تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دوربین مداربسته /نصب دوربین مداربسته

راهکارهایی برای افزایش ترافیک سایت شما

شنبه 30 آذر 1398
16:37
solmaz

چگونه می توانیم ترافیک سایتمان را بیشتر کنیم؟

 
 

زمانی که در حال رانندگی در بزرگراه ها هستید، زمانی که کار می کنید، زمانی که استراحت می کنید به عنوان بازاریاب به این موضوع فکر می کنید که چگونه می توانید ترافیک خوبی به سمت سایتتان جذب نمایید. اگر تا به حال در جذب ترافیک به سمت سایتتان مشکل داشته اید باید بدانید که تنها نیستید. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط موسسه بازاریابی محتوایی در سال 2019، حدود 61 درصد از متخصصان محتوا  نمی دانند چه چیزی برای مخاطبانشان  اهمیت بیشتری دارد و 50 درصدشان نمی دانند  هدف مخاطب در مرحله خاصی از سفر مشتری چیست. 49 درصد از متخصصان گام های مشتری در سفرش را نمی توانند به خوبی تشخیص دهند. بین نوشتن پست های وبلاگی، ارسال مطلب در رسانه های اجتماعی و ایجاد استراتژی برای کمپین های ایمیلی جدید یافتن راهی که ترافیک خوبی برای سایت جذب کند ممکن است کمی دشوار باشد. به همین خاطر قصد داریم در این مقاله روش هایی را برای جذب ترافیک بیشتر، ایجاد سرنخ بیشتر و بهبود بازگشت سرمایه گذاری بیان کنیم.

خیلی از ما اطلاع داریم که سئو می تواند راه خیلی خوبی جهت ایجاد ترافیک وب سایت باشد.

اما برای بعضی از ما، بهینه سازی موتور جستجو تنها ابزار ایجاد ترافیک وب سایت و بهبود نتایج جستجو است و این اصلا چیز خوبی نیست.

بسیار مهم است که از چگونگی ایجاد تنوع در ترافیک وب سایت تان مطلع باشید و صرفا بر بهینه سازی موتورهای جستجو تمرکز نکنید. در غیر این صورت اگر منبع اصلی ترافیک دچار مشکل شود، ممکن است کسب و کارتان هم به پایان برسد.

در این پست نگاهی می اندازیم به این که چطور می توانید ترافیک وب سایت یا وبلاگتان را بدون اتکا بر سئو افزایش دهید.

همچنین نگاهی خواهیم داشت به استراتژی های مختلفی که همین حالا می توانید به کار ببندید و این که چطور می توانید هر منبع ترافیک را بهینه سازی کنید.

با مطالعه این مطلب یاد می گیرید که چطور وبسایت خودتان را تنظیم کنید تا فقط یک تغییر در الگوریتم گوگل منجر به از کار افتادن آن نشود.

چگونه ترافیک بیشتری برای سایت مان جذب کنیم؟ 

1.    تولید محتوا
2.    موضوعات تخصصی
3.    تبلیغات پولی
4.    رسانه های اجتماعی طبیعی
5.    تجزیه و تحلیل سایت
6.    مسابقه/ تخفیف و جایزه
7.    اینفلوئنسرها
8.    فهرست های ایمیلی
9.    تعامل و مشارکت در جوامع
10.     ارسال پست مهمان
11.     سئوی داخلی سایت
12.     کسب بک لینک های با کیفیت
13.     بازاریابی ویدئویی
14.     هدف گیری مجدد محتوا
15.     ابزارهای سئو
16.     بهینه سازی تاریخی
17.     بهینه سازی جستجوی صوتی
18.     سئوی محلی
19.     تست A/B
20.     لینک دهی داخلی
21.     سئوی فنی
22.     ایجاد جامعه
23.     پیشنهادات محتوایی
24.     پوشش رسانه ای و روابط عمومی
25.     دکمه های اشتراک در رسانه های اجتماعی
26.     بهینه سازی نرخ کلیک
27.     پست های دانش/ آکادمی

تولید محتوا:

بازاریابی درونگرا یا همان بازاریابی جاذبه ای بر روی جذب افراد مناسب برای کسب وکارها تمرکز دارد. یکی از بهترین روش ها برای استفاده از این نوع بازاریابی، تولید محتوا از طریق وبلاگ نویسی است. برای اینکه محتوایتان مخاطب درستی به سمت سایت جذب کند شما باید پرسونای خریدارانتان را خوب درک کنید. بعد از اینکه مخاطب را شناختید، می توانید محتوایی تولید کنید که برای او جذاب است و به سمت سایت جذبش می کند. اما چگونه می توانید پست وبلاگی بنویسید که مخاطب درستی را به سمت سایت جذب می کند؟ مراحل زیر به شما کمک می کنند این فرآیند را به شیوه بهتری انجام دهید:
•    پرسونای خریداران را شناسایی کنید: درباره مخاطبان خود اطلاعات بیشتری کسب کنید. ببینید چه سنی دارند، جنسیتشان چه چیزی است، چه شغل و درآمدی دارند و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند.
•     پژوهش سئویی را فراموش نکنید: ببینید مخاطبان در موتورهای جستجو به دنبال چه چیزهایی هستند.
•    پیش نویس مطلبتان را ایجاد کنید: حالا شروع به پیش نویس کردن پست هایی کنید که به سوالات مخاطبان پاسخ می دهد.
•    مطلبتان را منتشر کنید: بر روی وبلاگ پستی که نوشته اید را منتشر کنید.
•     مطلب را تبلیغ کنید: همه چیز به نوشتن محتوا ختم نمی شود شما باید از طریق رسانه های اجتماعی و ایمیل، پستتان را تبلیغ کنید. پست شما هر چقدر ترافیک بیشتری جذب کند رتبه اش در موتورهای جستجو هم بیشتر خواهد شد.

موضوعات تخصصی:

داشتن رتبه های بالا در گوگل ترافیک طبیعی به سمت سایت را افزایش می دهد. سایتی همچون هاب اسپات برای اینکار از مدل پیلار/ کلاستر استفاده می کند. گوگل سایت هایی را دوست دارد که در یک موضوع تخصصی شناخته شده اند. برای اینکه به عنوان متخصص شناخته شوید می توانید صفحات پیلار را ایجاد کنید. این صفحات پست های وبلاگی طولانی هستند که همه جوانب موضوع را پوشش می دهند.
سپس می توانید محتوای کلاستر یا پست های وبلاگی پشتیبانی کننده را بنویسید و در آن از کلمات کلیدی طولانی استفاده کنید که موضوع اصلی را پوشش می دهد. تمرکز بر روی ترافیک حاصل از کلمات کلیدی طولانی به شما کمک می کند بر روی موتورهای جستجو رتبه بالاتری کسب کنید.

مدل پیلار/ کلاستر به شما کمک می کند محتوایتان را بر روی سایت سازماندهی کنید و لینک دهی داخلی را به شیوه درستی اجرا نمایید. این سازماندهی به موتورهای جستجو کمک می کند همه محتوایی که در یک موضوع خاص هست را بخزند و طبقه بندی کنند. در چنین شرایطی کسب رتبه برای آن واژه راحت تر خواهد بود.  زمانی که این مدل به درستی انجام می شود به بازدیدکنندگان سایت اجازه می دهد سایت را راحت تر بررسی کنند و صفحات مرتبط را راحت تر ببینند. همین امر ترافیک شما را برای همه صفحاتی که  در موضوع کلاستر نوشته شده است را افزایش می دهد.

تبلیغات پولی:

شما می توانید با تبلیغات پولی ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب کنید. در موتورهای جستجو کافیست از تبلیغات PPC استفاده کنید یا هدف گیری مجدد را در برنامه کاریتان بگنجانید. در موتورهای جستجو می توانید تبلیغات نمایشی یا پست های اسپانسری را اجرا کنید. استراتژی شما باید ترکیبی از تبلیغات مختلف باشد. در حقیقت بر اساس نظرسنجی انجام شده در سال 2019 که از 341 بازاریاب اجرایی انجام شد نشان داد که صرف هزینه در رسانه های اجتماعی در 5 سال آینده حدود 90 درصد افزایش خواهد یافت. همین مطالعه نشان می دهد شرکت ها بیش از 10 درصد از فروش آنلاین خود را از طریق تبلیغات رسانه های اجتماعی به دست می آورند و قصد دارند تا سال 2024، 27.6 درصد از بودجه خود را صرف این موضوع کنند.

رسانه های اجتماعی طبیعی:

استفاده از ترافیک طبیعی رسانه های اجتماعی  استراتژی جدیدی نیست. با این حال خیلی ها به این موضوع توجه ندارند. علاوه بر این که شما می توانید مطالبتان را بر روی رسانه های اجتماعی پست کنید می توانید از استوری های اینستاگرام، ویدئوهای لایو، مسنجر فیس بوک و IGTV هم بهره ببرید. نکته کلیدی در ترافیک طبیعی رسانه های اجتماعی این است که با موارد و قابلیت های جدید خودتان را زودتر وفق دهید.به عنوان مثال فیس بوک قابلیت تولید خودکار سرنخ را بر روی مسنجرش اجرا می کند. این موضوع به کسب وکارها اجازه می دهد یک چت بات خودکار بسازند و آن را به سایر تلاش های محتوایی شان بر روی سایت پیوند دهند. این قابلیت عالی برای ارسال ترافیک به سمت سایت است. داشتن یک استراتژی گسترده برای رسانه های اجتماعی هم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. شما باید از پلتفرم مناسبی برای رسانه های اجتماعی استفاده کنید. پلتفرم هایی همچون یوتیوب یا پینترست ترافیک بیشتری تولید می کنند. پینترست نرخ تعامل بالاتری دارد. 66 درصد از کاربران پینترست بعد از دیدن پین برند، اقدام به خرید می کنند. زمانی که می خواهید از ترافیک طبیعی رسانه های اجتماعی بهره ببرید دو نکته را آویزه گوشتان کنید. اول اینکه اسپم نکنید. اگر نتوانید ارزشی برای مخاطب فراهم کنید آن ها هم کاری برایتان انجام نمی دهند. مخاطب خود را بشناسید و محتوایی تولید کنید که دقیقا با نیازها و خواسته هایش منطبق باشد.
دوم اینکه، در مدیریت جامعه تان نقش فعالی داشته باشید. مخاطبان دوست دارند برندها به حرف هایشان گوش کنند و جواب بدهند.
اینکار چهره انسانی به کسب وکارتان می بخشد و باعث می شود افراد بیشتر از قبل به سمت محتوایتان بازگردند.

تجزیه و تحلیل سایت:

قبل از اینکه بخواهید ترافیکی به سمت سایت جذب کنید باید مخاطبتان را بشناسید. برای اینکار به پلتفرم هایی نیاز دارید که سایتتان را تجزیه و تحلیل می کند. یکی از این ابزارها Crazy Egg است. به کمک ابزارهای این چنینی می توانید ببینید کجا بازدیدکننده را از دست دادید. به کمک این اطلاعات قادر خواهید بود محتوای مناسبی برای جذب ترافیک به سمت سایت تولید کنید.

مسابقه/ جایزه و تخفیف:

یکی از روش های ساده ای که به جذب ترافیک به سمت سایت منجر می شود ایجاد مسابقه و جایزه دادن است. این یک ترفند سریع است و به درد فالوورها هم می خورد. می توانید مسابقه ای در رسانه های اجتماعی، ایمیل یا هر دوی این ها اجرا کنید.  اجرای چنین استراتژی بسیار ساده خواهد بود. کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:
1.     قبل از هر چیزی به پلتفرمی که می خواهید مسابقه را اجرا کنید فکر کنید.
2.    جایزه ای را انتخاب کنید( تخفیف، بلیط رایگان و غیره)
3.     معیارهایتان را انتخاب کنید( سایت، اشتراک در ایمیل و غیره)
4.     متن تبلیغ را بنویسید.
5.    عناصر گرافیکی را ایجاد کنید.
6.     مطلبتان را بنویسید و تبلیغ کنید. 

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت   طراحی سایت فروشگاهی  و  طراحی سایت شرکتی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

اینفلوئنسرها:

بازاریابی اینفلوئنسرها می تواند گزینه خوبی برای جذب ترافیک باشد. واقعیت این است که چنین استراتژی مقرون به صرفه است. بر اساس تحقیقات انجام شده، همکاری با اینفلوئنسرهای یوتیوبی چهار برابر بیشتر از همکاری با سلبریتی ها در شناساندن برند و جذب ترافیک موثر است.  زمانی که اینفلوئنسرها کد تخفیف، لینک، ریویو، جایزه و غیره را پست می کنند می توانند ترافیک سایتتان را بیشتر کنند.  مشتریان دوست دارند از سازمان هایی خرید کنند که بازاریابی دهان به دهان درباره شان عالی است. چگونه می توانید بازاریابی دهان به دهان ایجاد کنید؟ اول باید مشتریان را راضی و خوشحال کنید. بعد با اینفلوئنسرها کار کنید.

فهرست های ایمیلی:

استفاده از مشتریان و خوانندگان فعلی یک روش عالی برای جذب ترافیک به سمت سایت است. زمانی که مطلب جدیدی در وبلاگتان می نویسید یا اینکه محتوایی ارائه می کنید می توانید آن را به دست فالوورها یا مشترکین ایمیلی تان برسانید تا به سرعت ترافیک تان افزایش یابد. سایت هایی که محتوای زیادی دارند می توانند از این موضوع برای افزایش نرخ تبدیل، تولید سرنخ و ترافیک استفاده کنند.
برای آغاز کار، یک فهرست ایمیلی ایجاد کنید یا فهرست ایمیلی تان را رشد دهید. استراتژی های زیر کمکتان می کند این فرآیند را سریع تر و راحت تر اجرا کنید:
•    پیشنهاد محتوایی: یک محتوای قفل دار برای بازدیدکنندگانی که به آن نیاز دارند ایجاد کنید و برای دسترسی به آن از افراد آدرس ایمیلشان را بگیرید. یک فراخوان اقدام به عمل برای این محتوا بسازید.
•     اشتراک در خبرنامه: شما می توانید فرم های اشتراک در خبرنامه را بر روی سایت قرار دهید. می توانید این فرم را در صفحه اصلی یا درباره ما قرار دهید. اگر بازدیدکننده تجربه خوب و رضایت بخشی از سایت داشت،  می تواند در خبرنامه تان مشترک شود. این فرآیند را تا جایی که می توانید ساده تر و راحت تر کنید.
•    رسانه های اجتماعی: تبلیغ و ترویج خبرنامه های ایمیلی بر روی رسانه های اجتماعی از طریق پست یا مسابقه می تواند روش عالی برای تبدیل فالوور به مشترک ایمیلی باشد.

 تعامل  و مشارکت در جوامع:

هر چقدر برندتان بیشتر شناخته شود ترافیک بیشتری هم به سمت سایتتان جذب خواهد شد. یکی از روش هایی که می توانید به کمک آن برندتان را بشناسانید این است که فعال باشید و با جامعه تان مشارکت کنید. شما می توانید با مشارکت در گروه های فیس بوکی، پاسخ دادن به سوالات افراد در انجمن های عمومی و تعامل با کاربران بر روی رسانه های اجتماعی یک استراتژی اینگیجمنت قوی داشته باشید. به عنوان مثال شرکت Taco Bell را در نظر بگیرید. این شرکت فعالیت خوبی بر روی رسانه های اجتماعی دارد و هر روز تلاش می کند مشتریانش را در شبکه های اجتماعی راضی و خوشحال نگه دارد.  به نمونه توییتر زیر دقت کنید:
 در مثال بالا، Taco Bell از یک توییت ساده برای تعامل با مخاطبانش استفاده کرده است.  فقط به خاطر داشته باشید که باید در رسانه های اجتماعی مفید باشید و  چهره انسانی خود را همیشه حفظ کنید. هیچ کس لینک های اسپم را زمانی که یک سوال در دنیای آنلاین می پرسد دوست ندارد. همه به دنبال گرفتن پاسخ هستند.

ارسال پست مهمان:

نوشتن پست های مهمان هم می تواند ترافیک خوبی به سمت سایت هدایت کند. این نوع مطالب به مخاطبان نشان می دهد شما در جامعه تان فعال هستید و در عین حال به کسب بک لینک هم کمک می کند. برای اینکه بتوانید از استراتژی پست نویسی مهمان استفاده کنید باید سایتی را بیابید که با کسب وکارتان جفت و جور است و سپس یک پست وبلاگی بنویسید و آن را برای صاحب سایت ارسال کنید. شما به عنوان یک نویسنده می توانید خلاهای محتوایی را در سایت ها شناسایی کنید و با نوشتن یک محتوای عالی این خلاها را پر کنید.

سئوی داخلی سایت:

سئوی داخلی سایت به شما کمک می کند در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید و  ترافیک خوبی هم به سمت سایت جذب نمایید برخی از عناصر سئوی داخلی دربرگیرنده عنوان صفحه، هدر، متا دیسکرپشن، صفت ALT تصویر و URL هاست.  نشان داده شدن سایت در موتورهای جستجو ترافیک بیشتری برای سایتتان جذب خواهد کرد.

کسب  بک لینک های با کیفیت:

برای اینکه بتوانید ترافیکی به سمت سایتتان جذب کنید باید در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید. برای کسب رتبه های بالاتر در گوگل، باید در حوزه کاری تان به عنوان اتوریتی شناخته شوید. برای رسیدن به چنین هدفی علاوه بر ایجاد محتوای عالی، به بک لینک نیاز دارید. اگر سایتی که اتوریتی بالایی دارد به شما لینک بدهد اعتبار بیشتری کسب می کنید.  بک لینک های با کیفیت به دو روش به سایت کمک می کنند ترافیک بیشتری داشته باشد. افزایش رتبه بندی و ایجاد ترافیک ارجاعی.  از یک سو بک لینک ها یکی از مهم ترین فاکتورهای رتبه بندی برای هر موتور جستجویی هستند. با جذب بک لینک های با کیفیت از سایت های معتبر می توانید رتبه تان را در موتورهای جستجو بهبود ببخشید. بعد از اینکه رتبه تان بهتر است ترافیک بیشتری هم جذب خواهید کرد. از سوی دیگر بک لینک ها می توانند ترافیک ارجاعی خوبی به سمت سایت هدایت کنند. اگر در سایت های خبری محبوب منشن دریافت کنید چنین ترافیکی می تواند برایتان بسیار مفید باشد.

همچنین اگر در مقاله ای که در حال حاضر در موتورهای جستجو رتبه بالایی دارد منشن شوید، باز هم ترافیک ارجاعی خوبی به دست می آورید.

بازاریابی ویدئویی:

حالا زمان آن فرا رسیده است که بازاریابی ویدئویی را به استراتژی محتوایی تان اضافه کنید. بر اساس گزارش سیسکو، ویدئو 82 درصد ترافیک را تا سال 2020 از آنِ خود خواهد کرد. از همین امروز دست به کار شوید و بازاریابی ویدئویی را به استراتژی خود اضافه نمایید.  شما  می توانید برای اینستاگرام، استوری فیس بوک، ویدئوهای لایو، IGTV، یوتیوب و غیره ویدئو بسازید.

هدف گیری مجدد محتوا:

برای جذب ترافیک بیشتر به سمت سایت به محتوای بیشتری نیاز دارید اما ایده ای ندارید؟ درکتان می کنم. برای اینکه بتوانید بر چنین چالشی غلبه کنید باید از محتوای قدیمی خود دوباره استفاده کنید. پست وبلاگی را بردارید و آن را به ویدئو تبدیل کنید. اگر پادکست دارید آن را به پست وبلاگی تبدیل کنید. هدف گیری مجدد محتوا یک راه عالی برای جذب ترافیک به سمت سایت است. 

ابزارهای سئو:

برای جذب ترافیک به سمت سایت باید  سئو را مدنظر داشته باشید. یادگیری ابزارهای سئو همچون گوگل آنالیتیکس، AHREF و Semrush به شما کمک می کند استراتژی را توسعه دهید که در نهایت به جذب ترافیک به سمت سایت منجر می شود. این ابزارها به شما کمک می کند استراتژی هایی که بر روی  سایتتان کار می کند و استراتژی هایی که کار نمی کند را بیابید. علاوه بر این، به کمک این ابزارها قادر خواهید بود ایده های محتوایی بیابید که ترافیک بالایی به سمت سایت جذب می کنند.

بهینه سازی تاریخی:

بهینه سازی تاریخی یکی از فرآیندهایی است که سایت های مختلف برای به روزرسانی محتوای قدیمی و جذب ترافیک و سرنخ استفاده می کنند. گاهی از اوقات بیشترین بازدید و سرنخ از طرف محتواهای قدیمی به دست می آید. بهینه سازی تاریخی برای وبلاگ هایی مناسب است که چندین سال متوالی فعالیت کرده اند چون  شما به ترافیک طبیعی  زیاد، به مشترکین وبلاگی و فالورهای رسانه های اجتماعی نیاز دارید. بهینه سازی تاریخی باید بخشی از استراتژی وبلاگ نویسی کلی تان باشد.

بهینه سازی جستجوی صوتی:

برای اینکه بتوانید ترافیکی به سمت سایت جذب کنید باید جایی که افراد در حال جستجو هستند خودتان را نشان دهید.  جستجوی صوتی یکی از نواحی مهمی است که باید بتوانید در آن رتبه خوبی بگیرید. در حقیقت، بر اساس مطالعات انجام شده توسط PwC، حدود 65  درصد از افراد 25 الی 49 ساله حداقل یکبار در روز از دستگاه هایی که قابلیت صوتی دارند استفاده می کنند.
به همین خاطر است که بهینه سازی محتوا برای جستجوی صوتی ضروری است. برای این بهینه سازی یک سری نکته وجود دارد که در ادامه با هم مرور می کنیم:
•    کلمات کلیدی طولانی را بیابید: زمانی که افراد از جستجوی صوتی استفاده می کنند  کلمات را به صورت کامل و به شکل جمله بیان می کنند. برای اینکه سایتتان را برای جستجوی صوتی بهینه سازی کنید اولین گام  پژوهش بر روی کلمات کلیدی طولانی است.
•    محتوای متمرکز بر پاسخ بنویسید: محتوایی که می نویسید باید به سوالات کاربران پاسخ دهد.
•     برای اسنیپت ها سایت را بهینه سازی کنید:  دستگاه های هوشمند گوگل هوم به دنبال پاسخ های دقیق و کوتاه هستند. نوشتن خلاصه در پست ها به موتورهای جستجو و دستگاه های هوشمند کمک می کند پاسخ های مورد نیازشان را سریع تر پیدا کنند.

سئوی محلی:

اگر شرکتی دارید که موقعیت فیزیکی هم دارد می توانید از سئوی محلی به بهترین شکل ممکن استفاده کنید. برای جمع آوری اطلاعات برای جستجوی محلی، موتورهای جستجو به سیگنال هایی همچون محتوای محلی، صفحات اجتماعی، لینک ها و سایر موارد توجه می کنند تا بتوانند مرتبط ترین نتیجه جستجو را فراهم آورند.
به عنوان مثال وقتی کسی عبارت بهترین پیتزا فروشی در تهران را جستجو می کند نتایج بر اساس موقعیت کاربر نشان داده می شود. ابزارهایی همچون گوگل مای بیزنس و Moz Local به کسب وکارها کمک می کنند فهرست داریرکتوری خود را مدیریت کنند و در نتایج محلی نشان داده شوند. برای کسب رتبه در جستجوی محلی موارد زیر را به خاطر داشته باشید:
•    اطمینان حاصل کنید که نام، آدرس و شماره تلفن شما به طور منظم بر روی گوگل مای بیزنس و سایر صفحات اجتماعی نشان داده می شود.
•     از ابزارهای مدیریت دایرکتوری همچون Yelp، Foursquare ، Best of the Web برای مانیتور کردن دایرکتوری ها استفاده کنید.
•    واژه های مبتنی بر موقعیت را در سایت هایی همچون گوگل ترندز بیابید و از آن ها استفاده کنید.

تست A/B:

بازاریابان خیلی خوب می دانند که همه فعالیت ها به تست ختم می شود. شما باید تست کنید و مدام فعالیت هایتان را زیر نظر داشته باشید. تست A/B تستی است که به شما کمک می کند  بهترین نسخه از کمپین هایتان را بیابید.  این تست ها اطلاعات  کلیدی درباره مخاطب ارائه می کند و به شما کمک می کند محتوای عالی تهیه کنید و ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب نمایید.

لینک دهی داخلی:

زمانی که کاربری به وبلاگ شما می آید هدفتان هدایت آن ها به سمت صفحات دیگر خواهد بود. این جاست که باید بتوانید از لینک دهی داخلی به درستی استفاده کنید. وقتی کاربر وارد سایت می شود و از طریق لینک های داخلی به سایر صفحات می رود، بیشتر از قبل احتمال تبدیل شدنش به مشتری و یک طرفدار مشتاق افزایش می یابد. به عنوان مثال شما می توانید لینک دهی داخلی را به کمک مدل پیلاری که در بالا درباره اش صحبت کردیم ایجاد کنید. این نوع صفحات به همدیگر لینک می دهند و همین امر اعتبار سایت را در موتورهای جستجو افزایش می دهد و در عین حال نرخ تبدیل را بیشتر می کند.

سئوی فنی:

سئوی فنی به شما کمک می کند صفحاتتان را از لحاظ فنی بررسی کنید و سازماندهی نمایید. فاکتورهایی همچون سرعت سایت، خزش، ایندکس شدن و غیره در این بحث قرار می گیرند.  قدرت سئوی فنی را نادیده نگیرید. یک تغییر کوچک می تواند ترافیک تان را تا بیش از 50 درصد  بالاتر ببرد.  برای اینکه بتوانید کارتان را در حوزه سئوی فنی آغاز کنید باید نکات زیر را به خاطر داشته باشید:
•     لینک های شکسته را برطرف کنید و ریدایرکت نمایید.
•    برای زیردامنه های خود نقشه سایتXML ایجاد کنید.
•    متا تگ زبان را راه اندازی و تنظیم کنید.
•    H1 های سفارشی و مقدمه های خوبی برای هر صفحه اضافه کنید.

ایجاد جامعه:

ساخت جامعه به کمک هواداران برند می تواند یک روش عالی برای جذب ترافیک به سمت سایت باشد. شما می توانید گروه فیس بوکی ایجاد کنید، در توییتر چت کنید، گروه لینکداینی بسازید یا  از سایت ها و انجمن های پرسش و پاسخ بهره ببرید. اینکار به دیگران نشان می دهد شما ارزشمند هستید و به سایتتان لینک می دهد. یکی از نمونه های خوب ایجاد جامعه به CultiVitae بر می گردد. این شرکت یک گروه فیس بوکی دارد که بنیان گذارش به سوالات دیگران پاسخ می دهد و فرصت های شبکه سازی را فراهم می کند. با وجود 3 هزار عضوی که در این گروه هست، CultiVitae می تواند ارزش های زیادی برای فالوورهایش فراهم آورد.  این نوع جوامع به شما کمک می کنند در بالاترین بخش از ذهن مخاطبان بمانید. این یک روش عالی برای تعامل با فالوورها و  دریافت اطلاعات بیشتر از آن هاست.

پیشنهادات محتوایی:

پیشنهادات محتوایی که گاهی از اوقات از آن به عنوان سرنخ ربا هم یاد می شود یک روش عالی برای استفاده از محتوا برای جذب ترافیک به سمت سایت و تولید سرنخ است. پیشنهادات محتوایی بر اساس مرحله ای که مشتری در آن قرار دارد متفاوت خواهد بود اما می تواند در برگیرنده وبینارها، راهنمایی ها، گزارش ها، دموها، چک لیست ها و موارد دیگر باشد.

پوشش رسانه ای و روابط عمومی:

پوشش رسانه ای هم یک روش عالی برای ایجاد آگاهی از برند و جذب ترافیک به سمت سایت است. اگر تیم بازاریابی و روابط عمومی تان با هم کار کنند می توانید ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب کنید و بازاریابی دهان به دهان راه بیندازید.  اگرچه خیلی از رسانه ها این روزها دوست ندارند بک لینک های دیگران را در داستان هایشان بگنجانند اما این موضوع بدین معنی نیست که یک داستان خوب دیگران را به سمت سایت شما نمی کشاند.  پوشش رسانه ای تایید و اعتبار خوبی برای شرکتتان هست. داستان های محصولات یا خدمات جدید، فرهنگ شرکت و حتی رهبری صنعت می تواند محرک خوبی بری خوانندگانی باشد که تا به حال درباره تان حرفی نشنیده بودند.

دکمه های اشتراک در رسانه های اجتماعی:

دکمه های اشتراک در رسانه های اجتماعی لینک هایی هستند که کار خوانندگان برای اشتراک گذاری محتوا در رسانه های اجتماعی را راحت تر می کنند. زمانی که کاربر محتوای شما را به اشتراک بگذارد ترافیک تان بیشتر می شود.  بعد از اینکه دکمه های رسانه اجتماعی را ایجاد کردید چگونه می توانید افراد را به اشتراک محتوا ترغیب کنید؟ نکات زیر حتما به دردتان می خورد:
•    از کاربران بخواهید مطالب شما را در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
•    محتوای قوی بنویسید.
•     محتوای قابل نقلی تولید کنید.
•    از عناصر چند رسانه ای همچون تصویر، ویدئو و صوت استفاده کنید.

بهینه سازی نرخ کلیک:

بعد از اینکه محتوایتان را منتشر کردید و شروع به رتبه گرفتن در موتورهای جستجو نمودید باید مطمئن شوید که افراد روی پست هایتان کلیک می کنند. نرخ کلیک تعداد افرادی که بر روی پست هایتان کلیک کرده  و خوانده اند را در برابر تعداد افرادی که لینک پست را به طور کلی دیده اند نشان می دهد.   یک ابزار عالی برای سنجش نرخ کلیک کنسول جستجوی گوگل است. برای اینکه افراد بیشتری بر روی پست هایتان کلیک کنند و ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب کنید باید عناوین و متا دیکسرپشن های جذابی بنویسید. برای نوشتن متاتگ های با کیفیت و کلیک خور، مطمئن شوید که عناوین کوتاهی دارید و توضیحات خوبی نوشته اند.

پست های دانش/ آکادمی:

یکی از اشکال محتوایی که ترافیک زیادی به سمت سایت جذب می کند محتوای آموزشی است. اگر دوره آموزشی دارید، پست آموزشی نوشته اید یا گواهینامه می دهید ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب خواهید کرد. به عنوان مثال هاب اسپات بخشی به نام آکادمی در سایت خود دارند که محتوای مفید برای مخاطبانش تولید می کند.
 اگر در جذب ترافیک بیشتر به سمت سایت خود مشکل دارید باید بدانید که تنها نیستید. اجرای نکات بالا کمکتان می کند ترافیک بیشتری به سمت سایت جذب کنید. بعد از اینکه ترافیک سایت را بهبود بخشیدید باید به فکر بهینه سازی نرخ تبدیل باشید. 

بنابراین لازم است وقتی به دنبال موضوع افزایش ترافیک وب سایت هستیم موارد ذکر شده را در نظر داشته باشیم.

1000 بازدید بدون هدف با 100 بازدید هدفمند که منجر به فروش شوند، یکسان نیست. ممکن است یکی از شبکه های اجتماعی برای سایت شما ترافیک زیادی ایجاد کند اما کیفیت این ترافیک معمولاً چندان بالا نیست.

هنگام بررسی موارد زیر از خودتان بپرسید که برای هدفمندتر کردن این منابع ترافیک چه اقداماتی می توان انجام داد.

تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین این پتانسیل را دارند که صدها یا هزاران کلیک برای ورود به سایتتان ایجاد کنند.

بعلاوه با توجه به این که مدام پلتفرم های تبلیغاتی و شبکه های اجتماعی جدیدی ظاهر می شوند و این ابداعات همواره ادامه دارند، رساندن تبلیغاتتان به سمع و نظر افراد مناسب ساده تر شده است.

در واقع اثربخشی تبلیغات آنلاین بشدت زیاد است، در انگلیس میزان هزینه ای که برای تبلیغات دیجیتال صرف می شود، در سال 2015 در مقایسه با سال 2014، 13.4 درصد افزایش پیدا کرد.

اما اگر قصد دارید که از طریق موتورهای جستجو و با استفاده از تبلیغات آنلاین ترافیک بیشتری را برای سایتتان ایجاد کنید باید اول از همه اطلاع داشته باشید که قرار است از این ترافیک درآمد کسب کنید.

مسلما منابع درآمدی شما محدود هستند بنابراین لازم است که تلاش های شما در شبکه های اجتماعی موثر و کارآمد باشند. در صورتیکه تمایل دارید تبلیغاتتان به صورت بلند مدت ادامه داشته باشند، باید راهی برای تولید بازگشت سرمایه از تبلیغات ایجاد کنید.

به خاطر داشته باشید که هنگام اجرای کمپین های تبلیغاتی اگر نتوانید ترافیک وب سایت تان را تبدیل به سود کنید، تلاشتان کاملا بیهوده است.

این چالش بزرگ را می توان به دو مولفه مجزا تقسیم بندی کرد.

اولین مورد تبلیغ کردن چیزی است که خواسته مردم باشد و مورد دوم تولید تبلیغات باکیفیتی است که افراد مناسبی تشویق به کلیک کردن روی آن ها شوند.

در این مطلب امکان بحث راجع به تبلیغات محصولاتی که مردم به آن ها علاقه دارند وجود ندارد اما می توانیم تولید تبلیغات باکیفیتی که در شبکه های اجتماعی یا موتورهای جستجو عملکرد خوبی داشته باشند را مختصرا بررسی کنیم.

در مجموع هنگام تولید تبلیغات باید از دو موضوع مطلع باشید – هدفگیری تبلیغ و طراحی خود تبلیغ.

طراحی تبلیغ شامل طراحی متن و تصویر است. اگر قصد طراحی تبلیغاتی را دارید که منجر به جذب کلیک شوند، سعی کنید تبلیغات فعلی رقبا را مطالعه و بررسی کنید.

یک فایل از این تبلیغات ایجاد کنید که حاوی تبلیغات چشمگیری باشد که شما را متقاعد به انجام عمل مورد نظر کردند.

این تبلیغات را تحلیل و بررسی کنید که آیا امکان دستیبابی به موفقیتی نظیر آن ها از طریق استنتاج مواردی که باعث موفقیتشان شده، وجود دارد؟

هدفگیری تبلیغ به این اشاره دارد که قرار است تبلیغات شما از طریق بهینه سازی موتور جستجو به چه کسانی نمایش داده شود.

هر پلتفرم تبلیغاتی مکانیزم خاصی برای هدفگیری دارد و لازم است از قبل روی پلتفرم انتخابی خودتان آزمایشات لازم را در این زمینه انجام بدهید.

خوشبختانه با توجه به ابداعاتی مثل Lookalike Audiences امروزه هدفگیری تبلیغات بسیار آسان تر از گذشته شده است.

روش هدفگیری تبلیغات بر هزینه ای که قرار است پرداخت کنید تاثیرگذار است.

برای مثال، صنعتی که قصد تبلیغات در آن را دارید تاثیر زیادی بر هزینه های بازاریابی وبسایت شما دارد.

بخصوص این موضوع برای فیسبوک صدق می کند.

وقتی قرار است پخش تبلیغات را شروع کنید، نیازی نیست و نباید گام های بزرگی بردارید.

اول از همه تبلیغات را با هزینه 5 یا 10 دلار در روز تست کنید و نتایج را ارزیابی کنید.

فقط برای یک هفته این کار را انجام بدهید تا با عملکرد یک پلتفرم آشنایی پیدا کنید.

سپس هفته بعد سعی کنید بعضی معیارها مثل میزان سود یا اشتراک ایمیل را بهبود ببخشید.

حتما پلتفرم های تبلیغاتی مختلف را بررسی و آزمایش کنید.

اگر قرار است برای مشاغلی از نوع B2B تبلیغ کنید و باید به تصمیم گیرندگان مهم دستیابی پیدا کنید، لینکدین می تواند برای شما بسیار مفید باشد. علت این موضوع این است که از هر 5 عضو لینکداین 4 نفر بر تصمیم گیری‌های داخل سازمانشان تاثیرگذار هستند.

درج کامنت در وبلاگ ها

یکی دیگر از گزینه های موجود برای ایجاد ترافیک وب سایت تان کامنت گذاشتن در وبلاگ ها است.

من به شخصه در گذشته موفق شدم از طریق درج 249 کامنت، 25هزار دلار درآمد کسب کنم.

اما چطور می توانید از کامنت گذاشتن برای تولید ترافیک وب سایت تان استفاده کنید؟

اول از همه باید وبسایت هایی را پیدا کنید که مطالبی مرتبط با حوزه کاری شما منتشر می کنند.

لازم به ذکر نیست که کامنت هایی که در سایت های صنعت مرتبط درج می شوند، نسبت به کامنت گذاشتن در وبلاگ هایی که به صنعت کاری شما مرتبط نیستند، نتایج بهتری را ایجاد می کنند.

من خودم از این قاعده پیروی کردم و  اکثر کامنت های من در وبلاگ های صنعتی درج شده بودند.

دلیل این موضوع به اولین قسمت این پست برمی گردد.

ترافیک وبلاگ های صنعتی بشدت از ترافیک وب سایت ها هدفمندتر است.

در نتیجه وقتی به این ترافیک یک پیشنهاد یا فرم عضویت ارائه شود احتمال تبدیل آن بسیار بیشتر است.

بهتر است از درج کامنت در وبلاگ رقبا خودداری کنید چون این کار بی احترامی محسوب می شود.

هنگام درج کامنت سعی کنید حتما نکته ارزشمندی به بحث اضافه کنید.

اگر کسی سوالی را مطرح می کند، حتما زمان لازم را صرف کنید تا با تفکر کامل به سوال او پاسخ بدهید.

این کار تجربه شما در صنعت مربوطه را به نمایش می گذارد و خوانندگان را تشویق به کلیک کردن روی نام شما و ورود به وبسایتتان می کند.

تبلیغات میان متنی

شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد. بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است.  تبلیغات گوگلبرای موتورهای جست و جو و همچنین  سئو و بهینه سازی سایت از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید.

تبلیغات میان متنی


موضوعات:
[ بازدید : 212 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ثبت سایت در موتورهای جستجو

شنبه 16 آذر 1398
16:59
solmaz

 

موتورهای جستجو، روزانه میلیون ها پاسخ را برای میلیون ها پرسش کاربران جستجو می کنند و به آن ها نمایش می دهند. در حال حاضر هزاران موتور جستجو در اینترنت وجود دارد. گوگل، یاهو، بینگ از اصلی ترین موتورهای جستجوی دنیای وب هستند. ثبت يك سايت در تمام موتورهای جستجو زمان بسيار زيادی را می طلبد. خبر خوب اين است كه تنها 10 الی15 تا از موتورهای جستجو دارای اهميت بالا می باشند. نود درصد ترافيك موتورهای جستجو برای سايت شما از اين 10 تا 15 موتور جستجو ايجاد می شوند. که البته سایت گوگل به تنهایی درصد بالایی از جستجوها را در اختیار دارد.

شما می توانید از دو راه مختلف سایت خود را در موتورهای جستجو ثبت کنید. راه اول استفاده از نرم افزارهایی است که برای این کار تهیه شده اند و البته اکثر آنها رایگان نیستند! و راه دوم ثبت کردن وب سایت به صورت دستی هست که راه مطمئن تری است.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

 

در اينجا به ليست كوتاهی از 11 سايت مهم برای ثبت آدرس سايت اشاره می كنيم:

ثبت سایت در فهرست های اینترنتی

Ask Jeeves: www.ask.com

Look smart:www.Looksmart.com
Mamma: www.mamma.com

Open Directory: www.dmoz.org

Yahoo: www.yahoo.com

ثبت وب سایت در موتورهای جستجو

 

All The Web/fast: www.Alltheweb.com
Altavist: www.altavista.com

 

Diret Hit: www.DirectHit.com

Excite: www.Excite.com

Google: www.Google.com

Inktomi: www.hotbot.lycos.com

موتورهای جستجو زير نيز در صورت پرداخت به ازای هر كليك (ppc) ، امكان ثبت مناسبی را در اختيار قرار می دهند:
 

7search: www.7serch.com

Sprinks: www.sprinks.abaut.com

با اضافه كردن سايت تان به فهرست ها و موتورهای جستجوی مهم ديگری مانند Hotbot.Netscape seareh.Msn.Aol.Mtacvawlen.Go.Lycos.Web crawlen.iwon.Dogpile نيز ليست خواهد شد. برای مثال Inktomi به تنهايی 50 موتور جستجو ديگر را تقويت می نمايد.

اگر سايت شما كشور خاصي را هدف گرفته است، يا اين كه به زبان ديگری غير از انگليسی نوشته شده است، شما می توانيد سايت خود را در موتورهای جست و جوی محلي مهم و نسخ داخلي موتورهاي جستجو بين المللی ثبت نماييد. اگر مارك تجاری مشهوری را در اختيار داريد يا شركت شما از شهرت خوبی برخوردار است، می توانيد Real Name را نيز مورد توجه قرار دهيد. موتورهای جستجو مخصوص صنعت نيز برای شركت هايی كه در اين حوزه مشغول به كار هستند حائز اهميت هستند.

همچنين مهم است بدانيد كه بيشتر نرم افزارهاي ثبت و سرويس هاي اضافه كردن URL سايت شما را در فهرست هايي مانند ODP.Looksmsrt.Yshoo نمي توانند ثبت كنند. در حال حاضر حتی بعضی موتورهاي جستجوی معمول مانند Altavista از هر گونه ثبت خودكار جلوگيری به عمل می آورند. شما مجبور هستید آدرس سايت خود را به صورت دستی در اين سايت ها وارد نماييد.

اگر سايت شما، سايت بسيار بزرگی نيست، براحتی و ظرف چند دقيقه می توان آدرس آن را در 15 موتور جستجو و فهرست اصلی به ثبت رساند و نيازی به استفاده از نرم افزارهای گران قيمت ثبت نيست.

 

ثبت سایت در موتورهای جستجو

 

چرا سایت خود را در موتورهای جستجو ثبت کنیم؟

به منظور بهبود سئو و بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو باید سایت خود را در موتورهای جستجو از جمله گوگل، بینگ، یاهو و... ثبت کنید. ثبت سایت در موتورهای جستجو باعث دیده شدن سایت شما در فضای وب می شود.

چگونه يك آدرس را ثبت كنيم؟

اضافه كردن يك URL يه صورت دستی معمولاً براحتی با پر كردن يك فرم كوتاه كه داراي آدرس سايت و آدرس پست الكترونيك شماست انجام پذير است. گاهی شما بايد يك دسته بندی هم برای سايت خود انتخاب كنيد.

نكته: از آدرس پست الكترونيك معمول خود در زمان ثبت سايت در صفحات FFA استفاده نكنيد، در غير اينصورت برای مدتي طولاني تعداد بسيار زيادی پيغام هاي spam را در اين آدرس دريافت خواهيد كرد و باعث مزاحمت شما خواهد شد. يك آدرس پست الكترونيكی جداگانه براي ثبت در صفحات FFA ايجاد كنيد و از آن استفاده كنيد. در هنگام انتخاب دسته بندی و پر كردن فرم اطلاعات ، دقت خود را كاملاً بكار بگيريد. به طور معمول شما بايد تنها آدرس صفحه اصلی سايت خود را در فهرست ها ثبت كنيد.

موتورهاي جستجو به شما اجازه می دهند كه هر صفحه را تا زمانی كه محتوای متفاوتی با بقيه دارد به طور مجزا ثبت نماييد. براي اطمينان از انجام كار به طور مناسب بهتر است در هر روز تنها يك صفحه را ثبت نماييد و به موتور جستجو فرصتی بين 4 تا 8 هفته بدهيد كه سايت شما را شاخص دهی نمايد. يك صفحه را به طور مكرر ثبت نكنيد.

معمولاً ثبت تمامی صفحات سايت (روزی يك صفحه) سريع ترين راه برای شاخص دهی تمام سايت است. اما بعضی موتورهای جستجو ممكن است در صورتی كه صفحات سايت شما مستقيماً ثبت نشده باشند و توسط روبات موتور جستجو يافته شوند، درجه بالاتری به آنها اهدا كند. سعی كنيد تمامی زير صفحات را به صفحه اصلی پيوند دهيد و تنها صفحه اصلی را ثبت نموده و 2 تا 3 ماه صبر كنيد. پس از آن تنها صفحاتی كه توسط روبات يافته نشده اند را دستی ثبت نماييد . ثبت روزانه يك صفحه يه عنوان span تلقی نخواهد شد و به سرعت بخشيدن شاخص دهی صفحات كمك می كند.

ثبت مجدد سایت در موتورهای جستجو

اگر پس از گذشت چند هفته ، هنوز سايت شما ليست نشده است، احتمالاً درخواست ثبت شما گم شده است، سعی كنيد سايت خود را مجدداً ثبت كنيد. اما پيش از آن مطمئن شويد كه سايت شما مشكلی ندارد كه از شاخص دهی جلوگيری به عمل آورد. پس از ثبت اوليه شما بايد بين 6 تا 8 هفته صبركنيد تا تمامی موتورهای جست و جو فرصت شاخص دهی داشته باشند. پس از آن كنترل نماييد و ببينيد اگر سايت بخوبی شاخص دهی نشده بود يا درجه مناسبی نداشت مجدداً ثبت نماييد.

به منظور یافتن سايت هايی كه بتوانید سايت خود را در آنها ثبت کنید، كلمه " Add Url " را در موتورهای جستجو سرچ کنید.

ثبت سایت در موتورهای جستجو ، مهم ترین گام بعد از طراحی سایت

موتورهای جستجو به عنوان سریع ترین راه یافتن اطلاعات، خدمات و محصولات مورد نیاز کاربران اینترنتی ایفای نقش می کنند. در حال حاضر بیش از هشتاد درصد کابران اینترنتی، به دنبال خواسته های خود در موتورهای جستجو هستند. در حقیقت اولین قدم پس از طراحی سایت، معرفی سایت به موتورهای جستجوگر است. چنانچه موتورهای جستجوگر نتوانند صفحات سایت را بیابند و ایندکس کنند، حضور در نتایج موتورهای جستجو غیرممکن است. با وجود موتورهای جستجو بسیار در سطح اینترنت، بهترین و پربازدیدترین و پرطرفدارترین موتور جستجوی دنیا گوگل هست. در ایران نیز گوگل محبوب ترین و رایج ترین موتور جستجو هست و کاربران اینترنتی برای یافتن پاسخ های خود به گوگل مراجعه می کنند. اکثر کاربران تنها به نتایج صفحه اول گوگل توجه می کنند و تنها تعداد بسیار کمی از کاربران، صفحات چهارم به بعد نتایج گوگل را مطالعه می کنند. 

ثبت سایت در گوگل 

به منظور ثبت سایت در گوگل، بایستی به آدرس https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url  بروید و آدرس وب سایت خود را در قسمت URL وارد کنید  و در قسمت Comment نیز توضیح مختصری از سایت خود را بنویسید. کد تصویر را هم وارد کنید. در ادامه روی گزینه Add URL کلیک کنید تا درخواست ثبت آدرس سایت تان به گوگل ارسال شود. 

ثبت سایت در وبمستر تولز، اطلاعات کاملی درباره کلمات و صفحات ایندکس شده در موتورهای جستجو، خطاهای سایت و اطلاعات کلی دیگری را در اختیار مدیران سایت قرار می دهد.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 285 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

چندسایت عالی برای پیدا کردن نام دامنه

شنبه 16 آذر 1398
16:56
solmaz

 

 

پیدا کردن نام دامنه اولین قدم مهم پس از پرداختن به ایده طراحی سایت است. نام دامنه در آینده تبدیل به برند سایت شما خواهد شد و اهمیت بسیار زیادی دارد. در الگوریتم های جدید گوگل برندینگ از اهمیت خاصی برخوردار است. برخی از ویژگی های مهم که باید در انتخاب نام دامنه در نظر بگیریم عبارتند از:

  • کوتاه باشد
  • در ذهن افراد بماند
  • تلفظ آن سخت نباشد
  • از نظر املائی به گونه های متفاوت قابل نوشتن نباشد
  • مشخص کننده نحوه فعالیت سایت و امکانات آن باشد

یک سایت بسیار جالب برای گرفتن ایده در این زمینه سایت دمینز بات است، این سایت به شما ایده می دهد که چه دامنه های مشابه نامی که جستجو می کنید آزاد هستند. در این سایت از تکنیکهای اجاکس استفاده شده و کارکردن با آن بسیار ساده است.

آدرس سایت : http://www.domainsbot.com

چند ابزار انلاین برای پیدا کردن بهترین نام دامنه:

1. یکی از بهترین ابزارها برای پیدا کردن نام دامنه خوب سایت  www.domainsbot.com که این سایت از تکنیکهای اجاکس استفاده می کند که کار با آن بسیار اسان است.

2.domai.nr  این سایت به شما اجازه می دهد که با وارد کردن نام دامنه از باز بودن یا نبودن آن اطلاع پیدا کنید و پسوند ها و نام های جدید که با نام دامنه شما مرتبط است را به شما پیشنهاد می دهد .

3.  www.bustaname.com به شما کمک می کند تا بهترین نام را با ترکیب هم معنی کلمات برای شما پیدا می کند.

4. impossibility.org این سایت با استفاده از ترکیب پسوند و پیشوند نام مناسب را برای شما انتخاب می کند.

5. www.nameboy.com سایت دامنه با کلمه پیشنهادی شما.

6. domaintyper.com  سایتی بسیار سریع برای انتخاب نام آزاد.

7. namemesh.com در صورتی که نام شما گرفته شده باشد نامهای جدید را به شما پیشنهاد می دهد.

8. wordoid.com نام های کمتر از 10 کاراکتر را به شما پیشنهاد می کند.

9.  namestation.comاین سایت ساخت دامنه را با استفاده از ترکیب کلمات نمایش می دهد.

10. برخی سایتهای دیگر bulktopia.com , nametumbler.com , panabee.com , dotomator.com , domize.com


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 253 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

اصول طراحی سایت

شنبه 16 آذر 1398
16:53
solmaz

 

 

۱- نیازسنجی (مهمترین قسمت پروژه)

به این معنی که شما باید ببینید برای چه نوع شرکتی، سازمانی و یا تجارتی قصد طراحی وب سایت دارید. مسلما وب سایت یک ارگان دولتی با وب سایت نمایندگی شرکت X در ایران تفاوت های بسیاری خواهد داشت. در صورتی که قرار است وب سایت فوق بصورت روزانه آپدیت شود مسلما باید برنامه نویسی دینامیک و دیتا بیس پشت سر آن باشد. اما اگر قرار است وب سایت فوق سالی ۲ بار آپدیت شود بهتر است طراحی بصورت استاتیک انجام گیرد.

نکته بسیار مهم : باید این نکته را بدانید که چیزی که باعث تداوم کسب و کار و رونق در آن میشود رضایت مشتری است. مطمئن باشید که بهترین مشتریان شما کسانی هستند که توسط مشتریان راضی شما به شما معرفی شده اند. از نقطه نظر بازاریابی بهترین نوع تبلیغ، تبلیغ دهان به دهان میباشد. پس سعی کنید که نیاز واقعی مشتری را پیدا نمایید و دقیقا  چیزی که احتیاج  دارد را برای او طراحی و آماده نمایید. به صرف اینکه تخصص شما برنامه نویسی asp.net میباشد نباید به تمام مشتریانتان پیشنهاد برای داشتن وب سایت دینامیک بدهید.

۲- ابزار سنجی

باید بدانید برای طراحی وب سایت فوق از چه نرم افزارها و یا برنامه ها و چه نوع زبان برنامه نویسی استفاده نمایید. برای شرکتی که کار آن تولید محصولات غدایی مخصوص کودکان است لازم است وب سایتی طراحی نمایید که در آن فلش بکار رفته باشد. شاید شما در طول این مرحله متوجه بشوید که برای ساخت وب سایت مورد نظر نیاز به برنامه نویسی میباشد که شما به آن آگاهی ندارید، اما کار خوب و تر تمیز را فدای نا آگاهی خود ننمایید. مطمئن باشی حتی اگر آن کار را انجام ندهید بهتر از این است که کار را خراب یا کاری که باب میل مشتری نباشد تحویل دهید. اما زمانی می رسد که شما دست رد به سینه هیچ کاری نخواهید زد. اشتباه نکنید، آن زمانی نیست  که شما به تمام زبان های برنامه نویسی آگاهی پیدا کرده اید، آن زمانی است که دور شما پر است از برنامه نویسان و طراحان مجرب و با دانشی در تمام زمینه ها. مزیت این کار این است که اگر شما کارها را به خود محدود نمایید خیلی زود حجم زمانی کاری شما پر می شود اما میتوان کارها بصورت گروهی انجام داد. مطمئن باشی این روش بسیار بهتری است.

۳- تهیه Porposal

بعد از ۲ مرحله فوق نوبت به تهیه Proposal می رسد. بزرگترین مشکل مشتریان این است که دقیقا نمی دانند به چه نوع وب سایتی و با چه نوع شکل و شمایلی نیاز دارند. شما پس از بررسی کسب و کار و خواسته های مشتری با دادن یک Prposal به ایشان، او را در راه انتخاب خواسته اش کمک و یاری نموده اید.سعی کنید سایت های مشابه کار او در سطح ایران و بین المللی برای او پیدا کنید و اجازه بدهید با دیدن وب سایت های فوق دید و نگرش بازتری نسبت به قضیه پیدا کند. سعی کنید از قبل Proposal هایی برای کارهای مختلف از قبل آماده داشته باشید و برای هر پروژه فقط آنرا با توجه به خصوصیات آن پروژه خصوصی سازی نمایید .

۴- پیاده سازی و اجرا

بعد از عقد قرارداد نوبت به پیاده سازی کار می رسد که بیشتر صحبت ما در این قسمت و در باره نحوه ساخت اصولی قالب یا Template سایت می باشد. روشی که امروز برای شما قصد بازگو کردن دارم برای وب سایت شرکت های تجاری( اعم از استاتیم و دینامیک) کاربرد دارد.

شما باید بدانید که قالب یک سایت با توجه به حجم کار و نیاز مشتری میتوانید شامل ۴ یا ۵ بخش و به شکل زیر باشد :

۱- Header

در این قسمت بنر سایت شما به همراه لوگو و sLogon(شعار شرکت) قرار خواهد گرفت.

۲- Navigation Bar

لینک صفحات شما مانند : صفحه اصلی-خدمات-مشتریان-درباره-تماس و . . .  قرار می گیرد.

۳- Slide Bar

در ابن قسمت هم میتواند لینک صفحات و تبلیغات کادر مخصوص Login و . . . قرار بگیرد.

۴- Content Bar

در این قسمت توضیحات مربوط به هر صفحه قرار می گیرد.

۵- Footer

اطالاعاتی در باره Copy Rights، قوانین استفاده از سایت،شرکت طراح و . . .  قرار می گیرد.

نکته مهم : سایت با توجه به حجم اطلاعات میتواند دارای ۲ Navigation Bar باشد . اما اگر حجم صفحات و تعداد آنها کم می باشد از بین بخش ۲ و ۳ بهتر است ای یکی از آنها استفاده نمایید. یعنی Navigation Bar شما یا افقی باشد یا عمودی.

بعد از مشخص شدن اینکه لایه بندی سایت شما به چه ترتیبی خواهد بود باید ۲ یا ۳ عدد قالب برای مشتری طراحی کنید. در قسمت آینده ” نحوه طراحی قالب سایت در فتوشاپ” نحوه تبدیل قالب تهیه شده در فرمت PSD به HTML را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. اما بدانید که لازم است قبل از شروع هر کاری در باره آن کار و ویژگی های آن بطور کامل تحقیق و توسعه بعمل بیاورید تا از برگشت ها و دوباره کاری ها اجتناب نمایید .

فونت

اندازه فونت ها را محدود کنید. یکی از بهترین راه ها برای این که نشان دهید که طراحی سایت شما بسیار ابتدایی انجام شده، آن است که اندازه فونت های متون داخل سایت را مکرراً عوض کنید.

البته این غیر ممکن نیست، شما می توانید از هزاران اندازه فونت استفاده کنید. اما استفاده از 2 و یا حداکثر 3 سایز مختلف فونت و محدود کردن اندازه متون سایت به آن سایز ها، خواندن مطالب سایت را آسوده تر و طراحی وب سایت شما را حرفه ای تر نشان می دهد.
در طراحی سایت خود برای هدینگ ها از فونت Serif و برای متون داخل سایت از Sans-Serif استفاده کنید. فونت های Sans-Serif برای مطالعه متون در صفحات اینترنت بسیار راحت تر از فونت های دیگر هستند.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و  طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

سعی کنید که از فونت هایی همچون Arial، Tahoma در سایت خود استفاده کنید زیرا چنین فونت هایی در اکثر رایانه های دنیا وجود دارند و کاربران برای مشاهده سایت خود به مشکل بر نخواهند خورد. سایز محتوای سایت بسیار مهم است زیرا نباید نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچک باشد. اکثر سایز نوشته های خود را یکنواخت انتخاب کنید که کاربران برای مشاهده ساید به مشکل بر نخورند.

گرافیک در طراحی سایت

گرافیک
یک طراحی حرفه ای وب سایت اعتبار کسب و کارتان را دوچندان خواهد کرد. اگر به تمامی سایت های موفق دنیا سری بزنید مطمئن خواهید شد که گرافیک ساده و جذاب ولی حرفه ای در تمامی سایت ها گویای این بحث است. طراحی باکیفیت و حجم بالا را فدای جذاب بودن آن نکنید. زیرا کاربران سایت ها به دنبال زود بازشدن صفحات هستند. از پس زمینه هایی که حواس کاربران را پرت می کند استفاده نکنید و بیشتر به فکر جذب کاربر سایت خود جهت معرفی کسب و کارتان باشید.

همیشه از گرافیک هایی استفاده کنید که با محتوای شما تناسب و هماهنگی داشته باشد. از تصاویر و گرافیک هایی استفاده کنید که به متون، محتوا، مطالب و زمینه کاری شما مرتبط باشد. تصاویر و گرافیک های طراحی شده، از عناصری هستند که طراحی سایت شما را تشکیل می دهند و می توانند محتوای شما را به خوبی شرح داده و به نمایش در بیاورند، که این به تفهیم و درک بهتر محتوا و مطالب داخل سایت، بسیار کمک می کند.

در این مورد باید بگوییم که "کوچک فکر کنید" یعنی حدود 10 تا 12 کیلو بایت برای هر تصویر. سعی کنید در طراحی سایت خود از تصاویر کم حجم و کوچک استفاده کنید تا سرعت لود شدن صفحه پایین نیاید. تصاویر بزرگ، یکی از اصلی ترین دلایل پایین آمدن سرعت لود شدن صفحه است. با سرعت بخشیدن به لود شدن یک سایت می توان اثرت مثبت آن را بر افزایش بازدی و سئوی آن دید.

سرعت پایین لود شدن صفحه، یعنی هدر دادن زمان بازدیدکننده، که مسلماً هر بازدیدکننده ای می خواهد در کوتاه ترین زمان ممکن به آن چه نیاز دارد دست پیدا کند. پس نتیجه آن ترک وب سایت شما توسط بازدید کننده خواهد بود.

از تصاویر متحرک، چشمک زن و متغیر استفاده نکنید. و یا تا حد امکان از آنها بسیار کم استفاده کنید. مطالعات متعددی که در سال های اخیر انجام شده، نشان می دهد که تصاویر چشمک زن در طراحی وب سایت برای بازدیدکنندگان آزار دهنده و مزاحم هستند. در حقیقت طبق مطالعاتی که رو یک گروه از مرورگرها انجام شد، مشاهده شد که بسیاری از آنها برای این که بتوانند بقیه مطالب و محتوای داخل سایت را بخوانند، به طور خودکار و فیزیکی از نشان دادن و یا حتی باز کردن این تصاویر موجود در طراحی سایت، صرف نظر می کنند

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

.

خوانندگان را در نظر داشته باشید صفحات وب سایت خود را در مرورگرهای متفاوت امتحان کنید. طراحی سایتی که فقط بر روی مدرن ترین مرورگر کار کرده و به نمایش در آید، آزار دهنده خواهد بود. زیرا هر کسی نمی تواند وب سایت شما را مشاهده کند. و این به شدت ترافیک سایت شما را کاهش می دهد و بازدیدکنندگان را دفع خواهد کرد. طراحی وب سایت خود را طوری انجام دهید که عموم مردم بتوانند آن را ببینند.

تبلیغات در طراحی سایت


تبلیغات
اگر تبلیغات داخل سایت سرتاسر محتوا را بپوشاند، بازدیدکنندگان بدون تلف کردن وقت، از سایت شما خارج می شوند. البته بسیار مهم است که از وب سایت خود کسب درآمد کنید، اما اگر تبلیغات بیش از حد سایت شما، بازدیدکنندگان را از آن دور کند، شما پول خود را نیز از دست خواهید داد

بر روی تبلیغات داخل سایت و تعداد آن ها کنترل داشته باشید. بازدیدکنندگان شما برای دیدن تبلیغات به سایت شما نمی آیند. آن ها برای محتوای سایت شما می آیند.

همان گونه که با تصاویر داخل سایت برخورد می کنید، با تبلیغات برخورد کنید. تمامی تبلیغات داخل سایت را کوچک، بدون چشمک زدن و یا تحرک قرار دهید و تبلیغاتی را در سایت قرار دهید که با محتوای شما مرتبط باشد.

این که می توانید در داخل سایت خود تبلیغات کنید، کاملاً واضح و روشن است. اما به این معنا نیست که حتماً باید در طراحی وب سایت خود، تبلیغ قرار دهید. تنها در صورتی که محتوای شما برای بازدیدکنندگان و خوانندگان جذاب باشد و با چیزی که آن ها می خواهند ارتباط داشته باشد، آن گاه بر روی تبلیغات کلیک خواهند کرد.

محتوای سایت را باید با در نظر گرفتن دو نکته تنظیم نمایید : 1- برای کاربران شما جذاب و مفید باشد 2- نکات مربوط به بهینه نوشتن متن برای موتورهای جستجو رعایت شده باشد و از نوشتن یکی دو خط توضیح برای یک مطلب خودداری نمایید.

تبلیغات میان متنی

تبلیغات گوگل  جست و جو و همچنین  سئو و بهینه سازی سایت از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد. بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است.

تبلیغات میان متنی

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 264 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

طراحی سایت با جوملا

شنبه 25 آبان 1398
14:25
solmaz

 

 

آموزش و نکته های طراحی سایت با جوملا می تواند به شما کمک کند که خودتان یک سایت را از صفر تا صد طراحی کنید. جومولا مهمترین رقیب وردپرس به حساب می آید و شما می توانید طراحی سایت با ورد پرس را نیز به سادگی با استفاده از مقالات مختلف موجود در فضای اینترنت یاد بگیرید. می توانید طراحی سایت شرکتی و یا طراحی سایت فروشگاهی را با هر سطح از حرفه ای بودن انجام دهید. 

 

دانلود قالب های آماده رایگان جوملا 3

درباره جوملا یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و متن باز (CMS) برای انتشار محتوای وب سایت است. جوملا تا به حال جوایر متعددی را به دست آورده است. این CMS به شما امکان می دهد تا برنامه های قدرتمند آنلاین ایجاد کنید. جوملا یکی از محبوب ترین نرم افزارهای وب است.  
بگذارید ابتدا با یک سوال مهمتر شروع کنیم. یک سیستم مدیریت محتوا چیست؟ یک سیستم مدیریت محتوا، یک اپلیکیشن کاربردی است. مدیریت محتوا، به ایجاد،ویرایش ، بایگانی، همکاری، گزارش، توزیع محتوای وب سایت، و سایر اطلاعات اشاره دارد. جوملا ! در دنیای آنلاین جوملا در سراسر دنیا برای استفاده میلیون ها  وب سایت از تمام اشکال…
 
 
 

سئو کردن وب سایت جوملایی

با همین چند اقدام بسیار ساده سایت جوملای خود را سئو کنید حالا که جوملا رو به عنوان سیستم مدیریت محتواتون انتخاب کردید، حتما براش یه قالب هم خریدید یا طراحی کردید و بعد هم با خلاقیت خودتون محتوای مناسبی آماده و بهش اضافه کردید. حالا سایتتون آماده است که به مشتریان متقاضی عرضه بشه و مشتریها هم اطلاعات کارتهای اعتباریشونو وارد کنند و پولها به حسابتون سرازیر بشن. اما یه مشکلی هست: اگه یه جوملا رو بدون تنظیمات و کارهای دیگه نصب کرده باشید و ساده باشه، حتما متوجه میشید که کسی نمیاد. چون اون همه مشتری که متقاضی…
 
 
 

بازاریابی محتوا با طراحی سایت جوملا

اهمیت محتوای خوب خیلی زیاده و باید درست مدیریت بشه. اول باید روش بازاریابی محتوا رو پیاده کنید و بعد برای جای مطالبتون تصمیم بگیرید. برای اینکه راحتتر مطالب منتشر بشه، معمولا از سیستم مدیریت محتوا یا CMS استفاده می کنن. یکی از جنبه های مهم رونق کسب اینه که منظم و پیوسته مطلب بذارید تو سایت. رتبه و نرخ تبدیل باید هدفتونو از توسعه سایت، بهبود رتبه موتور جستجو و نرخ تبدیل قرار بدید. برای اینکه بتونید تو موتورهای جستجو رتبه خوبی بگیرید باید روش هایی بکار ببرید که بروزرسانی های محتوای سایتتون راحت و موثرتر بشه. همونطور که…
 
 
 

پلاگین فارسی کامپوننت شبکه اجتماعی جوملا Community Builder comprofiler cb

کامپوننت Community Builder comprofiler یا cb و یا Comprofiler کامپوننتی برای راه اندازی شبکه اجتماعی در جوملا می باشد. این کامپوننت امکانات فراوانی دارد و با پلاگین ها و کامپوننت های بسیاری در جوملا ارتباط برقرار می نماید. این کامپوننت دارای بخش فیلدهای کاربران می باشد که می توانید از طریق آن فیلدهای مورد نیاز کاربران را در زمان ثبت نام تغییر دهید. همچنین دارای بخش مدیریت لیست کاربران می باشد و می توانید لیست کاربران را مطابق با نیازهای خود تغییر دهید. همچنین این کامپوننت بخشی جهت مدیریت پروفایل کاربران دارد که می توانید بخش پروفایل کابران را تکمیل…
 
 

ارتقاء جوملا 1.5 به 3 یا 2.5

در صورتی که هنوز از نسخه 1.5 جوملا استفاده می نمایید هم اکنون زمان آن رسیده تا نسخه جوملای خود را به 2.5 و یا 3 ارتقاء دهید. عملیات ارتقاء جوملا 1.5 به 2.5 و 3 در حقیقت ارتقاء نیست و شما می بایست از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 و 3 مهاجرت نمایید. برای انجام این کار در ابتدا می بایست کامپوننت jUpgrade را که در فایل ضمیمه موجود است در سیستم مدیریت محتوای جوملا 1.5 خود نصب نمایید. پس از نصب فراموش نشود در کنترل پانل جوملا به بخش پلاگین های جوملا 1.5 خود Extensions >> plugin manager…
 
 
 

اضافه کردن فایل ضمیمه به فرم تماس با ما جوملا

در این مقاله قصد دارم به شما نحوه اضافه نمودن فایل ضمیمه به فرم تماس با ما جوملا را آموزش دهم که در این مقاله فایل های پایه ای جوملا مورد تغییر قرار می گیرند و بنابراین بهتر است از فایل های اصلی خود فایل پشتیبان تهیه نمایید. دو فایلی که در این عملیات مورد تغییر قرار می گیرند در دو آدرس زیر هستند:  /components/com_contact/views/contact/tmpl/default_form.php /components/com_contact/controllers/contact.php  
 
 
 

 

موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 287 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

طراحی سایت با جوملا

شنبه 25 آبان 1398
14:23
solmaz

آموزش و نکته های طراحی سایت با جوملا می تواند به شما کمک کند که خودتان یک سایت را از صفر تا صد طراحی کنید. جومولا مهمترین رقیب وردپرس به حساب می آید و شما می توانید طراحی سایت با ورد پرس را نیز به سادگی با استفاده از مقالات مختلف موجود در فضای اینترنت یاد بگیرید. می توانید طراحی سایت شرکتی و یا طراحی سایت فروشگاهی را با هر سطح از حرفه ای بودن انجام دهید. 

 

دانلود قالب های آماده رایگان جوملا 3

درباره جوملا یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و متن باز (CMS) برای انتشار محتوای وب سایت است. جوملا تا به حال جوایر متعددی را به دست آورده است. این CMS به شما امکان می دهد تا برنامه های قدرتمند آنلاین ایجاد کنید. جوملا یکی از محبوب ترین نرم افزارهای وب است.  
بگذارید ابتدا با یک سوال مهمتر شروع کنیم. یک سیستم مدیریت محتوا چیست؟ یک سیستم مدیریت محتوا، یک اپلیکیشن کاربردی است. مدیریت محتوا، به ایجاد،ویرایش ، بایگانی، همکاری، گزارش، توزیع محتوای وب سایت، و سایر اطلاعات اشاره دارد. جوملا ! در دنیای آنلاین جوملا در سراسر دنیا برای استفاده میلیون ها  وب سایت از تمام اشکال…
 
 
 

سئو کردن وب سایت جوملایی

با همین چند اقدام بسیار ساده سایت جوملای خود را سئو کنید حالا که جوملا رو به عنوان سیستم مدیریت محتواتون انتخاب کردید، حتما براش یه قالب هم خریدید یا طراحی کردید و بعد هم با خلاقیت خودتون محتوای مناسبی آماده و بهش اضافه کردید. حالا سایتتون آماده است که به مشتریان متقاضی عرضه بشه و مشتریها هم اطلاعات کارتهای اعتباریشونو وارد کنند و پولها به حسابتون سرازیر بشن. اما یه مشکلی هست: اگه یه جوملا رو بدون تنظیمات و کارهای دیگه نصب کرده باشید و ساده باشه، حتما متوجه میشید که کسی نمیاد. چون اون همه مشتری که متقاضی…
 
 

اضافه کردن فایل ضمیمه به فرم تماس با ما جوملا

در این مقاله قصد دارم به شما نحوه اضافه نمودن فایل ضمیمه به فرم تماس با ما جوملا را آموزش دهم که در این مقاله فایل های پایه ای جوملا مورد تغییر قرار می گیرند و بنابراین بهتر است از فایل های اصلی خود فایل پشتیبان تهیه نمایید. دو فایلی که در این عملیات مورد تغییر قرار می گیرند در دو آدرس زیر هستند:  /components/com_contact/views/contact/tmpl/default_form.php /components/com_contact/controllers/contact.php  
 
 
 

رعایت اصول سئو در وب سایت جوملا

جوملا یکی از قویترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که پس از وردپرس بیشترین میزان استفاده را در بین سیستم های مدیریت محتوا دارد و با توجه به انعطاف آن از محبوب ترین ها در بین برنامه نویسان وب سایت می باشد. از هر سیستم مدیریت محتوایی که استفاده می نمایید می بایست روش درست استفاده از آن را بدانید تا از وب سایت خود بهترین نتیجه را بگیرید. برای آنکه وب سایت جوملای شما از نظر سئو مشکلی نداشته باشد و وب سایت جوملایی شما برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده باشد می توانید این مقاله را مطالعه…
 
همچنین امکانات مختلفی که CMS های آماده مانند جومولا در اختیار شما قرار می دهند این است که می توانید سئو و بهینه سازی سایت را با استفاده از قابلیت های مختلف توسعه آنها به راحتی اجرا کنید. 

برخی از کامپوننت های ساخت بانک اطلاعات در جوملا

کامپوننت های بسیاری برای ایجاد بانک اطلاعات در جوملا وجود دارند که هر یک از آنها امکانات خاصی دارند و در این مقاله چند مورد مهم از این کامپوننت ها را برای شما بررسی می نمایم. البته با استفاده از پایه جوملا و بخش مقالات آن نیز می توانید بانک های اطلاعاتی ساده نظیر یانک مقالات ایجاد نمایی. این مقاله به شما کامپوننت های متداول و مرسوم را برای ایجاد یانک های داده پیشرفته تر معرفی می نماید. K2 یکی از مهترین کامپوننت های ایجاد ساخت بانک داده در جوملا می باشد که دارای سیستم فیلدهای پیشرفته مربوط به هر…
 
یک قابلیت مهم استفاده از شیوه طراحی سایت با جومولا این است که شما طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه ای را می توانید به راحتی انجام دهید. در شهری مانند تهران طراحی سایت ارزان قیمت بسیار می تواند به شرکت شما سود برساند. به عبارتی دقیق تر شما با تبلیغ بر روی طراحی سایت تهران و طراحی سایت ارزان قیمت مشتریان زیادی را به سمت خود جذب خواهید کرد. 
 
 
 
من سعی می کنم در مقالات بعدی در خصوص تبلیغات گوگل ادوردز برایتان مطلبی را منتشر کنم. موفق باشید. 
 
 
 

 

 

موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 401 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

طراحی سایت با جوملا

شنبه 25 آبان 1398
14:23
solmaz

آموزش و نکته های طراحی سایت با جوملا می تواند به شما کمک کند که خودتان یک سایت را از صفر تا صد طراحی کنید. جومولا مهمترین رقیب وردپرس به حساب می آید و شما می توانید طراحی سایت با ورد پرس را نیز به سادگی با استفاده از مقالات مختلف موجود در فضای اینترنت یاد بگیرید. می توانید طراحی سایت شرکتی و یا طراحی سایت فروشگاهی را با هر سطح از حرفه ای بودن انجام دهید. 

 

دانلود قالب های آماده رایگان جوملا 3

درباره جوملا یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و متن باز (CMS) برای انتشار محتوای وب سایت است. جوملا تا به حال جوایر متعددی را به دست آورده است. این CMS به شما امکان می دهد تا برنامه های قدرتمند آنلاین ایجاد کنید. جوملا یکی از محبوب ترین نرم افزارهای وب است.  
بگذارید ابتدا با یک سوال مهمتر شروع کنیم. یک سیستم مدیریت محتوا چیست؟ یک سیستم مدیریت محتوا، یک اپلیکیشن کاربردی است. مدیریت محتوا، به ایجاد،ویرایش ، بایگانی، همکاری، گزارش، توزیع محتوای وب سایت، و سایر اطلاعات اشاره دارد. جوملا ! در دنیای آنلاین جوملا در سراسر دنیا برای استفاده میلیون ها  وب سایت از تمام اشکال…
 
 
 

بازاریابی محتوا با طراحی سایت جوملا

اهمیت محتوای خوب خیلی زیاده و باید درست مدیریت بشه. اول باید روش بازاریابی محتوا رو پیاده کنید و بعد برای جای مطالبتون تصمیم بگیرید. برای اینکه راحتتر مطالب منتشر بشه، معمولا از سیستم مدیریت محتوا یا CMS استفاده می کنن. یکی از جنبه های مهم رونق کسب اینه که منظم و پیوسته مطلب بذارید تو سایت. رتبه و نرخ تبدیل باید هدفتونو از توسعه سایت، بهبود رتبه موتور جستجو و نرخ تبدیل قرار بدید. برای اینکه بتونید تو موتورهای جستجو رتبه خوبی بگیرید باید روش هایی بکار ببرید که بروزرسانی های محتوای سایتتون راحت و موثرتر بشه. همونطور که…
 
 
 

پلاگین فارسی کامپوننت شبکه اجتماعی جوملا Community Builder comprofiler cb

کامپوننت Community Builder comprofiler یا cb و یا Comprofiler کامپوننتی برای راه اندازی شبکه اجتماعی در جوملا می باشد. این کامپوننت امکانات فراوانی دارد و با پلاگین ها و کامپوننت های بسیاری در جوملا ارتباط برقرار می نماید. این کامپوننت دارای بخش فیلدهای کاربران می باشد که می توانید از طریق آن فیلدهای مورد نیاز کاربران را در زمان ثبت نام تغییر دهید. همچنین دارای بخش مدیریت لیست کاربران می باشد و می توانید لیست کاربران را مطابق با نیازهای خود تغییر دهید. همچنین این کامپوننت بخشی جهت مدیریت پروفایل کاربران دارد که می توانید بخش پروفایل کابران را تکمیل…
 
 

ارتقاء جوملا 1.5 به 3 یا 2.5

در صورتی که هنوز از نسخه 1.5 جوملا استفاده می نمایید هم اکنون زمان آن رسیده تا نسخه جوملای خود را به 2.5 و یا 3 ارتقاء دهید. عملیات ارتقاء جوملا 1.5 به 2.5 و 3 در حقیقت ارتقاء نیست و شما می بایست از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 و 3 مهاجرت نمایید. برای انجام این کار در ابتدا می بایست کامپوننت jUpgrade را که در فایل ضمیمه موجود است در سیستم مدیریت محتوای جوملا 1.5 خود نصب نمایید. پس از نصب فراموش نشود در کنترل پانل جوملا به بخش پلاگین های جوملا 1.5 خود Extensions >> plugin manager…
 
 
 

موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 254 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 13 صفحه بعد
دوربین مداربسته / تجهیزات حفاظت تصویری / صنعت امنیت
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دوربین مداربسته /نصب دوربین مداربسته است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|