایق آنها را میدهد به این ترتیب با یک مدیریت درست در تبلیغات ایمیلی میتوان چشم انتضار فروش بالایی بود. کمپین های ایمیلی در مقاله ای با عنوان بازاریابی ایمیلی در همین سایت توضیح داده شده است.

انواع سایت ها نقش آنها در تعیین نحوه بازاریابی در اینترنت

سایت های تبلیغی : سایت های تبلیغی درست مانند یک شبکه اجتماعی و یا یک وبلاگ عمل می کنند این سایت ها کالا و خدمات شما را معرفی می کنند و مشتریان را به مراجعه حضوری به فروشگاه شما ترغیب می کنند. اگر بخواهیم مزیت این گونه سایت ها به شبکه های اجتماعی و وبلاگ ها را بیان کنیم باید بگوییم وبسایت ها امکان مدیریت و دسته بندی گسترده تری دارند. البته اگر یک وبلاگ را روی دامنه شخصی خود پیاده سازی کنید. عملا میتوان گفت که شما یک وب سایت دارید.

سایت های فروشگاهی :فروشگاه های آنلاین یکی از مهمترین روشهای بازاریابی در اینترنت به شمار می روند. یک فروشگاه آنلاین حرفه ای برای کالاهای خود در موتور های جستجو مانند گوگل رتبه خواهد گرفت و به این ترتیب مشتریانی که بدنبال کالا و یا خدمات ارائه شده در این فروشگاه ها هستند میتوانند از طریق گوگل و سایر موتور های جستجو به سایت منتقل شوند.

سایت های فروشگاهی رابطه ای: این فروشگاه ها خودشان عرضه کننده کالا و یا ارائه دهنده خدمات نیستند. بلکه واسطه ای بین شما و تولید و عرضه کنندگان کالا میباشند. سایت های واسطه ای یا رابطه ای ، موفقیت بالایی در جهان داشته اند از مهمترین دلایل موفقیت این گونه سایت ها کم هزینه بودن آنها از نظر هزینه تهیه کالا و هزینه هایی مانند خدمات پس از فروش است. کشورههای مختلف برای این سایت ها قوانین متفاوتی وضع می کنند. برخی کشورها این گونه سایت ها را مستلزم ارائه ضمانت های بانکی سنگین به دولت می کنند که تخلفی صورت نگیرد.

 

انواع بازاریابی در اینترنت

 

وسعت یک کسب و کار و نوع بازاریابی برای آن

اگر شما به تازگی یک فروشگاه و یا یک شرکت راه اندازی کرده اید و میخواهید یکی از انواع بازاریابی در اینترنت را برای شروع کار خود انتخاب کنید. میتوانید از ابزار گوگل ادورز تا زمانی که رتبه سایت با سئو به صفحه اول گوگل برسد استفاده کنید. به این ترتیب در زمانیکه سایت شما در تکاپو برای رسیدن به تبه اول است.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تبلیغات میان متنی

درب شیشه ای چیست؟ا   یکی از ملزومات دکوراسیون لوکس و مدرن ساختمان های امروز به حساب می آیند. قیمت درب شیشه ای را در سایت قائم الکتریک مشاهده کنید. همچنین درب ورودی ساختمان ها نیز برای حفظ امنیت عبور و مرور نیازمند تجهیزات راهبند است. قیمت راهبند  را از قائم الکترونیک به راحتی دریافت کنیدتیم نکته عمومی و عامیانه این است که در شیشه ای یا همان درب شیشه ای به درب اتوماتیک شیشه ای اشاره دارند. درب شیشه ای در انواع مختلف را از قائم الکترونیک بخواهید.

تبلیغات میان متنی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) چیست


ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی چیست؟

همان طور که از اسم آن مشخص است، ایمیل مارکتینگ یکی از روش‌های بازاریابی با استفاده از ایمیل است. ایمیل یکی از بهترین ابزارهای ارتباطی است. حتماً تا به حال دقت کرده‌اید که همه ما ایمیل‌های بسیار زیادی دریافت می‌کنیم، اغلب حتی پوشه هرزنامه یا Spam هم پر از ایمیل‌های مختلف تبلیغاتی و غیره است، اما می‌توان از ایمیل به شکل سازماندهی شده و در جهت اهداف مشخص استفاده کرد. این روزها بسیاری از شرکت‌های مختلف تلاش می‌کنند تا به شکل هدفمند با مخاطبان و مشتریان خود ارتباط برقرار کنند و در نهایت نرخ تبدیل را افزایش دهند. برخلاف تصور عموم، تمام روش‌های تبلیغاتی نیازمند هزینه هنگفت نیست، در بحث ایمیل مارکتینگ شما با استفاده از لیست مشتریان هدف، محتوای جذاب، پیشنهادات ویژه و یک فراخوانی (Call To Action) قادر خواهید بود که فروش خود را افزایش دهید.
اگر چه ابزارهای تبلیغاتی مختلف در فضای آنلاین فراگیر شده‌اند، اما ایمیل مارکتینگ همچنان هم محبوب است و اگر به شکل درست و منطقی پیاده شود قطعاً تاثیر مهمی خواهد داشت. در این مطلب قصد داریم شما را بیشتر با این ابزار ارزان قیمت آشنا کنیم.

تعریف ایمیل مارکتینگ (EMAIL MARKETING) 

تعریف تئوری ایمیل مارکتینگ بسیار ساده است؛ ایمیل مارکتینگ مجموعه فعالیتی با استفاده از ابزار ایمیل برای ارسال پیام به مخاطبان هدف است که به نظور جذب مشتریان جدید و حفظ ارتباط با مشتریان قدیمی انجام می‌شود. محتوای این پیام می‌تواند شامل تبلیغات، محتوای مفید و کاربردی، تخفیف‌ها و پیشنهادات جذاب و متفاوت، اخبار و اطلاع‌رسانی و... باشد.
شما در هر مرحله از استراتژی مارکتینگ خود می‌توانید سراغ ایمیل مارکتینگ بروید. برای برندسازی و ماندگاری برند در اذهان، ترغیب به خرید، وفادارسازی، حفظ مشتریان و... بازاریابی ایمیلی برای شما مفید است. دقت کنید که استفاده از ایمیل ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد در بسیاری از موارد از آن‌ها غافل هستیم و به همین علّت نمی‌توانیم به درستی از ایمیل مارکتینگ منفعت ببریم.
در ادامه برای درک بهتر ایمیل مارکتینگ تاریخچه مختصری از آن را بیان خواهیم کرد.

 

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی

 

تاریخچه ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی

از زمانی که گری توئرک (Gary Thuerk) توانست ایمیلی را به صورت انبوه برای 400 نفر از مشتریان سازمان تجهیزات دیجیتال (DEC) ارسال کند بیش از 40 سال می‌گذرد. نکته جالب توجه آن است که این ارسال ایمیل گسترده توانست فروش 13 میلیون دلاری را رقم بزند. این اتفاق به قدری جدید بود که برخی توئرک را پدر اسپم لقب دادند، خود توئرک امّا معتقد بود این لقب کمی دور از انصاف است و خودش را پدر ایمیل مارکتینگ نامید.
از دهه 90 میلادی با فراگیر شدن استفاده از اینترنت، سبک زندگی و کاری مردم دستخوش تغییرات زیادی شد. شرکت Hotmail پیشتاز تغییرات مهمی در دنیای ایمیل بود و به عنوان اولین سرویس ایمیل تحت وب فعالیت خود را به صورت رایگان شروع کرد تا بازاریاب‌ها بتوانند از ظرفیت‌های آن با اهداف خاص بازاریابی استفاده کنند و هزینه‌های بازاریابی مستقیم و حضوری (ویزیتوری) یا تلفنی را کاهش دهند.

از سال 2000 به بعد چه اتفاقی افتاد؟

تا قبل از سال 2003 مشکلات زیادی برای ارسال ایمیل انبوه وجود داشت تا اینکه در این سال قانون دستخوش تغییراتی شد. طبق قانون جدید شرکت‌های تجاری اجازه داشتند یک بار پیام تبلیغاتی ارسال کنند.
در سال 2004 با طرح قانون SPF، رقابت در بازاریابی ایمیلی جان تازه‌ای گرفت و وارد فاز جدیدی شد. در سیستم جدید با تایید IP بسیاری از پیام‌های اسپم رهگیری و از تکرار آن جلوگیری شد؛ اما این همه داستان نبود، باتوجه به حساسیت موضوع و برای جلوگیری از آزار مخاطبان، کمپانی‌هایی چون AOL، یاهو و Hotmail به ارائه‌کننده اجازه می‌دادند بازخورد خود نسبت به اسپم بودن پیام‌ها را ارسال کند تا بتوانند از ارسال ایمیل‌های غیرمرتبط و تبلیغاتی جلوگیری کنند. به تدریج بازاریابی ایمیلی به بلوغی رسید که پیام‌های انبوه باید حتماً به صندوق دریافتی (Inbox) مخاطبان هدف ارسال می‌شد. مرتبط نبودن موضوع ایمیل، محتوای تبلیغاتی و آزاردهنده، زمان ارسال و... از جمله مواردی بود که در صورت رعایت نکردن آنها، ایمیل‌ها به spam می‌رفتند.

قواعدی که از سال 2010 به بعد تغییر کرد

از سال 2010 به بعد ایمیل مارکتینگ شکل دیگری به خود گرفت و وارد عصر جدیدی شد. از یک جهت سخت‌گیری‌های صورت گرفته در ارسال ایمیل انبوه، بررسی محتوای ایمیل‌های ارسالی، ارزان‌بودن بازاریابی ایمیلی نسبت به روش‌های دیگر و از جهتی دیگر فراگیر شدن استفاده از گوشی‌های هوشمند، اقبال کاربران به استفاده از ایمیل و ظهور شبکه‌های اجتماعی، شرایط را برای ایمیل مارکتینگ‌ سخت‌تر و رقابتی‌تر از گذشته کرده بود.
توسعه و آزمایش ایمیل مارکتینگ همچنان ادامه داشت و از سال 2013 به بعد متخصصین بازاریابی دریافتند که چطور باید به صورت حرفه‌ای از ایمیل مارکتینگ استفاده کنند. استفاده از محتوای مناسب و مبتنی بر نیاز و علاقه کاربران، به‌کارگیری سرویس‌های ایمیل حرفه‌ای، یکپارچه‌سازی ایمیل مارکتینگ با سیستم‌های مدیریت محتوا، استفاده از سیستم‌های اتوماسیون ایمیل مارکتینگ، بخش‌بندی مشتریان و ارائه پیشنهادات جذاب عواملی بود که باعث شد مخاطبان هدف بیش از پیش با ایمیل‌های دریافتی تعامل کنند.

مزایای ایمیل مارکتینگ

 پس از شرح مختصری از فرایند شکل‌گیری ایمیل مارکتینگ، به بیان نقاط قوت آن می‌پردازیم.
1.    نرخ بازگشت سرمایه (ROI) خوب
در دنیای امروز که اغلب کسب و کارها با منابع محدود روبه‌رو هستند و هزینه پیاده‌سازی استراتژی‌های تبلیغاتی اکثراً گزاف است، موضوع بازگشت سرمایه اهمیت زیادی دارد. مدیران بی‌صبرانه منتظر هستند که در ازای هزینه‌ای که می‌پردازند بازگشت سرمایه داشته باشند. یکی از مزایای مهم و جدی بازاریابی ایمیلی این است که اگر اصولی و دقیق انجام شود می‌تواند روشی بسیار موثر و کارآمد باشد. ایمیل مارکتینگ نرخ تبدیل بالایی دارد و روشی کاملاً ارزان‌قیمت و باارزش است.
2.    اثربخشی آنی
وقتی ایمیلی را برای مخاطبان هدف خود می‌فرستید از همان دقایق بعد از ارسال پیام اثرات آن را مشاهده خواهید کرد. به عنوان مثال اگر قرار است یک فروش ویژه یک روزه داشته باشید، می‌توانید از طریق بازاریابی ایمیلی حس محدودیت زمانی و پیشنهاد ویژه را القا کنید.
3.    سریع و ارزان‌ قیمت
سرعت ارسال ایمیل تنها چند ثانیه است، پس جای تعجبی ندارد که ایمیل مارکتینگ یکی از سریع‌ترین ابزارهای تبلیغاتی است که شما با یک هزینه معقول و در برخی موارد رایگان و با در اختیار داشتن یک لیست ایمیل از مشتریان احتمالی قادر خواهید بود به بهترین نتایج برسید. همین امر سبب می‌شود نرخ بازگشت سرمایه بسیار بالا باشد.
4.    ایمیل‌های سفارشی و شخصی‌سازی‌شده
این موضوع از دو جهت اهمیت دارد، هم برای شما مفید است که به عنوان ارسال‌کننده ایمیل برای دریافت خروجی بهتر و افزایش نرخ تبدیل می‌توانید پیام‌های خود را سفارشی‌سازی کنید، هم برای مخاطبان و مشترکان شما مفید خواهد بود؛ چرا که این حق را دارند مشخص کنند چه ایمیل‌هایی برای‌شان ارسال شود.
5.    بررسی رفتار مشتری
بازاریابی ایمیلی امکان تجزیه و تحلیل رفتار مشتریان را نیز فراهم می‌آورد. شما می‌توانید گزارشی دریافت کنید که مخاطبان چه ایمیل‌هایی را باز کرده‌اند، کدام پیام‌ها برای‌شان جذاب بوده، روی کدام لینک‌ها کلیک کرده‌اند و نسبت به کدام فراخوانی واکنش بهتری نشان داده‌اند.
6.    شروع آسان
برای شروع ایمیل مارکتینگ نیاز به آموزش‌های پیچیده ندارید، از طرف دیگر برای آغاز کار نیازی به تیم حرفه‌ای و هزینه زیاد هم نیست. قالب‌های آماده همراه با متن، عکس و ویدیو برای شما در دسترس است و به سادگی قابل استفاده هستند، دربرخی از سرویس‌های ایمیل Drag & Drop تنها کاری است که پیش روی دارید.
7.    انتقال مستقیم پیام
 انتقال مستقیم و سریع پیام به مخاطبان هدف از مزیت‌های دیگر ایمیل مارکتیگ است، تردید نکنید که بخش عمده‌ای از لیست ارسالی علاوه بر اینکه ایمیل شما را باز می‌کنند یا حتی منتظر آن هستند، نرخ تبدیل خوبی هم دارند. اگر اطلاعات کافی از مشتریان دارید بخش‌بندی لیست و ارسال پیام‌های جداگانه فوق العاده خواهد بود.
8.    بستر نشر محتوا
ایمیل به خودی خود یک بستر نشر محتوا است. برخی مواقع بخشی از محتوا برای کاربر ارسال می‌شود و برای افزایش نرخ تبدیل ادامه محتوا در جای دیگری قرار می‌گیرد، اگر محتوا به شکل کامل هم قرار گیرد ولی به شکلی جذاب کاربر را تشویق به تعامل کند بسیار مطلوب است.

 

مزایای ایمیل مارکتینگ

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و  طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

 

 

معایب بازاریابی ایمیلی

درست است که بازاریابی ایمیلی مزایای زیادی دارد، ولی بعید است سیستمی بدون عیب و نقص وجود داشته باشد. ایمیل مارکتینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این قسمت به چند مشکل این سیستم خواهیم پرداخت.
1.    اسپم
ایمیل‌هایی که به درستی هدف‌گیری نمی‌شوند یعنی به افرادی که مشتری احتمالی نیستند ارسال می‌شود و حاوی تبلیغات غیراصولی هستند، بیشتر اوقات توسط افراد یا به شکل خودکار به بخش اسپم ارسال می‎شوند، این موضوع آسیب جدی به نرخ تبدیل وارد خواهد کرد.
2.    ایمیل‌های ارسال نشده
در برخی موارد استفاده که از سرویس‌های رایگان ایمیل استفاده می‌کنیم، این احتمال وجود دارد که ایمیل ارسال نشود. عباراتی چون «رایگان»، «حتما کلیک کنید» و... اگر چه ترغیب‌کننده هستند ولی تا حدی حساسیت برانگیز هستند و ممکن است ایمیل شما به مقصد نرسد.
3.    مشکلات طراحی
دقت کنید که کاربر ممکن است ایمیل شما را در یک لپ‌تاپ یا تبلت یا گوشی تلفن خود باز کند، تغییر سایز نمایشگر باعث می‌شود که ابعاد تصاویر و محتوای ارسالی تغییر کند. یکی از چالش‌های استفاده از ایمیل مارکتینگ همین است که محتوای پیام شما باید در هر دستگاهی به درستی نشان داده شود و همین موضوع برخی را مجاب می‌کند که فقط از پیام متنی در بازاریابی ایمیلی خود استفاده کنند که شاید به قدر کافی جذاب نباشد. طراحی یکی ایمیل و جذاب و حرفه‌ای که در تمامی نمایشگرها به درستی نشان داده شود چالش برانگیز است.

چه کسب و کارهایی از ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنند؟

کسب‌وکارهایی که بانک اطلاعاتی خوبی از مشتریان دارند و می‌خواهند تعامل‌شان را با مخاطبان حفظ کنند، سراغ ایمیل مارکتینگ می‌روند. ایمیل مارکتینگ یکی از بهترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین روش‌های تبلیغاتی و ارتباطی برای کسب‌وکارهایی است که نمی‌توانند زیاد هزینه کنند.

چه زمانی از بازاریابی ایمیلی استفاده کنیم؟

ایمیل مارکتینگ در تعریف کلی خود به معنای فروش مستقیم کالا یا خدمات نیست بلکه ابزار مهمی برای ارتباط با مشتریان است و به دلایل مختلفی می‌توانید از آن استفاده کنید. ولی استفاده از بازاریابی ایمیلی در برخی موارد بسیار رایج‌تر است و نتایج مطلوبی درپی دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. 
پیام خوشامد به کاربران جدید
یک ایده ساده و قابل اجرا است که پس از عضویت یک کاربر جدید در سایت یا خبرنامه پیامی با مضمون خوشامدگویی به او ارسال کنید و از همراهی او تشکر کنید. در ادامه ایمیل اگر اطلاعات ورود، دسترسی به بخش‌های خاص وبسایت یا راه‌های ارتباطی دیگر مثل تلگرام یا اینستاگرام را معرفی کنید ایمیل شما کاربردی‌تر خواهد بود.
خبرنامه ایمیلی
در خبرنامه ایمیلی امکان ارسال ایمیل‌های منظم حاوی انواع محتوای تصویری و... وجود دارد. بخش قابل توجهی از بازدیدکنندگان وبسایت حاضر هستند در ازای دریافت یک هدیه رایگان یا محتوایی که به شکل منظم ارسال می‌شود و جنبه علمی و تخصصی دارد، ایمیل‌ خود را در اختیار شما قرار دهند. باید این فرصت را مغتنم بشمارید و رابطه‌ خود را با این گروه از افراد قوی‌تر کرده و آن را حفظ کنید. 
اطلاع‌رسانی درباره محصول یا خدمت جدید
خدمات و محصولات جدید بهتر است ابتدا برای مشتریان وفادار معرفی شود، تا هم بازخورد دقیق‌تری بگیرید و هم به نوعی از آن‌ها تقدیر کنید.
ارسال رسید خرید
 بعد از نهایی شدن خرید توسط کاربر، فاکتور و جزئیات خرید را باید به اطلاع کاربر برسانید، یکی از کاربرهای بسیار کلیدی ایمیل مارکتینگ ارسال ایمیل‌های پشتیبانی و اطلاع‌رسانی پس از خرید است، اگر محصولی که خریداری شده به شکل دیجیتال، مثلاً یک ویدیوی آموزشی است، می‌توانید لینک فایل‌های دانلودی را نیز برای او بفرستید. اگر قصد دارید حتی از این سطح هم حرفه‌ای‌تر باشید در ایمیل خود پیشنهادات خرید جدید یا مرتبط با خرید فعلی نیز قرار دهید.
تخفیف و پیشنهادات ویژه و محدود
بسیاری از کسب‌وکارها در شرایط مختلف کمپین‌های تبلیغاتی و تخفیف‌های مناسبی را طرح‌ریزی می‌کنند، امّا اگر مشتریان از این پیشنهادات ویژه باخبر نشوند عملاً زحمت شما به بار نخواهد نشست. همان طور که حدس زده‌اید، می‌توانید لیستی از مخاطبانی که تخفیف‌های جدید شما برای آن‌ها جذاب‌تر است تهیه کنید و از طریق ایمیل مارکتینگ برای اطلاع‌رسانی به آن‌ها استفاده کرده و آخرین فرصت استفاده از این شرایط ویژه را نیز به اطلاع مشتریان برسانید. این کار کمک می‌کند بیشتر مخاطبان در جریان قرار بگیرند.
اطلاع‌رسانی رویدادها
ممکن است رویداد یا نمایشگاه خاصی برگزار شود که مربوط به کسب‌وکار شما باشد یا مانند الکامپ، جشنواره وب و موبایل و... در آن حضور دارید. به شکل ساده و راحت و البته سریع با استفاده از بازاریابی ایمیلی می‌توانید مخاطبان را در جریان رویداد قرار دهید و اگر حضور عموم آزاد است از آن‌ها به شکل محترمانه‌ای دعوت کنید.

 

استراتژی های ایمیل مارکتینگ

 

استراتژی های ایمیل مارکتینگ در سال 2019

ترفندها و ابزارهای جذب مخاطب روزبه‌روز پیشرفته‌تر می‌شود، درباره ایمیل مارکتینگ هم این قضیه صادق است، در ادامه ضمن شرح مراحل، بهترین ترفندهای این حوزه را موشکافی کرده‌ایم.
ایجاد بهترین لیست ایمیل
اگر یک بانک اطلاعاتی خوب و قوی از ایمیل مخاطبان نداشته باشید، نمی‌توانید هدفمند و حرفه‌ای آنها را هدف بگیرید و از استراتژی بازاریابی ایمیلی خود به خروجی مطلوب برسید. مهمترین کاری که باید انجام دهید ارزش‌آفرینی در ایمیل‌ها و منفعت‌رساندن به مخاطبان است.
ریتارگتینگ
بخشی از کاربران هستند که سبد خرید خود را قبل از تکمیل خرید رها می‌کنند، عده‌ای از کاربران هستند که مدتی است از خدمات ما استفاده نکرده‌اند، ریتارگتینگ یعنی فرایندی که دوباره این افراد جذب شوند که در این مسیر ایمیل یک ابزار مهم و جدی است.
کمپین‌های تبلیغاتی جدید و هدفمند
چون نرخ تعامل ایمیل اغلب سریع روی می‌دهد پس به فراخور موضوع و مناسبت‌های ملی و مذهبی می‌توانیم کمپین خاصی را طرح‌ریزی و تدوین کنیم و در بستر ایمیل اجرایی نماییم.
ریتنشن مارکتینگ
در بسیاری از موارد حفظ مشتری قدیمی از جذب مشتری جدید ساده‌تر است، در حالی که در نهایت سود حاصل از خرید آن‌ها یکسان است. ریتنشن مارکتینگ یعنی به نحوی مشتریانی که قبلاً از خدمات یا محصولات ما استفاده کرده‌اند دوباره به خرید ترغیب کنیم که این فرایند با بازاریابی ایمیلی دور از ذهن نیست.
خبرنامه
خبرنامه‌ها هنوز طرفداران خاص خود را دارند. آن دسته از افراد که دنبال محتوای کاربردی و جدید می‌گردند، عضو خبرنامه شما خواهند شد. شما می‌توانید استراتژی خود را طوری طرح‌ریزی کنید که در خبرنامه محتوای جذاب و کاربردی، پست بلاگ، اطلاع‌رسانی محصولات و خدمات جدید، پست‌های شبکه اجتماعی و... را به صورت منظم و مستمر ارسال کند.

اتوماسیون ایمیل مارکتینگ چیست؟

معنی اتوماسیون یعنی خودکارسازی فرایندها و این خودکارسازی نیز می‌تواند در ایمیل مارکتینگ نیز پیاده‌سازی شود. یعنی شما می‌توانید یک اتوماسیون حرفه‌ای پشت سیستم ایمیل مارکتینگ خود داشته باشید تا بتوانید با حفظ قوانین GDPR از اطلاعات و داده‌های مشتریان فعلی و مشتریان احتمالی بهترین استفاده را ببرید. به بیان ساده اتوماسیون ایمیل مارکتینگ همان ارسال خودکار ایمیل با توجه به سوابق خرید مشتری، علایق، اولویت‌ها، تاریخ‌های مشخص، رفتار مشتری و... باشد. خودکارسازی بازاریابی ایمیلی کمک می‌کند تا همیشه بدون دغدغه به صورت ویژه با مخاطبان در ارتباط باشید.

برای اجرای کمپین ایمیل مارکتینگ چه کار کنیم؟

کمپین دیجیتال مارکتینگ و به طور خاص کمپین ایمیل مارکتینگ مقوله متفاوتی نسبت به کمپین‌های دیگر مارکتینگ نیست و البته ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد. در کمپین‌های بازاریابی ایمیلی باید هدف شما، پرسونای مخاطبان، استراتژی محتوا، زمان ارسال، هزینه‌ها و KPIها را تعریف کنید.
در گام نخست باید مشخص کنیم که از ایمیل مارکتینگ دنبال چه چیزی هستیم. آیا جذب سرنخ برای‌مان اهمیت دارد یا می‌خواهیم دوباره مشتریان قبلی را هدف بگیریم. دنبال فروش بیشتر هستیم یا برای بازه زمانی مشخص می‌خواهیم پیشنهادات ویژه‌ای ارائه کنیم.
سپس باید سراغ بخش‌بندی لیست ایمیل یا همان تهیه لیست دسته‌بندی برویم که به آن سگمنت مشتریان نیز گفته می‌شود. این لیست براساس پرسونای مخاطب انجام می‌شود. به معنای ساده یعنی مخاطبان هدف‌ را طوری بخش‌بندی کنید که بتوانید پیام مناسب هر گروه را به دست خودش برسانید.
حال یک سوال جدی مطرح است برای اجرای کمپین‌های ایمیل مارکتینگ سراغ کدام ارائه‌دهنده سرویس برویم؟

 

کمپین ایمیل مارکتینگ

 

بهترین سرویس دهنده های ایمیل مارکتینگ در ایران کدامند؟

در دنیا سرویس‌های ایمیل مارکتینگ معروفی وجود دارند که در ادامه نام آنها را مشاهده می‌کنید:
•    میل چیمپ (mailchimp)
•    میلرلایت (mailerlite)
•    سندر (sender)
•    اِوبر (Aweber)
•    سندپلاس (Sendplus)
•    سند این بلو (Sendinblue)
•    کانستنت کانتکت (Constant Contact)
اما با توجه به هزینه‌ها و تحریم‌های موجود می‌توانیم از سرویس‌های ایرانی استفاده کنیم که نام این سرویس‌ها در ادامه آورده شده است. در برخی تعرفه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط این سرویس‌ها رایگان خواهند بود. 
•    میل تاز
•    اینباکس
•    میل چی
•    آونگ میل
•    پاکت
•    میلیجن

معیارهای جهانی ایمیل مارکتینگ

1-  نرخ دریافت ایمیل به گیرنده

Deliverability که به عنوان نرخ تحویل هم شناخته می‌شود، با تقسیم ایمیل‌های دریافت شده به ایمیل‌های فرستاده شده محاسبه می‌شود. 

 

نرخ دریافت ایمیل به گیرندهنرخ دریافت ایمیل به گیرنده

 

نرخ دریافت ایمیل به شما می‌گوید که چه درصدی از ایمیل‌های ارسال شده در inbox قرار گرفته‌اند. به عبارت دیگر به شما نشان می‌دهد که چقدر افراد ایمیل شما را احتمالا دریافت کرده‌اند. در واقع نرخ تحویل سلامت ایمیل مارکتینگ شما را می‌سنجد. ارائه‌دهندگان سرویس اینترنت (ISPs) سعی می‌کنند که از اسپم جلوگیری کنند، بنابراین تعداد زیادی ایمیل را بررسی و گزینش می‌کنند. اگر ارسال ناموفق ایمیل شما بالاست، یک چیز اشتباه است و ایمیل‌های شما ممکن است توسط ISPs بلاک شده باشند. اگر ایمیل شما از کلمات پرچم یا flagged استفاده نمی‌کند می‌تواند توسط مخاطبان شما به خوبی دریافت شود. نرخ تحویل شما باید بسیار بالا باشد. یک نرخ تحویل خوب باید بالای 90 درصد باشد. 

2-  نرخ باز شدن ایمیل

نرخ باز شدن ایمیل مقدار کاربرانی را به صورت درصد نشان می‌دهد که ایمیل ارسالی توسط شما را باز کرده‌اند و این عدد با تقسیم کردن نرخ باز شدن منحصر به فرد بر ایمیل‌های دریافت شده تعیین می‌شود. به عبارت دیگر، این معیار تعداد بارهایی است که ایمیل شما باز شده و نیز خوانده می‌شود. تا زمانی که مخاطب، ایمیل بازاریابی شما را باز نکند، کمپین شما هیچ تأثیری نخواهد داشت، بنابراین نرخ باز شدن اهمیت بسیار زیادی دارد.

 

نرخ باز شدننرخ باز شدن

 

نرخ باز شدن یکی از ساده‌ترین معیارهای تأثیرگذاری است و توصیف می‌کند چگونه موضوع ایمیل شما در واقع دریافت کننده را ترغیب کرده است که ایمیل شما را بخواند. شما باید از نرخ باز شدن به عنوان یک فشارسنج استفاده کنید تا نحوه ارتباط پیام خود با مخاطباننتان را بسنجدید. نرخ باز شدن به شما می‌گوید که آیا موضوع ایمیل شما مؤثر بوده یا خیر. به طور کلی اگر معیاری را می‌خواهید که بتوانید بر اساس آن عملکرد کمپین ایمیل مارکتینگ خود را بررسی کنید، باید نرخ باز شدن ایمیل‌هایی که در حوزه فعالیت خودتان هستند را بررسی کنید.

سومین معیاری که به دلیل رابطه نزدیک آن با فروش، بسیار مهم است، نرخ کلیک می‌باشد.

3-  نرخ کلیک (Click-Through Rate)

نرخ کلیک می‌گوید که چقدر مخاطبان شما دوست دارند با ایمیل‌تان تعامل (ارتباط) برقرار کنند. بنابراین بعد از اینکه ایمیل‌های بازاریابی شما باز شد، این معیار نشان می‌دهد چه تعدادی از افراد بر روی لینک‌های موجود در ایمیل شما (لینک وبسایت، لینک وبلاگ و یا لینک‌های دیگر مورد نظر) کلیک می‌کنند. فرمول برای محاسبه نرخ کلیک، میزان کلیک‌های منحصر به فرد تقسیم بر تعداد نرخ باز شدن منحصر به فرد می‌باشد. نرخ کلیک بسیار مهم است زیرا اندازه گیری می‌کند که آیا افراد فعایت‌های مورد نظر شما را در ایمیل انجام داده‌اند یا خیر.

 

نرخ کلیکنرخ کلیک

کلیک‌ها در ایمیل در واقع منجر به: 

  • تعداد بازدیدها
  • تعاملات
  • و در نهایت منجر به فروش می‌شود.

نرخ کلیک پایین معمولا نشان می‌دهد که ایمیل شما مؤثر نیست و دارای call-to-action ضعیف و یا غیر واضح می‌باشد. روشی ساده برای بهبود نرخ کلیک این است که از تلاش برای فروش بیش از حد محصولات یا خدمات خود از طریق ایمیل جلوگیری کنید و به جای آن بر روی افزایش تعداد افراد برای کلیک بر روی لینک خود در ایمیل تمرکز کنید. افزایش نرخ کلیک در ایمیل دارای اهمیت زیادی در رونق کسب و کار و نیز شناخته‌شدن برند شما دارد. 

4- نرخ عدم ایجاد تعامل با ایمیل

این معیار به شما می‌گوید چه تعداد افراد ایمیل شما را دوست ندارند. این معیار با تقسیم کردن مجموع شکایت‌های اسپم و لغو دریافت ایمیل‌های ناخواسته (Unsubscribes) بر روی میزان باز شدن منحصر به فرد محاسبه می‌شود. ایمیل‌های شما همیشه باعث رانده شدن برخی از افراد می‌شود. با نرخ عدم تعامل، می‌توانید دقیقا مشخص کنید که چه پیامی کارایی ندارد و آن را از toolbox خود حذف کنید. 

 

نرخ عدم تعاملنرخ عدم تعامل

 

نرخ عدم تعامل بالا اصلا خوب نیست، و بدان معناست که ایمیل شما در Inbox شخص به صورت ناخواسته است. این امر می‌تواند ناشی از این باشد که محتوا غیر مرتبط است (بنابراین آنها لغو اشتراک می‌کنند) و یا ایمیل‌های شما به طورمستقیم به عنوان اسپم نشانه گذاری می‌شود. اگر دارای نرخ عدم تعامل بالایی هستید، باید کل کمپین ایمیل خود را دوباره ارزیابی کنید. اگر به طور مرتب ایمیل شما به عنوان اسپم گزارش شود، بر روی نرخ تحویل ایمیل شما تأثیر خواهد گذاشت و می‌توانید در لیست سیاه قرار گیرید و مشکلات بلند مدتی ایجاد می‌شود. ایده‌ال این است که نرخ عدم تعامل خود را به طور میانگین زیر 0.15% نگه دارید.

به طور کلی، این چهار فاکتور را در دیتای ایمیل خود ردیابی کنید تا بتوانید اطلاعات خود را آنالیز کنید. بررسی آنها، روندها و دیدگاه‌های جدیدی را نشان خواهد داد. ایمیل مارکتینگ مؤثر به نظر می‌رسد برای انواع شرکت‌ها متفاوت باشد. بنابراین با ایجاد انبار دیتای خود، عملکردتان را بسنجید و آنها را با حوزه کاری خود مقایسه کنید. 

نحوه ردیابی عملکرد ایمیل 

همه ایمیل‌های ارسالی شما یکسان نیست و تفاوت آنها هنگامی است که این 4 معیار اندازه‌گیری می‌شود. دو دسته‌بندی مختلف ایمیل وجود دارد، اما این تفاوت هیچ ارتباطی به محتوای ایمیل ندارد. در عوض، این دسته‌بندی‌ها نحوه دریافت ایمیل به مشتریان را توصیف می‌کند. این دو دسته بندی شامل ایمیل‌های فراگیر و ایمیل‌های اتوماتیک شده می‌باشند.

1- ایمیل‌های انبوه یا فراگیر (Broadcast Emails)

ایمیل‌های فراگیر به طور دستی انجام و برنامه‌ریزی می‌شوند و از نرم‌افزار بازاریابی ایمیل شما به بسیاری از افراد به صورت یکباره ارسال می‌شود. این ایمیل‌ها برای ارتباطات جمعی هستند و به عنوان مثال بخشی از ایمیلی که دریافت می شود مربوط به کوپن تخفیف 20% از فروشگاه لباس می‌باشد. 

ایمیل‌های فراگیر از نظر معیارهای مهم ایمیل، به آسانی ارزیابی می‌شوند؛ به این دلیل که همه ایمیل‌ها در زمان مشابه ارسال شده و دیتای گزارش شده در مورد همه این ایمیل‌ها به صورت جمع شده هستند. در تصویر زیر نمونه‌ای از گزارش ایمیل فراگیر آورده شده است:

 

آمارهای ایمیل فراگیر

 

شما می‌توانید 3 تا از 4 معیار را که به صورت اتوماتیک گزارش شده، ببینید:

  • نرخ دریافت ایمیل به گیرنده
  • نرخ باز شدن 
  • نرخ کلیک

در حالیکه پلتفرم نرخ عدم تعامل را ارائه نمی‌دهد، می‌توانید به آسانی از فرمولی که در بالا ذکر شد، محاسبه کنید.

2- ایمیل‌های اتوماتیک (Automated Emails)

از سوی دیگر، ایمیل‌هایی که به صورت اتوماتیک هستند بیشتر مانند نامه شخصی عمل می‌کنند. آنها به گیرنده شخصی سفارشی سازی شده‌اند و معمولا شامل اطلاعات بیشتری در مورد یک مشتری و علایق آنها می‌باشد. این ایمیل‌ها بر اساس اقداماتی که مشتریان انجام داده‌اند ارسال می‌شود مانند اینکه مشتری کارهایی مانند:

  • پر کردن فرمی را انجام می‌دهد؛
  • محصولی را می‌خرد؛ 
  • صفحه وب خاصی را می‌بیند.

درحالیکه شخصی‌سازی بالاتر بدان معناست که این ایمیل‌ها معمولا بهتر از ایمیل‌های فراگیر هستند، همچنین ردیابی و ارزیابی آنها پیچیده‌تر است، زیرا دیتا همیشه به صورت اتوماتیک برای اینها به صورت جمع شده و یکجا نمی‌باشد و گزارش‌ها در سطح یک مخاطب ارائه می‌شود. 

 

آمارهای ایمیل مارکتینگ

 

این گزارشی از ایمیل‌های اتوماتیک است و چون به صورت تک تک می‌باشد سخت است تا بتوانیم عملکرد را ارزیابی کنیم؛ زیرا باید صدها یا هزاران گزارش تکی را مقایسه کنید. اما اگر بخواهید سطح ایمیل مارکتینگ (بازاریابی ایمیلی) خود را بالا ببرید، باید هر دو این نوع ایمیل‌ها را ردیابی کنید.

ردیابی عملکرد ایمیل با معیارها

در بالا بیان کردیم که چرا ردیابی ایمیل‌های فراگیر معمولا آسان‌تر است؛ بدان معنا که تنها کاری که باید برای ایمیل‌های فراگیر انجام دهید این است که معیارها را در انبار داده (data warehouse) ایمیل مارکتینگ خود قرار دهید. اما ردیابی ایمیل‌های اتوماتیک یا ایمیل‌های فراگیر بدون گزارش مناسب، بسیار پیچیده است. از آنجا که ردیابی در این پلتفرم انجام نمی‌گیرد، بنابراین باید به دنبال راه حل دیگری برای یافتن پاسخ‌مان باشیم. 

اگر می‌خواهید به سرعت و به آسانی ردیابی کنید و پول آن برای شما مهم نباشد، دو راه حل عالی وجود دارد. هم Litmus و هم Email on Acid گزارش مجموع یا جمع شده‌ای را ارائه ‌می‌دهند و برای همه ایمیل‌ها می‌توانید تجزیه و تحلیل عمیقی را انجام دهید. برای شروع به سادگی یک اسنیپت HTML به الگوی (template) ایمیل خود اضافه کنید.

 

ردیابی عملکرد ایمیل

 

متأسفانه هیچ بخشی از نرم‌افزار Acid نرخ تحویل (deliverability) را گزارش نمی‌دهد، اما با این وجود، اینها سریع ترین و آسان ترین روش برای بدست آوردن بخش عمده‌ای از تجزیه و تحلیل‌های شما می‌باشند. 

اگر می‌خواهید از یک مدل استارتاپی کم سود استفاده کنید و نمی‌خواهید پولی برای این پلتفرم‌ها پرداخت کنید، می‌توانید از دو نرم‌افزار رایگان گوگل آنالیتیکز و Bitly استفاده کنید. می‌توانید از ردیابی رویداد در گوگل آنالیتیکز برای گزارش میزان باز شدن ایمیل استفاده کنید، به این معنی که دیتای عملکرد ایمیل شما درست در کنار اط

موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 247 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ولاگ های مفید در زمینه خرید درب شیشه ای اتوماتیک

يکشنبه 29 دی 1398
17:04
solmaz

لیست بهترین صفحات طراحی سایت مشاغل مختلف

شنبه 28 دی 1398
19:08
solmaz
دوربین مداربسته / تجهیزات حفاظت تصویری / صنعت امنیت
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دوربین مداربسته /نصب دوربین مداربسته است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|