نصب (DVR) دی وی ار خودرو

 


نصب (DVR) دی وی ار خودرو

 

 

 

 

 

نصب دوربین مداربسته در خودرو نیاز به تجهیزات ذخیره ساز مستحکم با قابلیت های منحصر به فرد دارد. چنین دستگاه هایی به صورت اختصاصی برای استفاده در خودرو طراحی می شوند تا توانایی نظارتی حین حرکت را نیز دارا باشند. کیفیت بالای ضبط تصاویر با سرعت فریم بالا به همراه استفاده از قابلیت های فشرده سازی H.264 به طور کامل در دی وی ار ها تعبیه می شود .

 

 قیمت خانه هوشمند   سیستم امنیتی و حفاظتی چیست    مقالات شهر هوشمند     smart security

 

 کاردبرد دی وی ار خودرو

 

 

دستگاه های ضبط هوشمند مورد استفاده در خودرو ها باید قابلیت های ضبط هوشمند، روش های سرچ، حالت های مختلف پلی بک را دارا باشند. همچنین این دستگاه ها در حال حاضر با نام برند های مختلف و در مدل های 4، 8 و 16 کانال در بازار ایران نیز موجود است.

 

همانطور که مشخص است تصاویر ارسال شده از دوربین های مداربسته در حجم متفاوتی به دستگاه دی وی ار ارسال می شوند و در نتیجه این دستگاه های ذخیره ساز باید توانایی فشرده سازی این اطلاعات با فرمت های استاندارد جهانی را داشته باشند.

 

 

این دستگاه ها نیز همانند دوربین های خودرو به عنوان ابزار نظارتی خودرو می باشند. چه هنگامی که شما در خودرو هستید چه در زمان هایی که خودرویتان پارک است. ما عمده تفاوتی که دی وی آر خودرو با دوربین های خودرو دارد این است که محدودیت هایی که در دوربین های خودرو وجود دارد در DVR خودرو نیست.

 

 

 

 ویژگی های DVR خودرو

تمام مزیت هایی که در دوربین های خودرو وجود دارد در دستگاه های DVR خودرو نیز وجود دارد. از جمله اینکه :

 

  1. داشتن مدرکی دال بر مقصر نبودن در تصادف ها …
  2. جلوگیری از کلاه برداری شیادانی که سعی دارند با صحنه سازی تصادف از شما اخاذی کنند .
  3. مچ گیری از کسانی که در پارکینگ به خودرویتان آسیب میزنند و روی بدنه خودرو خط می اندازند …
  4. تحت نظر داشتن خودرو هنگامی که آن را در اختیار کس دیگری قرار می دهید.
  5. و یا ثبت تصاویر به یادماندنی و خاطره انگیر در مسافرت ها و گردش ها

 

 

 

 

 

 

جاسازی DVR خودرو

 

 

مهمترین موضوع در هنگام استفاده و نصب دوربین های خودرو این است که دستگاه ذخیره ساز دی وی ار باید در مکانی مخفی جاسازی شود به نوعی که تنها مالک اتوموبیل از مکان دقیق آن آگاهی داشته باشد. نکته مهم در خصوص DVR ها و دوربین های نصب شده در خودرو این است که عموما دوربین های مورد استفاده در خودرو ها ظاهری ظریف و کوچک دارند تا بدون جلب توجه بتوان از داخل و بیرون خودرو تصویر برداری کرد. همچنین برخی از این سیستم ها قابلیت اتصال به اینترنت و وای فای را هم دارند تا شما بتوانید از راه دور و به شکل آنلاین تصاویر این دوربین ها را مشاهده کنید.

 

 

 

 نصب و راه اندازی دستگاه DVR

 

  • دستگاه DVR اتومبیل را نمی‌توان مستقیم روی بدنه خودرو نصب کرد. محفظه دی وی آر باید از بدنه خودرو عایق بندی شده باشد. استفاده از پوشش یا باکس محافظ خارجی جهت جلوگیری از نفوذ آب و گرد و غبار ضروری است.

 

  • نصب افقی به توصیه کارخانه مجاز است.

 

  • به منظور آگاهی از نحوه عملکرد دستگاه و دریافت سیگنال مادون قرمز، دوربین دید در شب (چراغ LED ) بر روی پنل جلویی دستگاه دی‌ وی‌ آر می‌بایست به سمت بیرون نصب گردد.

 

 

 چند نکته در مورد نصب دستگاه دی وی ار اتومبیل

 

  • تفکیک دستگاه از بدنه خودرو جهت رفع تداخل نویز: اولین نکته این است که به عایق بندی دستگاه توجه کنید. برق دستگاه دی وی ار را مستقیما از باتری خودرو تامین کنید و دستگاه محافظ نوسان برق بین دستگاه دی وی ار و باتری نصب کنید.

 

  • به قطبش سوئیچ کنترل برق توجه داشته باشید. نحوه تست قطبش: سوئیچ کنترل را از برق بکشید، سیمی از قطب منفی باتری بگیرید و آن را با دستگاه مولتی‌متر دیجیتال تست کنید. یک سر سیم را به قلم سیاه و قلم قرمز مولتی‌متر را به بدنه خودرو وصل کنید. اگر مدار کار می‌کند بدین معناست که سوئیچ کنترل برق خودرو مثبت است و اگر مدار کار نکرد، سوئیچ کنترل منفی است.

 

 

  • درصورتی ‌که سوئیچ کنترل خودرو منفی است، لازم است به مسئله عایق‌بندی بین دی‌ وی‌ آر (دوربین مدار بسته داخل ماشین) و لوازم جانبی رسیدگی کنید.

 

  • موضوع عایق بندی دستگاه دی وی ار و لوازم جانبی آن در خودرو هایی که با باتری 12 ولت کار می کنند بسیار مهم است.

 

 

 

 

 

جی پی اس خودرو

 

جی پی اس (GPS) یا مکان یابی نیز قابلیتی هست که در برخی از DVR خودرو ها قرار گرفته که در این صورت می توانید از محل خودرو و مسیرهای طی شده توسط خودرو آگاه شوید.

همچنین پورت خروجی تصویر نیز این امکان را به شما خواهد داد که در صورت تمایل تصاویر دوربین ها را در نمایشگر خودرو داشته باشید.

 

 

 

رابط آنتن (GPS/WIFI/3G)

دستگاه‌هایی که به عملکردهای وای فای، GPS و 3جی مجهز هستند یک آنتن به همراه محصول به مشتریان عرضه خواهد شد. در اینجا برخی نکات درخصوص نصب آنتن را مطرح می‌کنیم:

  • برای اینکه آنتن خوب سیگنال دهد توصیه می‌شود آن را بر روی سقف خودرو نصب کنید.
  • برای حفظ سلامت کاربر توصیه می‌شود از روکش محافظ اکسترنال استفاده کنید.
  • امکان ندارد دو آنتن با هم تداخل پیدا کنند.
  • درصورتی‌ که امکان نصب آنتن در بیرون از وسیله نقلیه وجود ندارد (زیرا برخی شرکت‌های اتوبوسرانی یا راننده‌ها با سوراخ کردن سقف خودرو موافق نیستند. در این شرایط آنتن باید داخل خودرو نصب گردد و از سیگنال دهی خوب آن اطمینان حاصل شود.

 

 

 نحوه وصل کردن آنتن GPS

 

برای بهتر دریافت کردن سیگنال‌های ماهواره‌ای آنتن GPS باید بر روی وسیله نقلیه نصب گردد. درصورتی‌که ایجاد سوراخ در سقف خودرو ممنوع شده است، در این صورت لطفا کابل GPS را از بیرون وسیله نقلیه بگیرید (کابل قابل رویت نباشد).

آنتن GPS خاصیت آهنربایی دارد و می‌توان آن را به بدنه فلزی سقف خورد چسباند. آن را با چسب شیشه در جای خود ثابت نگه دارید و سمت سیاه رنگ آنتن می‌بایست به سمت بالا باشد.

نحوه نصب آنتن 3G
این آنتن را به شیشه یا روکش پلاستیکی خودرو وصل کنید، اما نه به بدنه فلزی چراکه بر دریافت سیگنال ارتباطی تاثیر می‌گذارد.

 

 

 نحوه وصل کردن سیستم آلارم

 

سیستم آلارم (دکمه هشدار) یکی از عملکردهای ورودی سنسور I/O دستگاه دی‌ وی‌ آر محسوب می‌شود. این عملکرد جهت برطرف کردن برخی مشکلات اضطراری مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای نمونه اگر تصادفی اتفاق بیفتد، راننده یا سرنشینان می‌توانند با فشار دادن این دکمه ویدئو آلارم را از طریق شبکه 3جی به سرور اصلی ارسال نمایند. استفاده از سیستم آلارم در اتوبوس بسیار مرسوم است. از 2 دکمه هشدار مختلف در اتوبوس استفاده می‌شود. یکی برای راننده و دیگری برای مسافر.

 


AGC در دوربین مداربسته

 


AGC در دوربین مداربسته

 

 

AGC  یا Auto Gain Contro یک فناوری کنترل کننده نور در دوربین های مداربسته به حساب می آید که امروزه در بیشتر دوربین های مداربسته وجود دارد.  فناوری AGC در ابتدا به عنوان یک آپشن در دوربین های مداربسته مورد استفاده قرار می گرفت که به مرور زمان در اکثر دوربین های مداربسته تولید شده توسط برندهای مطرح دنیا مانند داهوا و هایک ویژن قرار داده شد و امروز یک مکانیزم ابتدایی برای همه دوربین های مداربسته به حساب می آید.

  هایک ویژن

عملکرد مکانیزم AGC

اگر بخواهیم نحوه عملکرد مکانیکی دوربین مدار بسته را مورد بررسی قرار دهیم می توان چنین گفت که در تمام دوربین های مداربسته در شرایط کاهش نور محیط ، دیافراگم دوربین بازتر می شود و در نتیجه میزان نور دریافتی چیپ تصویر دوربین مداربسته افزایش می یابد. این عملکرد منجر به بهبود کیفیت تصاویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته در شرایط نوری ضعیف است. با این حال باز هم در محیط هایی که نور به شدت اندک است نیاز به مکانیزم های تقویتی در جهت بهبود کیفیت تصاویر خواهد بود. مکانیزم AGC در اصل یک مکانیزم الکترونیکی برای تقویت و تنظیم نور محیط است.

در مکانیزم AGC زمانی که نور محیط کاهش میابد، این فناوری با استفاده از تقویت الکترونیکی سیگنال های تصویر را تقویت می کند و در نهایت تصویر پر نور تر نمایش داده می شود. البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که این تقویت نور تصویر یک عیب بزرگ هم دارد که در نهایت منجر به ایجاد نویز های الکترونیکی به صورت ایجاد دانه های ریز و رنگی در تصویر می شود.

 

تی وی تی    اچ ار یو ای     داهوا     تیاندی  

نویز الکترونیکی

همانطور که گفتیم مکانیزم AGC یک مکانیزم قدیمی برای بهبود کیفیت تصاویر در شرایط نور کم هست و فناوری های جدیدی برای تقویت کیفیت تصاویر در چنین شرایطی بوجود آمده است. بنابراین بهترین راه برای کاهش نویز تصاویر دوربین مداربسته استفاده از چیپ های تصاویر پیشرفته تر و با حساسیت بالاتر است تا از این طریق بدون نویز تصاویر بهتری داشته باشیم.

از نظر قیمت دوربین مداربسته دارای فناوری AGC هم باید گفت که این مکانیزم تقریبا در تمام دوربین های مداربسته وجود دارد و در نتیجه چون مزیتی برای دوربین محسوب نمی شود تاثیری در قیمت دوربین ها نخواهد داشت.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

قابلیت تشخیص دستکاری (Tamper Detection) در دوربین مداربسته

سنسور PIR چیست؟

تست فلوک Fluke دوربین مداربسته

نصب دوربین مداربسته در هتل

تکنولوژی های جدید در دوربین مداربسته

پهنای باند دوربین مداربسته

AWB در دوربین مدار بسته


کاربرد فیش BNC در دوربین مداربسته

 


کاربرد فیش BNC در دوربین مداربسته
 

 

فیش بی ان سی یکی از ابزارهای کاربردی در هنگام  نصب دوربین های مداربسته به حساب می آید که در اصل رابطی برای کابل های کواکسیال نیز به شمار می رود. همچنین برای اتصال دوربین های مداربسته به دستگاه DVR عموما از فیش های BNC استفاده می شود.

 

 

کاربردهای دیگر فیش BNC

 

BNC مخفف عبارت British Naval Connector است. اگر بخواهیم در خصوص کاربردهای مختلف این نوع فیش مثال هایی بیاوریم می توان چنین گفت که از فیش اتصال BNC به جز دوربین مداربسته در تلویزیون ، سیگنال های ویدیویی ، بعضی از شبکه های کامپیوتری و… استفاده می شود. این نوع فیش با کابل های RG59، RG58 تا RG179 و RG316 سازگار می باشد. نکته و شباهت فیش های BNC با انواع دیگر اتصال دهنده ها در این است که این فیش ها نیز به صورت نری و مادگی می باشند و به هم وصل می شوند.

 

انواع فیش BNC

فیش های بی ان سی را می توانید در سه نوع مختلف لحیمی، پرسی و پیچی در بازار پیدا کنید. هر کدام از این فیش های BNC برای قابلیت خاصی طراحی شده اند.

 بیشتر بخوانید:

 

هایک ویژن

دوربین مدار بسته  

نصب دوربین مدار بسته  

تیاندی

 

فیش BNC لحیمی

 

در این نوع از بیش های BNC کابل ها و فیش ها از طریق لحیم کردن با یکدیگر متصل می شوند به همین دلیل در هنگام اتصال در این نوع از فیش های بی ان سی به دستگاه هویه برای لحیمکاری نیاز خواهید داشت.

 

 

 

فیش BNCفیش BNC پرسی

 

بر خلاف فیش های لحیمی در این نوع از فیش های BNC نیاز به دستگاه هویه نیست و کابل و فیش را از طریق پرس شدن قطعات به یکدیگر متصل می کنند. بجای دستگاه هویه در این نوع فیش به ابزاری جهت پرس کردن نیاز خواهید داشت.

 

 

فیش BNC پیچی

 

همانطور که از نام این نوع فیش مشخص است، از پیچ برای اتصال فیش با کابل استفاده می شود. به دلیل ساده بودن استفاده از فیش های BNC پیچی این نوع فیش بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد چرا که بدون نیاز به ابزار هویه و یا ابزار پرس، تنها با یک پیچ گوشتی می توانید کابل را به فیش متصل کنید.

 

 

اجزای کابل کواکسیال

 
کابل های کواکسیال از اجزای مختلفی تشکیل شده اند و در نتیجه برای اتصال این کابل ها به فیش های BNC ابتدا باید اجزای مختلف کابل کواکسیال را بشناسید. کابل کواکسیال از 4 قسمت پوشش بیرونی، شیلد، مغزی و عایق داخلی تشکیل شده است.

پوشش خارجی: پوشش خارجی کابل وظیفه محافظت از کابل را بر عهده دارد.

شیلد : شیلد کابل نیز وظیفه مراقبت از کابل را در برابر نویزهای مغناطیسی دارد.

مغزی : هسته کابل است که وظیفه انتقال تصویر را عهده دار می باشد.

عایق داخلی:  این بخش وظیفه جدا کردن مغزی کابل از شیلد را دارد.

 
 
 
 
 

طریقه اتصال کابل کواکسیال و فیش BNC پرسی

همانطور که در بالا اشاره کردیم، جهت اتصال کابل RG59 به فیش پرسی نیاز به ابزار آچار پرس است. در صورت استفاده از فیش پرسی جهت اتصال مراحل زیر را باید انجام دهید.

1- در ابتدا حلقه یا رینگ مربوط  به فیش را قبل از برداشتن روکش کابل کواکسیال، بر روی کابل سوار نمایید.

2- با استفاده از کاتر قسمتی از روکش کابل کواکسیال را بردارید تا رشته های شیلد آن نمایان شود.

3- شیلد ها را کنار بزنید و  روکش مغزی کابل را به نحوی برش دهید که مغزی مشخص شود.

4- پین سوزنی و طلایی فیش را بر روی مغزی کابل قرار دهید. سپس با آچار پرس، اقدام به پرس می کنیم به نحوی که مغزی کابل به کلاهک سوزنی شکل کاملا متصل شود.

5- حال در مرحله آخر پین سوزنی فیش که به کابل RG59 پرس شده است را داخل فیش BNC قرار دهید. پس از آن حلقه فیش BNC را که در ابتدا بر روی کابل قرار داده بودیم طوری به طرف فیش می بریم که رشته های شیلد به بدنه فیش متصل شوند. در پایان نیز با آچار پرس رینگ را به بدنه فیش و همچنین رشته های شیلد متصل می کنیم.

 

 

 

اتصال کابل کواکسیال به فیش BNC لحیمی

ابتدا هویه خود را داغ کرده و فیش را باز نمایید.

کابل را مانند مراحل قبلی که گفتیم لخت کنید و از حلقه فیش رد کنید.

سپس قسمت گیره فیش را باز کنید به طوری که کابل داخل آن قرار بگیرد و شیلد کاملا زیر گیره قرار بگیرد.

در مرحله بعد مغزی فیش را داخل قسمت لحیم فیش قرار دهید و گیره فیش را سفت کنید.

سپس قسمت مرکزی فیش را لحیم کنید.

در پایان می توانید جهت جلوگیری از اتصال بدنه و مغزی با چسپ قسمت لحیم شده را با چسب عایق بندی نمایید.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

 

کاربرد لوله فلکسی در نصب دوربین مداربسته

دوربین مداربسته مخفی

دوربین مداربسته ضد آب

فیلتر ICR در دوربین مداربسته

سیستم روشنایی در شهر هوشمند

 ویدئو بالون (Video Balun) در دوربین مداربسته

دوربین PTZ / قیمت دوربین مداربسته اسپید دام

 AGC در دوربین مداربسته


کاربرد فیش BNC در دوربین مداربسته

 


کاربرد فیش BNC در دوربین مداربسته

 

فیش بی ان سی یکی از ابزارهای کاربردی در هنگام  نصب دوربین های مداربسته به حساب می آید که در اصل رابطی برای کابل های کواکسیال نیز به شمار می رود. همچنین برای اتصال دوربین های مداربسته به دستگاه DVR عموما از فیش های BNC استفاده می شود.

 

 

کاربردهای دیگر فیش BNC

 

BNC مخفف عبارت British Naval Connector است. اگر بخواهیم در خصوص کاربردهای مختلف این نوع فیش مثال هایی بیاوریم می توان چنین گفت که از فیش اتصال BNC به جز دوربین مداربسته در تلویزیون ، سیگنال های ویدیویی ، بعضی از شبکه های کامپیوتری و… استفاده می شود. این نوع فیش با کابل های RG59، RG58 تا RG179 و RG316 سازگار می باشد. نکته و شباهت فیش های BNC با انواع دیگر اتصال دهنده ها در این است که این فیش ها نیز به صورت نری و مادگی می باشند و به هم وصل می شوند.

 

انواع فیش BNC

فیش های بی ان سی را می توانید در سه نوع مختلف لحیمی، پرسی و پیچی در بازار پیدا کنید. هر کدام از این فیش های BNC برای قابلیت خاصی طراحی شده اند.

 

 

فیش BNC لحیمی

 

در این نوع از بیش های BNC کابل ها و فیش ها از طریق لحیم کردن با یکدیگر متصل می شوند به همین دلیل در هنگام اتصال در این نوع از فیش های بی ان سی به دستگاه هویه برای لحیمکاری نیاز خواهید داشت.

 

 

فیش BNCفیش BNC پرسی

 

بر خلاف فیش های لحیمی در این نوع از فیش های BNC نیاز به دستگاه هویه نیست و کابل و فیش را از طریق پرس شدن قطعات به یکدیگر متصل می کنند. بجای دستگاه هویه در این نوع فیش به ابزاری جهت پرس کردن نیاز خواهید داشت.

 

 

فیش BNC پیچی

 

همانطور که از نام این نوع فیش مشخص است، از پیچ برای اتصال فیش با کابل استفاده می شود. به دلیل ساده بودن استفاده از فیش های BNC پیچی این نوع فیش بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد چرا که بدون نیاز به ابزار هویه و یا ابزار پرس، تنها با یک پیچ گوشتی می توانید کابل را به فیش متصل کنید.

 

اجزای کابل کواکسیال

کابل های کواکسیال از اجزای مختلفی تشکیل شده اند و در نتیجه برای اتصال این کابل ها به فیش های BNC ابتدا باید اجزای مختلف کابل کواکسیال را بشناسید. کابل کواکسیال از 4 قسمت پوشش بیرونی، شیلد، مغزی و عایق داخلی تشکیل شده است.

پوشش خارجی: پوشش خارجی کابل وظیفه محافظت از کابل را بر عهده دارد.

شیلد : شیلد کابل نیز وظیفه مراقبت از کابل را در برابر نویزهای مغناطیسی دارد.

مغزی : هسته کابل است که وظیفه انتقال تصویر را عهده دار می باشد.

عایق داخلی:  این بخش وظیفه جدا کردن مغزی کابل از شیلد را دارد.

 
 

طریقه اتصال کابل کواکسیال و فیش BNC پرسی

همانطور که در بالا اشاره کردیم، جهت اتصال کابل RG59 به فیش پرسی نیاز به ابزار آچار پرس است. در صورت استفاده از فیش پرسی جهت اتصال مراحل زیر را باید انجام دهید.

1- در ابتدا حلقه یا رینگ مربوط  به فیش را قبل از برداشتن روکش کابل کواکسیال، بر روی کابل سوار نمایید.

2- با استفاده از کاتر قسمتی از روکش کابل کواکسیال را بردارید تا رشته های شیلد آن نمایان شود.

3- شیلد ها را کنار بزنید و  روکش مغزی کابل را به نحوی برش دهید که مغزی مشخص شود.

4- پین سوزنی و طلایی فیش را بر روی مغزی کابل قرار دهید. سپس با آچار پرس، اقدام به پرس می کنیم به نحوی که مغزی کابل به کلاهک سوزنی شکل کاملا متصل شود.

5- حال در مرحله آخر پین سوزنی فیش که به کابل RG59 پرس شده است را داخل فیش BNC قرار دهید. پس از آن حلقه فیش BNC را که در ابتدا بر روی کابل قرار داده بودیم طوری به طرف فیش می بریم که رشته های شیلد به بدنه فیش متصل شوند. در پایان نیز با آچار پرس رینگ را به بدنه فیش و همچنین رشته های شیلد متصل می کنیم.

 

 

 

اتصال کابل کواکسیال به فیش BNC لحیمی

ابتدا هویه خود را داغ کرده و فیش را باز نمایید.

کابل را مانند مراحل قبلی که گفتیم لخت کنید و از حلقه فیش رد کنید.

سپس قسمت گیره فیش را باز کنید به طوری که کابل داخل آن قرار بگیرد و شیلد کاملا زیر گیره قرار بگیرد.

در مرحله بعد مغزی فیش را داخل قسمت لحیم فیش قرار دهید و گیره فیش را سفت کنید.

سپس قسمت مرکزی فیش را لحیم کنید.

در پایان می توانید جهت جلوگیری از اتصال بدنه و مغزی با چسپ قسمت لحیم شده را با چسب عایق بندی نمایید.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

 

کاربرد لوله فلکسی در نصب دوربین مداربسته

دوربین مداربسته مخفی

دوربین مداربسته ضد آب

فیلتر ICR در دوربین مداربسته

سیستم روشنایی در شهر هوشمند

 ویدئو بالون (Video Balun) در دوربین مداربسته

دوربین PTZ / قیمت دوربین مداربسته اسپید دام

 AGC در دوربین مداربسته


از کجا بفهمیم دوربین مداربسته فعال است ؟

 


از کجا بفهمیم دوربین مداربسته فعال است ؟

 

 

 

از کجا بفهمیم دوربین مداربسته فعال است ؟ این سوالی است که ذهن من را در چند ماه گذشته درگیر کرده بود.! دوربین های مداربسته در انواع و ابعاد مختلف در تمام فضاهای زندگی روزمره انسان رخنه کرده اند و در نتیجه در همه اماکن تجاری و عمومی و خصوصی می توانید این دوربین ها را ببینید. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چطور می توان فهمید در یک مکان دوربین مداربسته نصب شده است و آیا این دوربین ها فعال هستند یا نه؟ ما در این مطلب به شما راهکارهایی معرفی می کنیم تا بتوانید به روش های مختلف فعال بودن دوربین های مداربسته یک مکان را بررسی کنید و در صورت لزوم از مکان دقیق آنها با خبر شوید.

 

 

 

توجه به تغییرات لنز دوربین، نور چراغ های IR، استفاده از وای فای، استفاده از اپلیکیشن ها و تجهیزات ضد جاسوسی از جمله راهکارهایی است که می توانید برای بررسی فعال بودن دوربین های یک مکان استفاده کنید.

 

 

تغییر جهت لنزها

 

برای شروع بررسی دوربین های مداربسته یک محیط می توانید از بررسی لنزها شروع کنید. برخی از دوربین های مداربسته از لنزهای موتورایز استفاده می کنند و در نتیجه اگر از قابلیت زوم این دوربین ها استفاده شود حرکت لنز دوربین کاملا مشخص می شود.

 

همچنین در خصوص دوربین های PTZ باید چنین گفت که این مدل از دوربین مداربسته در جهت افقی و عمودی قابلیت جابجایی دارند و در نتیجه اگر دوربینی با این مشخصات در مکانی دیدید می توان مطمئن شد که دوربین ها فعال هستند.

تغییر جهت لنز دوربین مداربسته
 

 

نور قرمز کوچک بر روی دوربین

 

 

دوربین های مداربسته نسل جدید عموما با قابلیت دید در شب IR تولید می شوند. این قابلیت برای ضبط تصاویر محیط در شرایط نور کم استفاده می شود و با یک بررسی ساده قابل تشخیص هستند. در این دوربین ها نور IR به وسیله LED های کوچک که در اطراف لنز دوربین مداربسته قرار دارند منتشر می شود.

بنابراین می توانید اطراف لنز دوربین مداربسته را بررسی کنید و اگر نور قرمزی در این مکان مشاهده کردید مطمئن باشید که دوربین مداربسته فعال است.

چراغ IR دوربین مداربسته

 

 استفاده از Wifi گوشی

 

دو روش قبل که شرح داده شد می تواند در مورد برخی از دوربین های مداربسته کارایی نداشته باشد. روش سوم برای تشخیص روشن بودن دوربین مداربسته استفاده از وای فای است. این روش برای دوربین های مداربسته مجهز به فناوری Wifi مورد استفاده قرار می گیرد.

با جست و جوی دستگاه های وای فای دار در گوشی خود می توانید از روشن بودن چنین دوربین هایی مطلع شوید.

استفاده از اپلیکیشن ها

 

اپلیکیشن هایی در اپ استور های مختلف وجود دارند که می تواند برای تشیخص دوربین های مداربسته یک مکان از آنها استفاده کرد. این اپلیکیشن ها به شما اطلاع می دهند که آیا دوربینی در اطراف شما وجود دارد یا خیر.

اگر دوربین در یک مکان روشن باشد در این اپلیکیشن ها مشخص می شود. برای مثال می توانید از اپلیکیشن های Hidden Camera Detector و Glint Finder برای این کار استفاده کنید.

از کجا بفهمیم دوربین مداربسته فعال است؟
 

تجهیزات الکترونیکی ضدجاسوسی

 

از کجا بفهمیم دوربین مداربسته فعال است؟ آخرین روش برای پاسخ گویی به این سوال استفاده از تجهیزات ضد جاسوسی حرفه ای است. دوربین های مداربسته در ابعاد مختلف و با فناوری های متفاوتی در بازار وجود دارد و در نتیجه با روش های معمولی برخی از این دوربین ها را نمی توانید تشخیص دهید.

در حال حاضر استفاده از دوربین های مخفی بسیار ریز جهت جاسوسی از افراد مختلف رواج یافته است و با وجود غیر قانونی بودن این دوربین ها باز هم شاهد استفاده گسترده از این نوع دوربین ها هستیم.

برای شناسایی این دوربین ها وسایل الکترونیکی و آشکار سازهای مغناطیسی وجود دارد که می توانید به راحتی سیگنال های این دوربین ها را در مکان های مختلف شناسایی کنید.

دستگاه تشخیص دوربین مداربسته

 

مطالب مرتبط برای مطالعه بیشتر:

 


فیلتر ICR در دوربین مداربسته

 


فیلتر ICR در دوربین مداربسته

 

فیلتر ICR در دوربین مداربسته : یکی از نقطه ضعف های بزرگ دوربین های مداربسته نسل قدیم عدم توانایی تصویر برداری آنها در شرایط نور اندک بوده است. در دوربین های نسل جدید سیستم های پیشرفته دیجیتال به کار برده شده است تا این نقص دوربین های مداربسته برطرف شود. فیلتر ICR یکی از این فناوری ها است که به دوربین توانایی تصویر برداری با کیفیت در هر شرایط نوری را می دهد. در ادامه این مطلب به توضیحاتی در خصوص این فناوری می پردازیم.

فیلتر ICR یا به اصطلاح IR-Cut filter Removable درواقع یک شاتر مکانیکی تعبیه شدن در دوربین های مداربسته است که معمولا از یک موتور کوچک، فیلتر های حساس به نور مادون قرمز و پنل های شیشه ای تشکیل شده است. مقایسه تصاویر موجود در دوربین های مداربسته دید در شب، در هنگام وجود و عدم وجود فیلتر ICR، تفاوت چشمگیری از لحاظ کیفیت دارند. این فیلتر توانایی افزایش نور دریافتی دوربین مداربسته از محیط را افزایش می دهد و از این طریق کیفیت تصاویر ضبط شده را افزایش می دهد.

 

بیشتر بخوانید: نصب دوربین مدار بسته  hikvision  هایک ویژن

نحوه عملکرد سنسور ICR

 

همه ما می دانیم که چشم انسان تنها توانایی دیدن طیف نور مرئی را دارد، با این حال دوربین های مداربسته مجهز به سنسورهای سیلیکونی علاوه بر طیف نور مرئی نسبت به طیف های نور نزدیک به مادون قرمز نیز حساس هستند. این قابلیت باعث می شود که سنسور های سیلیکونی حتی در شرایط نوری ضعیف نیز بتوانند تصاویر با کیفیت ثبت کنند.

 

با این حال دوربین های مداربسته دارای فناوری ICR اگرچه توانایی ثبت تصاویر با کیفیت تری در شب دارند اما در طول روز این موضوع می تواند باعث کاهش کیفیت تصاویر و ایجاد نویز و بهم ریختگی تصویر ضبط شده شود. بنابراین این سنسور ها در طول روز نیازمند فیلتری هستند که مانع رسیدن نور مادون قرمز در طول روز به دوربین مداربسته شوند. این سنسور ها از نظر مکانیک دوربین مداربسته بین سنسور و لنز دوربین مداربسته قرار می گیرند و در هنگام شب یا شرایط کم نور محیط، کنار رفته و با ورود نور مادون قرمز تصاویر بهتری ضبط می شود. نکته مهم این است که با کنار رفتن فیلتر تصاویر ضبط شده به صورت سیاه و سفید خواهد بود.

 

وجود فیلتر های ICR در دوربین های مداربسته در هر مکانی مفید فایده هستند. از دوربین های کنترل ترافیک گرفته تا دوربین های نظارتی موجود در سطح شهر از ویژگی فیلتر ICR جهت ارائه تصاویر با کیفیت در طول روز و شب بهره می برند.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

کاربرد لوله فلکسی در نصب دوربین مداربسته

دوربین مداربسته مخفی

دوربین مداربسته ضد آب

فیلتر ICR در دوربین مداربسته

سیستم روشنایی در شهر هوشمند

ویدئو بالون (Video Balun) در دوربین مداربسته

دوربین PTZ / قیمت دوربین مداربسته اسپید دام

AGC در دوربین مداربسته


کابل ترکیبی دوربین مداربسته / ICR در دید در شب دوربین مداربسته

کابل ترکیبی دوربین مداربسته چیست؟

کابل-ترکیبی-دوربین-مداربسته-چیست-؟,,
سیستم های مداربسته برای انتقال تصاویر به انواع مختلفی از کابل های مخصوص نیاز دارند. همچنین برای تامین انرژی الکتریکی آنها نیز باید از کابل برق استفاده کرد. کابل های ترکیبی نوعی از کابل های مورد استفاده در بسترسازی دوربین های مداربسته هستند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.
دوربین های آنالوگ و آنالوگ HD برای انتقال تصویر از کابل کواکسیال استفاده می کنند. همچنین برای تغذیه برق در آنها به همراه کابل انتقال تصویر، کابل کشی برق نیز انجام می شود.
در سال های گذشته کابل هایی با نام کابل های ترکیبی به بازار آمدند که همان کابل کواکسیال هستند که در کنار آنها یک کابل برق نیز قرار گرفته است. هر کدام از این کابل ها در یک پوشش پلاستیکی جداگانه قرار دارند که به هم چسبیده اند. زمانی که سطح مقطع یک کابل ترکیبی را نگاه می کنید در واقع کابل کواکسیالی را مشاهده می کنید که در کنارش دو زوج کابل برق نیز قرار گرفته است.
1023-کابل-ترکیبی,,
کابل ترکیبی دوربین مداربسته
کابل های ترکیبی معمولا از یک زوج برق و یک کابل کواکسیال RG59 تشکیل شده اند در حال حاضر کابل های کواکس RG6 و... در بازار وجود ندارد.

نکات مهم در استفاده از کابل ترکیبی

معمولا بهتر است از کابل های ترکیبی در ساختمان ها و ادارات بزرگ استفاده نکنید. این کابل ها اغلب برای مکان هایی با متراژ کم مناسب هستند. زیرا حداکثر طول کابل کشی با استفاده از نوع مرغوب و تمام مس این کابل ها 60 الی 70 متر است و با توجه به تجربه عملی، عملکرد و کارایی شان در متراژ های بیشتر کاهش می یابد.

جنس فلز بکار رفته در کابل ترکیبی

در هنگام خرید باید به این نکته توجه کنید که اگر می خواهید بیشترین بازدهی را از کابل کشی خود داشته باشید از کابل های ترکیبی تمام مس استفاده نمایید. البته کابل های آلومینیومی نیز تا مسافت 20 متر جوابگو هستند.

مزایا و معایب کابل های ترکیبی

از جمله محاسن کابل های ترکیبی سهولت کابل کشی در آنهاست. شما با استفاده از این نوع کابل ها دیگر نیازی به کابل کشی جداگانه برای تغذیه دوربین ها نیاز ندارید که این امر در کاهش هزینه های شما نیز موثر است. تنها اشکال موجود در استفاده از این کابل ها برد کم آنهاست و همانطور که در بالا نیز اشاره شد معمولا تا برد 60 الی 70 متر عملکرد خوبی دارند.

انواع کابل ترکیبی

  • کابل ترکیبی با مغزی مس، شیلد آلومینیوم، برق آلومینیوم
  • کابل ترکیبی با مغزی مس، شیلد مس، برق آلومینیوم
  • کابل ترکیبی با مغزی مس، شیلد مس، برق مس

 

 

ICR در دید در شب دوربین مداربسته

دوربین های مدار بسته قادرند در هر شرایطی از روز، چه در نور زیاد و چه در نور کم  و شب، تصاویری با کیفیت مناسب ارائه دهند. کیفیت تصاویر در شرایط کم نور به طور قابل توجهی با استفاده از فیلتر های مخصوص تعبیه شده در دوربین های مدار بسته بهبود یافته است. در ادامه به بررسی نحوه عملکر این فیلتر ها می پردازیم.

فیلتر ICR یا به اصطلاح IR-Cut filter Removable درواقع یک شاتر مکانیکی است که معمولا از یک موتور کوچک، فیلتر های حساس به نور مادون قرمز و پنل های شیشه ای تشکیل شده است. مقایسه تصاویر موجود در دوربین های مداربسته دید در شب، در هنگام وجود و عدم وجود فیلتر ICR، تفاوت چشمگیری از لحاظ کیفیت دارند.

ICR در دید در شب دوربین مداربسته

برخلاف چشم انسان که تنها در نور مرئی توانایی دید دارد، سنسورهای سیلیکونی موجود در دوربین مداربسته نسبت به طیف نور مرئی و همچنین طیف های نزدیک به نور مادون قرمز نیز حساس است. این حساسیت باعث می گردد که سنسور دریافت تصویر حتی در نورهای ضعیف که چشم انسان به سختی توانایی دید دارد، تصاویری با کیفیت مناسب ارائه دهد. همانقدر که حساسیت نسبت به طیف نور مادون قرمز در طول شب برای ارائه تصاویر با کیفیت مفید است، اما در طول روز باعث کاهش کیفیت تصاویر و بهم ریختگی رنگ ها و ایجاد نویز در آن می گردد.  بنابراین دوربین نیازمند فیلتری برای جلوگیری از رسیدن نور مادون قرمز به سنسور در طول روز می باشد. این فیلتر ما بین سنسور و لنز دوربین قرار می گیرد و در شب و یا در شرایط کم نور، جهت شکل گیری تصاویر با کیفیت و رسیدن نور مادون قرمز به سنسور کنار می رود. زمانی که فیلتر کنار رود دوربین شروع به ارسال تصاویر به صورت سیاه وسفید می کند.

وجود فیلتر های ICR در دوربین های مداربسته در هر مکانی مفید فایده هستند. از دوربین های کنترل ترافیک گرفته تا دوربین های نظارتی موجود در سطح شهر از ویژگی فیلتر ICR جهت ارائه تصاویر با کیفیت در طول روز و شب بهره می برند.

 

جی پی اس ماشین

دوربین حرارتی

دستبند ردیاب کودک

پکیج دوربین مداربسته  

 دوربین مداربسته مشهد

دوربین مداربسته تی وی تی

نصب دوربین مداربسته

نمایندگی هایک ویژن

دوربین PTZ چیست؟

دوربین مداربسته

پکیج دوربین مداربسته

دوربین مداربسته وریفوکال

 


توان مصرفی دوربین مداربسته / فناوری EIS در دوربین مداربسته

توان مصرفی دوربین مداربسته چقدر است؟

توان-مصرفی-دوربین-مداربسته,,
در حال حاضر انواع مختلفی از دوربین های مداربسته در منازل، بانک ها، ادارات و مکان های پر تردد استفاده می گردند. اما مسئله مهمی که مطرح می شود این است که هر کدام از این تجهیزات چه مقدار انرژی برق مصرف می کنند و توان مصرفی هر کدام چقدر است. لازم به ذکر است که اگر میزان مناسبی از انرژی برق به دوربین ها نرسد ممکن است منجر به از دست رفتن سیگنال و افت کیفیت تصاویر و یا در مواردی منجر به خرابی دوربین ها گردد.
دو مورد اساسی که باید در هر وسیله الکترونیکی که با برق کار می کند مد نظر داشت میزان آمپر و ولتاژ است که معمولا این اطلاعات را می توانید از روی کاتالوگ آنها پیدا کنید.
اهمیت آگاهی از توان مصرفی یک دوربین مدار بسته زمانی افزایش می یابد که بخواهید برای دوربین مداربسته و تجهیزات نظارتی خود منبع تغذیه، دستگاه UPS یا باتری مناسب انتخاب کنید. میزان مصرف برق دوربین مداربسته است. این امر شالاید در پروژه های کوچک با سیم شی های کم اهمیت چندای نداشته باشد اما در پروژه های بزرگ که به دلیل مسافت های طولانی کابل کشی احتمال افت ولتاژ وجود دارد اهمیت زیادی دارد.

نحوه محاسبه میزان مصرف برق دوربین مداربسته


میزان برق مصرفی هر دوربین با واحد وات در کاتالوگ آن قید شده است. پیشنهاد می شود برای محاسبه دقیق تر و ایمنی بیشتر به این اطلاعات دقت فرمائید.

میزان آمپر مورد نیاز دوربین مداربسته


دوربین های ثابت معمولا با ولتاژ 12 کار می کنند و با توجه به آنکه توان مصرفی آنها در ماکزیمم حالت آن بین 5 تا 10 وات است میزان آمپر آنها بین 0.5 تا 1 آمپر خواهد بود. دوربین های گردان نیز معمولا با ولتاژ 24 کار می کنند و جریان مورد نیاز آنها نیز بیشتر از 2 آمپر نخواهد بود.

توان مصرفی دوربین تحت شبکه IP


نکته مهم در برق رسانی به دوربین های تحت شبکه این است که دقیقا مشابه با میزان آمپر مورد نیازشان تغذیه شوند. زیرا در صورتی که کمتر از میزان مورد نیازشان باشد با قطعی لحظه ای تصاویر مواجه می شوید. البته اگر از نوع POE آن استفاده شود نیازمند محاسبات مربوط به توان مصرفی POE دارد.
میزان مصرف برق دوربین مداربسته به عوامل متعددی بستگی دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

عوامل موثر بر مصرف برق دوربین مدار بسته


  • چیپ تصویر دوربین:

نوع چیپ موجود در دوربین ارتباط مستقیم با مصرف برق آن دارد. برای مثال چیپ های تصویر CCD ساختار پیچیده تری داشته در نتیجه مصرف برقی به مراتب بالاتر از چیپ های CMOS دارند.
  • قدرت دید در شب:

انواع مختلفی از LED های دید در شب وجود دارند که هر کدام توان مصرفی متفاوتی دارند. ولی به صورت کلی آن دسته که برد دید در شب بیشتری دارند به نسبت مصرف برق بالاتری نیز دارند. LED های IR موجود در ساختار دوربین های مدار بسته با توجه به قدرت و نوع شان نیاز به انرژی برق دارند.
  • نوع دوربین (از نظر چرخشی یا ثابت بودن):

دوربین های گردان علاوه بر برق مصرفی جهت کارکردشان برای چرخش در زوایای مختلف نیز نیازمندانرژی الکتریکی هستند. مقادیر مصرف برق در دوربین های گردان با توجه به مدار مکانیکی آنها و همچنین نوع و سرعت موتور می تواند بین 10 تا 40 وات باشد. لازم به ذکر است که مصرف برق این دوربین ها در حالت ثابت تفاوت زیادی با سایر دوربین ها ندارد.
  • متراژ کابل کشی:

در هنگام کابل کشی برای مسافت های طولانی باید به سطح مقطع کابل مصرفی نیز توجه کنید. زیرا اگر سطح مقطع کابل کم باشد منجر به افت ولتاژ در طول سیم می شود و ولتاژ کافی به دوربین ها و تجهیزات نمی رسد. همچنین از کابل هایی با کیفیت مناسب استفاده نمایید که جنس آنها معمولا تمام مس یا آلیاژی از مس و آلومینیوم یا...است. همچنین استفاده از آداپتورهای با کیفیت را نیز فراموش نکنید و از نوع ارزان قیمت آن استفاده ننمایید زیرا معمولا ولتاژ و آمپر درج شده بر روی آنان واقعی نیست.

آیا می توان میزان مصرف برق در هر دوربین را مشخص نمود؟

میزان مصرف برق دوربین های مداربسته با قابلیت دید در شب تا مسافت 30 متر و چیپ تصویر از نوع CMOS معمولا کمتر از 5 وات است. حال اگر همان دوربین مداربسته را با خصوصیات مشابه در نظر بگیریم و فقط چیپ تصویر آن را از نوع چیپ CCD قرار دهیم میزان مصرف به حداکثر 7.5 وات خواهد رسید.
شایان ذکر است معمولا دستگاه های ضبط DVR و NVR پرمصرف تر از دوربین ها هستند. برای مثال یک DVR هایک ویژن در ماکزیمم حالت کارکرد خود 6.3 آمپر مصرف دارد، در حالیکه این عدد در دوربین به کمتر از 1 آمپر می رسد.

معرفی فناوری EIS در دوربین مداربسته و کاربرد های آن

سیستم تثبیت کننده تصویر، به مجموعه ای از فناوری هایی اطلاق می شود که برای اصلاح تاری تصاویر در دوربین مدار بسته مورد استفاده قرار می گیرد. این تاری تصاویر معمولا از ارتعاشات اجتناب ناپذیر به دلیل حرکت دوربین در محل نصب ناشی می شود. معمولا نصب دوربین مداربسته در فضاهای روباز آن را در معرض تکان های ناشی از عوامل فیزیکی یا طبیعی همچون باد، باران و … قرار می دهد. به همین جهت توسعه دهندگان تکنولوژی های مربوط به سیستم های امنیتی و نظارتی با تولید فناوری هایی نرم افزاری و سخت افزاری در صدد کاستن این نقائص هستند.

وجود نویز و تاری در تصاویر یک امر اجتناب ناپذیر است. تکنیک تثبیت کننده تصویر به شما کمک می کند تا جزئیات دقیقتر و با وضوح بالا از تصاویر داشته باشید. تکنیک های تثبیت کننده تصویر به طور کلی و بر اساس عملکرد آنها به دو نوع زیر طبقه بندی شوند:

  • اصلاح بر اساس حرکت لنز
  • اصلاح بر اساس برنامه نرم افزاری

در ادامه به شرح هر کدام از موارد بالا و در نهایت به ارائه مقایسه ای میان این دو می پردازیم.

تثبیت کننده تصویر (EIS)

تثبیت کننده تصویر الکترونیکی و یا (Electronic image stabilization) روشی است که در آن مشکل تاری تصویر در سطح نرم افزاری و پس از اینکه سیگنال نوری به سیگنال دیجیتال تبدیل گردید، بر طرف می شود. همانطور که میدانید هر دوربین مدار بسته ای  دارای یک چیپ یا حسگر تصویر است  که وظیفه دارد که این سیگنال نوری را دریافت نموده و برای تشکیل تصویر این سیگنال های نوری را به سیگنال های دیجیتالی تبدیل نماید. این روش اصلاح نقائص تصاویر را پس از تشکیل تصویر انجام می دهد یعنی بعد از زمانی که نور از سنسور عبور کرد.

نحوه عملکرد EIS

الگوریتم عملکرد EIS بدین نحو است که پردازنده ابتدا تصویر را به تکه های کوچک تقسیم می کند و سپس آن را با فریم های قبلی مقایسه می کند. سپس تشخیص می دهد که حرکت موجود در تصویر ناشی از یک شی متحرک در تصویر بوده و یا یک لرزش ناخواسته بوده و اصلاحات مورد نیاز را انجام می دهد. در این حالت هنگامی که تصویر اصلاح شده با تصویر قبلی جایگزین می گردد قاعدتا بخش هایی از آن حذف می شود و نسبت به تصویر اصلی (که دارای نویز است) کوچکتر خواهد بود. این ممکن است منجر کاهش کیفیت کلی این فناوری شود اما این کاهش زیاد چشمگیر نیست و قابل اغماض است.

تثبیت کننده تصویر OIS

در این روش عمل تثبیت و اصلاح نویز در تصویر با تغییر مسیر نوری در سنسور انجام می گردد. این عمل در زمان واقعی است و از این رو هیچ تغییری یا کاهش کیفیتی در تصویر رخ نمی دهد. در این روش سنسورهای تشخیص لرزش (سنسورهای ژیروسکوپی) مورد استفاده قرار می گیرند که این اطلاعات را به یک میکرو رایانه منتقل می کنند که به نوبه خود آنها را به سیگنال تصویر تبدیل می کند و در نهایت منجر به حرکت لنز به منظور اصلاح نویز تصویر می شود. به زبان ساده در این روش لنز دوربین مدار بسته با حرکت مکانیکی خود منجر به این می گردد که  نور همواره به سنسور دوربین برخورد کند.

مقایسه عملکرد EIS و OIS

مزیت اصلی سیستم OIS این است که هیچگونه تغییری در تصویر نهایی اتفاق نمی افتد زیرا تغییرات لازم قبل از اینکه سیگنال نوری به سنسور تصویر برخورد کند اتفاق می افتد. اما همانطور که میدانید این فناوری یک فناوری سخت افزاری است و ذاتا از لحاظ وزنی به دوربین فشار می آورد.

در حال حاضر تکنولوژی EIS به دلیل سبکی و قیمت مناسب تر و همچنین با وجود بهبود هایی که در الگوریتم عملکردی آن به منظور افزایش کیفیت تصویر صورت گرفته بسیار محبوبتر و رایج تر به نظر می رسد. البته شاید استفاده از تکنولوژی OIS در رزولوشن و شرایط نور ضعیف، منطقی تر به نظر برسد.

 

ds-2cd1153g0-i

دوربین شمارشگر

میکروفون دوربین مداربسته

ds-2cd2t35fwd-i8

پشتیبانی هایک ویژن

dvr 204g-f1

لیست قیمت هایک ویژن

دوربین کیوب هایک ویژن


محافظ برق در دوربین مداربسته / DNR در دوربین مداربسته

محافظ برق در دوربین مداربسته چیست؟

محافظ-برق-در-دوربین-مداربسته-چیست-؟,,

همانطور که می دانیم دستگاه های الکتریکی همواره در معرض وقوع نوسانات برقی هستند این نوسانات می تواند منبع طبیعی مانند رعد و برق داشته باشد و یا به واسطه افت ولتاژ و یا اختلاف پتانسیل شدید در انرژی الکتریکی بوجود آید لذا پیش بینی تجهیزاتی جهت حفاظت از سیستم مداربسته از واجبات است. از جمله این تجهیزات می توان به انواع محافظ برق اشاره نمود که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

وظیفه اصلی یک دستگاه محافظ برق شناسایی نوسانات برقی و ولتاژی و خنثی کردن آن از طریق انتقال به زمین از طریق یک سیم متصل به زمین است. در ادامه به معرفی انواعی از دستگاه های محافظ جریان الکتریکی که در تجهیزات مداربسته مورد استفاده قرار می گیرند می پردازیم.

دستگاه UPS دوربین مداربسته

استفاده از دستگاه UPSیکی از راهکارهای موجود در حفظ تعادل الکتریکی است. دستگاه UPS در واقع مانند یک خازن عمل می کند و اساسا وظیفه اصلی آن ذخیره و نگه داری انرژی الکتریکی و رساندن این انرژی به دوربین مداربسته در هنگام قطع برق است. پس می توان گفت دستگاه UPS در کنار نقش اصلی آن، نقش محافظتی نیز برای دوربین ها دارد. و دوربین های مداربسته در هنگام قطع برق نیز می توانند به کار خود ادامه دهند.

دستگاه استابلایزر در دوربین مداربسته

از دستگاه استابلایزر (stabilizer) به منظور تنظیم و تثبیت ولتاژ استفاده می گردد. در صورتی که هر گونه افت و نوسانی در ولتاژ الکتریکی رخ دهد، این دستگاه آن را مورد شناسایی قرار داده و رفع می کند. در واقع می توان گفت عملکرد این دستگاه بدین شکل است که در صورت وقوع نوسانات در انرژی الکتریکی از رسیدن انرژی برق به دوربین مداربسته جلوگیری می کند و جریان را به طور موقت قطع می کند و پس از یک تاخیر جزئی آن را مجددا برقرار می سازد. بدین ترتیب احتمال وقوع خرابی در دوربین ها را کاهش می دهد. دستگاه استابلایزر دارای یک مزیت اصلی نسبت به سایر انواع محافظ است. بدین ترتیب که در هنگام قطع جریان در هنگام وقوع نوسانات، بسیاری از تجهیزات مدار بسته مانند دستگاه های ضبط DVR و NVR ریست شده و برای شروع کار مجدد نیازمند حضور شخصی برای وارد کردن کاربری و رمز عبور هستند و در صورت نبود شخص چندین ساعت از ضبط تصاویر ممکن است از دست برود. این مشکل در صورت نصب دستگاه استابلایزر از بین می رود. زیرا این دستگاه دارای یک باتری داخلی است که انرژی الکتریکی در خود ذخیره دارد و در هنگام قطع برق، برق مورد نیاز تجهیزات را تامین می کند.

محافظ برق کابل تصویر کوآکسیال

محافظ برق کابل تصویر RG59 یا BNC یک قطعه الکتریکی کوچک است که در هنگام وقوع رعد و برق یا ولتاژ های بالا برای حفاظت از تجهیزات مداربسته مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد این دستگاه بدین گونه است که به دستگاه ضبط متصل گردیده و ولتاژ وارده را به زمین منتقل می کند. این قطعات در انواع یک یا چند پورت تولید می گردند.
1021-محافظ-نوسان-برق-rg59,,
محافظ برق کابل تصویر کوآکسیال

محافظ برق اتصال داده RS485 در دوربین مدار بسته اسپیددام

همانطور که می دانیم دوربین های مدار بسته گردان یا PTZ از پورت RS485 به منظور انتقال دستورات کنترلی چرخش و زوم در زوایای مشخص استفاده می کنند. در این دوربین ها جهت محافظت در برابر نواسانات الکتریکی باید از یک محافظ برق اتصال داده RS485 استفاده نمود تا خللی در کارکرد دوربین در هنگام نوسانات برقی بوجود نیاید.

محافظ نوسان برق دوربین های تحت شبکه (IP)

در صورتی که سیستم مداربسته شما از نوع تحت شبکه می باشد به منظور جلوگیری از مشکلات احتمالی باید از محافظ نوسان برق مختص دوربین های مداربسته IP استفاده نمایید. این محافظ ها نیز در انواع تک یا چند پورت تولید و به بازار عرضه می شوند.
1022-محافظ-نوسان-برق-دوربین-تحت-شبکه,,
محافظ نوسان برق دوربین های تحت شبکه (IP)

به طور کلی پیشنهاد می گردد به منظور رفع مشکلات احتمالی دیگر با تعبیه یک فیوز به صورت جداگانه مستقیما یک کابل از کنتور برق به دستگاه UPS خود بکشید. همچنین در دوربین های مداربسته ای که دارای بدنه فلزی هستند از پایه های فلزی که متصل به یک سطح مقطع فلزی است استفاده ننمایید. زیرا با این کار احتمال رسیدن آسیب به کل سیستم افزایش می یابد. پس توصیه می گردد از پایه های غیرفلزی و عایق جهت نصب این دوربین ها استفاده شود. همچنین می توانید از محفظه هایی از جنس پلاستیک یا PVC که در ابعاد مختلف تولید می شوند استفاده نمایید.

 

 

DNR در دوربین مداربسته

DNR در دوربین مداربسته یک مکانیزم بهبود دهنده تصویر است که به کاهش نویز الکترونیکی کمک می کند. اصطلاح DNR مخفف سه واژه Digital Noise Reduction به معنای کاهش نویز دیجیتال است.

مکانیزم DNR چه کاربردی دارد؟

زمانی که نور محیط کاهش می یابد دوربین از طریق مکانیزم AGC اقدام به تقویت سیگنال تصویر و در نتیجه روشن تر کردن تصویر می کند. متاسفانه پس از تقویت سیگنال نویز تصویر نیز به همراه آن افزایش می یابد و در نتیجه میزان نویز الکترونیکی تصویر بالا می رود.

نویز الکترونیکی نویزی است ناشی از تقویت تصویر که معمولا خود را به صورت نقطه های رنگی در قسمت های مختلف تصویر نشان می دهد. توجه داشته باشید که مکانیزم DNR برای کاهش نویز الکترومغناطیسی هیچ کاربردی ندارد.

مکانیزم DNR چطور عمل می کند؟

این مکانیزم از طریق پردازش زنده تصویر نویز الکترونیکی در تصویر را شناسایی کرده و آن را با رنگ نقاط کناری همسان سازی می کند. در نتیجه هرچه تصویر شما یکپارچگی رنگی بیشتری داشته باشد تاثیر DNR بر روی آن بیشتر خواهد بود.

تفاوت 2D DNR و 3D DNR در چیست؟

2D DNR نسل قدیمی تر از این مکانیزم است که گاهی از به واسطه حرکت در تصویر دچار مشکل شده و در کنار قسمت های پر حرکت ایجاد تاری می کند. در نسل بعدی این مکانیزم یا 3D DNR تصاویر ابتدا به صورت جداگانه انالیز شده و سپس با فیلم مقایسه می شوند که باعث کاهش جدی مشکل در تصاویر پر حرکت می شود.

 

ردیاب خودرو

ردیاب سالمندان

آداپتور صنعتی

جی پی اس خودرو

یو پی اس

دوربین تی وی تی

داهوا

دوربین تشخیص چهره


نرم افزار تشخیص چهره دوربین مداربسته

 

نرم افزار تشخیص چهره در سیستم های مداربسته در واقع بخشی از توانایی های برخی از نرم افزار های VMS هستند که در این مطلب در مورد صحبت خواهیم کرد.

پردازش تصویر

(برای اطلاعات بیشتر به مطلب پردازش تصویر دوربین های مداربسته مراجعه کنید)

پردازش تصویر شاخه ای از علم مخابرات است که در رابطه با آنالیز تصاویر و درک اطلاعات آن فعالیت می کند. تمام مکانیزم های هوشمند تصویری در واقع شاخه از علم پردازش تصویر به شمار می روند، از مکانیزم های ساده مانند حرکت در تصویر (Motion Detection) تا مکانیزم های پیچیده مانند تشخیص هویت از طریق عنبیه چشم (Iris identification) بخشی از علم پردازش تصویر به شمار می رود.

پردازش تصویر چهره

زمانی که صحبت از تشخیص چهره در دوربین های مداربسته می شود لایه های متفاوتی از نیاز مد نظر قرار می گیرد. شما باید با توجه به نیاز خود دقیقا مشخص کنید که انتظارتان از یک دوربین تشخیص چهره کدام یک از موارد زیر است. توجه داشته باشید که افزایش انتظارات شما در چنین سیستم هایی بسیار پرهزینه خواهد بود.

  • امکان تشخیص چهره: ممکن است منظور شما از دوربین تشخیص چهره دوربینی باشد که بتوان در تصاویر ضبط شده آن صورت افراد را تشخیص داد. در این صورت باید با توجه به نیاز خود دوربینی با لنز و روزولشن مناسب را انتخاب کنید. برای این کار بهتر است مطلب برد تشخیص چهره دوربین مداربسته را بخوانید.
  • تشخیص چهره توسط دوربین: ممکن است شما نیاز داشته باشید دوربین صورت افراد را تشخیص داده و تنها از آنها عکس بگیرد. در این صورت مکانیزم ساده ای از پردازش تصویر محل صورت افراد را تشخیص داده و از صورت عکس می گیرد. این تصاویر در سیستم ضبط شما ذخیره می شوند.
  • تشخیص هویت توسط دوربین: پیچیده ترین حالت زمانی خواهد بود که شما نیاز داشته باشید دوربین گذشته از تشخیص صورت، هویت صورتها را نیز تشخیص دهد. این کار به مکانیزم پردازش تصویر نسبتا پیچیده ای نیاز خواهد داشت. میزان دقت نیز در انتخاب چنین سیستمی بسیار با اهمیت است.

روش های تشخیص هویت صورت

روشهای متفاوتی از پردازش تصویر برای تشخیص هویت افراد در سیستم های مداربسته مورد استفاده قرار میگیرد. بعضی از این روش ها ساده هستند اما دقت بسیار پایینی دارند. برای مثال ساده ترین روش تشخیص هویت افراد از طریق چهره اندازه گیری فاصله دو چشم افراد است. این روش با دقتی حدود 1 به 60 افراد را تشخیص می دهد و البته دارای نقاط ضعفی هم هست. برای مثال ممکن است نتواند یک فرد را با و بدون عینک تشخیص دهد. روش های پیچیده تر پردازش تصویر یک آنالیز عمومی از صورت فرد را می گیرند و در نهایت اقدام به شناسایی صورت فرد می کنند. با این حال توجه داشته باشید که معمولا محدودیت های سیستم های پردازش تصویر خیلی بیشتر از چیزی است که شما در فیلم های سینمایی دیده اید! پس سطح توقعات خود را پایین بیاورید.

یک سیستم تشخیص هویت صورت به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟

  • دوربین مداربسته: دوربین مداربسته باید دارای رزولوشن تصویر بالایی باشد. هرچه رزولوشن تصویر بالاتر باشد امکان تشخیص دقیقتر چهره بیشتر خواهد شد.
  • سرور: از آنجا که تمام پردازش های نرم افزاری باید در سرور انجام شود هرچه از سیستم پیچیده تری برای پردازش تصویر استفاده کنید نیاز به سرور قوی تری نیز دارید.
  • نرم افزار پردازش تصویر: نرم افزار بخش اصلی کار را انجام می دهد. نحوه نوشته شدن نرم افزار نقش بسیار زیادی در دقت نرم افراز شما دارد پس باید انتخاب اصلی شما در این بخش خواهد بود.

سیستم تشخیص هویت در دوربین مداربسته چقدر هزینه دارد؟

در حال حاضر هزینه نصب چنین سیستمی با دقت قابل قبول بسیار بالاتر از آن است که بتوانید از آن برای منزل مسکونی یا دفتر اداری خود استفاده کنید. معمولا مشتری چنین سیستم هایی ارگان های امنیتی هستند که داشتن چنین قابلیت برای آنها بسیار مهم و حیاتی است. متاسفانه سیستم های حفاظت تصویری فعلی را نمی توان با فیلم های سینمایی مقایسه کرد.

 

1.       https://hiktejarat.com/ایمنی-در-شهرهای-هوشمند/

2.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-بولت-تی-وی-تی-td-9-4/

3.       https://hiktejarat.com/product/ds-2ce16h0t-it3zf/

4.       https://hiktejarat.com/product/ds-2cd2783g0-izs/

5.       https://hiktejarat.com/دوربین-مدار-بسته-برای-منزل/

6.       https://hiktejarat.com/product/ds-2cd1043g0-i/

7.       https://hiktejarat.com/reset-password-hik/

8.       https://hiktejarat.com/ضبط-صدا-در-دوربین-مداربسته/


تشخیص حرکت یا موشن دتکتور در دوربین مداربسته

 

تشخیص حرکت یا موشن دتکتور (Motion Detector) در دوربین های مداربسته یکی از از ساده ترین مکانیزم های پردازش تصویر دوربین های مداربسته است. این مکانیزم از طریق بررسی تغییرات در تصویر حرکت را تشخیص داده و از آن برای بخش های مختلف دستگاه DVR یا NVR کمک می گیرد.

موشن دتکتور چطور کار می کند؟

مکانیزم موشن دتکتور در واقع یکی از ساده ترین شکل های پردازش تصویر به شمار می رود. این مکانیزم با بررسی فریم های تصویر تغییرات در بین فریم ها را تشخیص می دهد و آنها را به عنوان حرکت در تصویر شناسایی می کند. میزان حساسیت و ناحیه حساس به تغییرات را میتوان در بیشتر دستگاه های ضبط کننده سیستم مداربسته شناسایی کرد.

نقاط مثبت و منفی مکانیزم موشن دتکتور

نقاط مثبت

  • سادگی: سادگی این مکانیزم امکان استفاده از آن بر روی انواع دستگاه های DVR را برای سالهای زیادی ایجاد کرده.
  • عدم نیاز به پردازش بالا: در کنار سادگی سیتماتیک این مکانیزم از نظر نوع پردازش تصاویر نیز کار ساده ای انجام می دهد و هزینه های سخت افزاری دستگاه های ضبط کننده را بالا نمی برد.
  • کارایی معقول در شرایط عادی: استفاده از مکانیزم پردازش تصویر در نوع خود برای کاربری های عادی و ساده بسیار موثر است و از حجم تصاویر ضبط شده در دستگاه به شدت می کاهد.

نقاط ضعف

  • عدم امکان تشخیص حرکت فیزیکی: همانطور که گفته شد مکانیزم موشن دتکتور برخلاف نامش تنها تغییرات در تصویر را شناسایی می کند نه حرکت اجسام را به همین دلیل ممکن است موشن دتکتور حتی با تغییرات نوری در محیط هم فعال شود.
  • عدم امکان استفاده به عنوان دزدگیر: محدودیت تشخیص در مکانیزم موشن دتکتور امکان استفاده از آن به عنوان دزدگیر را از بین می برد. در صورت استفاده با این کاربری هم میزان خطا بیش از حد بالا خواهد بود. برای چنین کاربردهایی بهتر است از سنسورهای PIR استفاده کنید.

کاربرد های موشن دتکتور

اصلی ترین کاربرد مکانیزم موشن دتکتور در هوشمند سازی روند ضبط تصاویر در سیستم های مداربسته است. با استفاده از این مکانیزم شما میتوانید زمانی که تصویر فاقد حرکت است ضبط را متوقف کنید و تنها زمانی که تغییراتی در تصویر اتفاق می افتد تصاویر را ضبط کنید. این کار ظرفیت ضبط تصاویر و هارد دیسک مورد نیاز برای سیستم مداربسته را به صورت جدی کاهش می دهد.

 

 

1.       https://hiktejarat.com/تجهیزات-حفاظتی-در-فرودگاه-ها/

2.       https://hiktejarat.com/product/td-3108b1-8p/

3.       https://hiktejarat.com/the-effect-of-cabling-length-on-cctv-image-quality/

4.       https://hiktejarat.com/product/hr901-af-82n/

5.       https://hiktejarat.com/product/ds-2cd1143g0-i/

6.       https://hiktejarat.com/product/دستگاه-ضبط-تصاویر-دیجیتال-تی-وی-تی-td-2716te-hc/

7.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-بولت-تی-وی-تی-td-9-2/

8.       https://hiktejarat.com/تجهیزات-حفاظت-پیرامونی-در-مدارس/


ضبط به صورت NAS

یکی از قسمت های مهم در یک سیستم مداربسته تحت شبکه ضبط تصاویری است که توسط دوربین گرفته شده، حال بسته به سیستمی که راه اندازی شده روش های ضبط تصاویر متفاوت خواهند بود. این سیستم ها به دو گروه زیر تقسیم بندی می گردند:

  • سیستم هایی که از دستگاه ضبط ان وی آر (NVR) برای ضبط تصاویر استفاده می کنند.
  • سیستم های مبتنی بر PC Server که از سرورهای کامپیوتری برای ضبط تصاویر استفاده می کنند.

همانطور که گفته شد با توجه به بسترسازی صورت گرفته در سیستم مداربسته روش های ضبط تصاویر می توانند متفاوت باشند زیرا تکنولوژی بکار رفته در هر کدام از دستگاه های فوق برای مدیریت، ضبط و ذخیره سازی تصاویر، پخش زنده، بازپخش و سایر قابلیت های موجود متفاوت است. با توجه به اینکه کاربران اغلب با نحوه کارکرد دستگاه ضبط NVR در یک سیستم مداربسته آشنا هستند در ادامه ابتدا به معرفی سایر روش ها و دستگاه های مورد استفاده در سیستم های مبتنی بر سرورهای کامپیوتری و مقایسه و سپس ذکر تفاوت های آنها با نحوه ضبط در دستگاه NVR می پردازیم:

NAS یا Network attached storage یک روش ذخیره سازی برای دیتاهای کامپیوتری است که قابلیت اتصال به شبکه های کامپیوتری را دارد. روش ذخیره سازی به صورت NAS می تواند شامل سخت افزار، نرم افزار و یا به طور کلی پیکربندی آن باشد. ولی اغلب به عنوان یک کامپیوتر تخصصی هدفمند در نظر گرفته می شود.  ساده ترین تعریف NAS عبارت است از: “هر سروری که فایل های ذخیره شده خود را با دیگران در شبکه به اشتراک بگذارد .

اما در سیستم های مداربسته، منظور از NAS در واقع سرورهای کوچکی هستند که عمل ضبط و مدیریت تصاویر را در شبکه به عهده دارند. در واقع زمانی که شرایط طوری باشد که مجبور به استفاده از سیستم های کامپیوتری به جای دستگاه ضبط NVR باشید می توانید از سرورهای NAS استفاده کنید.

نکات مهم در انتخاب سرور NAS

  • پشتیبانی از قابلیت RAID

یکی از قابلیت های سیستم NAS پشتیبانی از سیستم RAID در ذخیره سازی تصاویر است. همانطور که قبلا نیز در مورد این سیستم ذخیره سازی توضیح دادیم وجود سیستم RAID باعث می شود تا در صورت خراب شدن یک هارد اطلاعات حیاتی بر روی هارد دیگر بک آپ گیری شوند و از دست نروند. توصیه می شود در هنگام انتخاب سرور NAS نوعی از آن را انتخاب کنید که از سیستم RAID پشتیبانی می کند.

  • امنیت

در صورت استفاده از سرور NAS برای ذخیره سازی تصاویر دوربین مداربسته بهتر است که سروری را انتخاب نمائید که اتصال سرور به مرورگر در آن امن باشد.

ضبط به صورت NAS

  • بزرگی پروژه

یکی از موراد بسیار مهم در هنگام انتخاب سرور NAS این است که این نکته را در نظر بگیرید که آیا در آینده قصد توسعه تعداد دوربین های مداربسته را دارید یا خیر. زیرا چنانچه قصد توسعه سیستم خود را داشته باشید باید از یک  NAS قوی تر(برای مثال با ظرفیت RAM هارد بالاتر) استفاده کنید که بتواند تعداد بیشتری دوربین را ساپورت کند.

  • رابط گرافیکی

در هنگام انتخاب NAS Storage خود به رابط گرافیکی Graphic User Interface آن نیز توجه نمائید. زیرا این رابط کاربری گرافیکی رابطه مستقیم با نحوه مدیریت، کیفیت ضبط و پخش تصاویر دارد.

  • کیفیت هارد دیسک  ها

در سیستم ضبط NAS با توجه به موارد گفته شده بهتر است از هارد دیسک مخصوص دوربین مداربسته با کیفیت بالا استفاده کنید تا در صورت عملکرد شبانه روزی سیستم مشکلی برای ذخیره تصاویر پیش نیاید.

  • پورت شبکه

ظرفیت پهنای باند پورت شبکه سرور NAS نیز از جمله موارد مهمی است که باید در نظر گرفته شود زیرا تعیین کننده سرعت انتقال اطلاعات بر روی شبکه است. برای مثال  پهنای باند ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ بسیار مناسب است. برخی از سرور های قدرتمند تر نیز دارای دور پورت شبکه برای انتقال تصاویر هستند.

تفاوت سرور NAS و NVR

امنیت

یکی از تفاوت های موجود میان این دو امنیت بالاتر دستگاه NVR است زیرا دستگاه NVR دستگاهی تخصصی است که تنها برای ضبط و مدیریت تصاویر دوربین های مداربسته طراحی شده و فاقد آپشن های نرم افزاری اضافه دیگری است که در یک سرور کامپیوتری وجود دارد به همین دلیل به هنگام اتصال به شبکه به صورت LAN یا WAN در مقابل خطر نفوذ ویروس های کامپیوتری مقاوم تر اند.

هزینه

از لحاظ هزینه ای که بابت هر کدام از این دو روش می کنید روش NAS روش پرهزینه تری است زیرا در نهایت با آن می توانید تا حداکثر 2 الی 4 دوربین IP را ساپورت کنید و برای هر دوربین اضافه تری باید هزینه بپردازید اما در NVR چنین محدودیتی وجود ندارد.

 

1.      سنسور های CMOS در دوربین مداربسته

2.      دوربین PTZ چیست؟

3.      محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته

4.      دستگاه DVR هیبرید

5.      قابلیت تعقیب هوشمند (Smart Tracking) دوربین مداربسته

6.      دوربین مداربسته ضد آب چیست؟

 EOC در دوربین مدار بسته


دوربین مداربسته حافظه دار

دوربین های مدار بسته با قابلیت رم SD، از جمله دوربین های IP (تحت شبکه) بوده که مجهز به یک اسلات و یا درگاه کارت حافظه است. این نوع دوربین ها، بدون نیاز به دستگاه های NVR و یا سرور، امکان ضبط تصاویر را فراهم می کند. عبارت Built-in Micro SD در مشخصات دوربین های مدار بسته، به معنی پشتیبانی از رم SD کارت است. این قابلیت، بسته به نوع دوربین ها، می تواند تا ظرفیت 128 گیگابایت باشد و با کیفیت های ضبط مختلف، امکان ثبت تصاویر را تا حداکثر یک هفته فراهم می کند.

با استفاده از این قابلیت، می توان دوربین ها را به نحوی تنظیم نمود که در صورت قطع اتصال دوربین از NVR و یا سرور، بتوان تصاویر در کارت حافظه (SD Card) ذخیره کرد. (البته در این حالت، دیگر امکان مشاهده ی تصاویر وجود ندارد.)

مشکلات دوربین حافظه دار

از مشکلات این دوربین، ظرفیت کم کارت های حافظه است. حجم این SD کارت ها در مدت زمان های کوتاه پُر می شود. در نتیجه بهتر است از این قابلیت برای ثبت تنها حرکت ها(Motion detection) استفاده گردد. از لحاظ امنیتی، ثبت و ذخیره ی ویدئو در کارت های حافظه، توصیه نمی شود. چراکه در صورتی که دوربین ها آسیب ببینند و یا به سرقت روند، امکان مشاهده ی تصاویر پیش از وقوع حادثه، نیست.

 

1.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-بولت-تحت-شبکه-تی-وی-تی-td-9-2/

2.       https://hiktejarat.com/product-category/brand/tvt/

3.       https://hiktejarat.com/opticalfiberinsurveillance/

4.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-تورت-هایک-ویژ/

5.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-کیوب-هایک-ویژ-4/

6.       https://hiktejarat.com/product/دستگاه-ضبط-تصاویر-دیجیتال-تی-وی-تی-td-2104ts-hp/

7.       https://hiktejarat.com/product/دستگاه-ضبط-تصاویر-تحت-شبکه-تی-وی-تی-td-3104b1h/

8.       https://hiktejarat.com/نرم-افزار-دوربین-مداربسته/

9.       https://hiktejarat.com/product/nx-hd2530-i2/


استانداردهای دوربین های مداربسته شبکه

در دوربین ها و سیستم های مداربسته همانند بسیاری از سایر محصولات الکترونیکی استانداردهایی در نظر گرفته می شود که این محصولات می بایست از آن پیروی کنند. در مورد دوربین های مداربسته این استاندارد ها به دو دسته تقسیم بندی می شوند استانداردهای مربوط به مقاومت ساختاری آنها در برابر عوامل بیرونی و استانداردهای دیگر مرتبط با ویژگی های نرم افزاری(مانند ONVIF که به طور کامل در مقاله ای جداگانه توضیح داده ایم). در ادامه به بررسی هر کدام از این موارد می پردازیم.

استاندارد IP

حتما تا بحال اصطلاح ضد آب یا واتر پروف به گوشتان خورده است. بسیاری از لوازمی که می خرید مانند دوربین های عکسبرداری، ساعت مچی، گوشی همراه و … ممکن است در حین حمل از دستتان افتاده و در آب(استخر، دریا و…) فرو رود. به همین دلیل شرکت های سازنده برای ارتقا کیفیت و ماندگاری محصولات خود آنها را بر طبق استاندارد هایی خاص می سازند. در مورد دوربین مداربسته چون وسیله قابل حملی نیست و در یک جای ثابت نصب می گردد مطابق با استانداردی با نام IP و NEMA درجه بندی می گردد.

IP  از روی عبارت Product Ingress Protection یا “مقاومت در برابر نفوذ” مشتق شده و می توانید آن را به صورت ورژن های مختلفی همچون IP55 ،IP67 و IP69K در کاتالوگ دوربین های مداربسته یا تجهیزات دیگر مشاهده نمائید. این ورژن ها هر کدام درجه بندی از استاندارد IP هستند که توسط سازمان بین المللی استاندارد EN 60529 برای تعیین میزان مقاومت محصولات در برابر نفوذ آب با در نظر گرفتن شرایط مختلفی نظیر  عمق، فشار، پاشش و …در دماهای مختلف تعیین شده است.

تشریح کد IP دوربین مدار بسته

همانطور که می بینید استاندارد IP شامل دو حرف یا دو بخش است که بنابر آنچه که موسسه استاندارد بین المللی تعریف نموده است این دو بخش شامل :

  • بخش اول که به مقاومت وسیله در برابر نفوذ جامدات مانند خاک، گرد و غبار و … اشاره داشته و با اعدادی شامل 0 تا 6 نمایش داده می شود.
  • عدد دوم به مقاومت وسیله در برابر  نفوذ مایعات اشاره دارد و با اعدادی در محدوده 0 تا 9 نمایش داده می شود.

حال به تشریح معنی هر کدام از اعداد بالا می پردازیم:

  • اعداد بخش اول:

رقم اول نشان دهنده سطح حفاظتی است که محفظه دستگاه در برابر نفوذ عوامل جامد خارجی به قطعات حساس (به عنوان مثال، قطعات رسانا و قطعات متحرک) فراهم می کند.

0 به معنی عدم مقاومت
1 مقاومت در برابر نفوذ ذرات جامد یا سطح دست انسان  تا 50 میلیمتر
2 عدم امکان نفوذ برای انگشت انسان یا سایر اجسام با ابعاد مشابه تا 12.5 میلیمتر
3 مقاوم به نفوذ سیم و سایر ابزارها از 2.5 میلیمتر به بالا
4 مقاوم به نفوذ انواع سیم، پیچگشتی، حشرات بزرگ از 1 میلیمتر به بالا
5 مقاوم در برابر نفوذ گرد و غبار اما نه به طور کامل و امکان نفوذ غبار تا حدی که به عملکرد صحیح دستگاه اختلال وارد نشود وجود دارد
6 مقاومت کامل در برابر نفوذ گرد و غبار
  • اعداد بخش دوم:

رقم دوم نشان دهنده سطح حفاظتی است که محفظه در مقابل نفوذ صدمه زننده آب فرآهم  می کند.

1 عدم مقاومت
2 مقاوم در برابر نفوذ آب قطره ای (قطره ای که عمودی چکیده می شود)
3 مقاوم در برابر نفوذ آب هنگامی که سطح مورد نظر زاویه 15 درجه ای  نسبت به موقعیت نرمال خود دارد
4 مقاوم در برابر پاشش آب از هر زاویه ای
5 مقاوم در برابر نفوذ آب که با قدرت دستگاه واترجت از تمام زوایا پاشیده می شود
6 مقاوم در برابر نفوذ آب که با قدرت بسیار زیاد دستگاه واترجت از تمام زوایا پاشیده می شود
6k مقاوم در برابر نفوذ آب که با قدرت بسیار زیاد دستگاه واترجت با فشار اضافه از تمام زوایا پاشیده می شود
7 مقاوم در برابر نفوذ آبی تا عمق  1 متر
8 مقاوم در برابر نفوذ آبی به عمق 1 متر یا بیشتر(معمولا تا 3 متر)
9 مقاوم در برابر نفوذ آب با فشار و دمای بالا

مطابق با این استاندارد پس از کد IP حروفی می آید که در زیر اشاره می کنیم:

F مقاومت در برابر نفوذ روغن
H مقاوم در برابر دمای بالا
M برای تست تجهیزات متحرک
S برای تجهیزات ثابت و ایستا در تست مقاوت
W شاخص آب و هوایی

 استاندارد IP66 و  IP67

از جمله آخرین ورژن های استاندارد IP در سیستم های مداربسته هستند. همانطور که گفتیم رقم اول نشان دهنده مقاومت نسبت به ذرات جامد مانند گرد و غبار و … و رقم دوم مقاومت نسب به نفوذ آب را نشان می دهد بنابر این در استاندارد IP66 نشان دهنده این است که دوربین مداربسته دارای مقاومت کامل در برابر نفوذ گرد و غبار و در برابر نفوذ آبی است که با قدرت بسیار زیاد در حد دستگاه واترجت از تمام زوایا پاشیده می شود. همچنین استاندارد IP67 نیز نشان دهنده این است که مطابق با عدد اول آن 6 دستگاه در برابر نفوذ گرد و غبار و خاک کاملا مقاوم بوده و مطابق با عدد دوم یعنی 7 دستگاه می تواند در عمق حداکثر 1 متر نیز در برابر نفوذ آب مقاوم است.

استاندارد NEMA

NEMA مخفف عبارت National Electrical Manufacturers Association است که برای انواع مختلف ضمائم الکتریکی که معمولا در امور صنعتی کاربرد دارند استفاده می شود. این استاندارد نیز دارای ورژن های مختلفی اعم از 1، 2، 3R، 3S، 3X، 4X، 6P و …است. وجود استاندارد NEMA در یک محصول نشانگر مقاومت کامل آن در برابر غرق شدن کامل در مایعات مختلف (آب و روغن و …) است. برای مثال در نمای 3X، X نشان دهنده مقاومت در برابر خوردگی یا زنگ زدگی که معمولا در مجاورت آب نمک دار رخ می دهد است. و یا نمای 6 نشان دهنده مقاومت در غرق شدگی در مدت زمان اندک و 6P نشان دهنده مقاومت در مدت زمان طولانی تر است.

استاندارد IK

رتبه بندی استاندارد IK نیز به صورت IKXX تعریف می شود، که “XX” می تواند اعدادی از 00 تا 10 باشد. این اعداد نشان دهنده میزان مقاومت محفظه های الکتریکی در برابر اثرات مکانیکی خارجی یا ضربات سخت است. در زیر ورژن های مختلف آن تشریح شده اند:

IK00  بدون مقاومت در برابر ضربه
IK01  مقاومت در برابر 0.14 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0.25 کیلوگرمی از فاصله 56 میلی متری است
IK02   مقاومت در برابر 0.2 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0.25 کیلوگرمی از فاصله 80 میلی متری است
IK03  مقاومت در برابر 0.35 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0.2 کیلوگرمی از فاصله 140 میلی متری است
IK04   مقاومت در برابر 0.5 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0.25 کیلوگرمی از فاصله 200 میلی متری است
IK05   مقاومت در برابر  0.7 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0.25 کیلوگرمی از فاصله 280 میلی متری است
IK06   مقاومت در برابر 1 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0.25 کیلوگرمی از فاصله 400 میلی متری است
IK07   مقاومت در برابر 2 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 0. 5 کیلوگرمی از فاصله 400 میلی متری است
IK08   مقاومت در برابر 5 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 1.7 کیلوگرمی از فاصله 300 میلی متری است
IK09   مقاومت در برابر 10 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 5 کیلوگرمی از فاصله 200 میلی متری است
IK10   مقاومت در برابر 20 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 5 کیلوگرمی از فاصله 400 میلی متری است
IK10+  مقاومت در برابر 40 ژول انرژی که برابر با سقوط یک جسم 10 کیلوگرمی از فاصله 400 میلی متری است

 

</


3 دوربین مداربسته 4K جدید / دوربین مداربسته چشم ماهی 12 مگاپیکسلی Hanwha

3 دوربین مداربسته 4K جدید به لیست Hanwha Wisenet P افزوده شد.

  •  

3 دوربین مداربسته 4K جدید در رده محصولات Wisenet P

شرکت Hanwha Techwin سه محصول جدید دیگر از سری دوربینهای مداربسته Samsung Wisenet P با رزولوشن 4K سازگار با کدک H.265 و کدک هوشمند اختصاصی WiseStream وارد خط تولید کرد. این محصولات جدید از قابلیت فشرده سازی رقابتی برخوردارند که می توانند بصورت دینامیک بر روی انکد کردن تصاویر کنترل داشته و با تنظیم کیفیت و فشرده سازی بر اساس حرکات در صحنه فشرده سازی مناسبی ارائه دهند. در نتیجه میزان نیاز به پهنای باند و حافظه در سری جدید دوربینهای مداربسته 12 مگاپیکسلی از خانواده Wisenet P بصورت چشمگیری کاهش یافته و همانند استفاده از دوربین مداربسته با رزولوشن پایینتر و کدک H.264 بصورت عادی از منابع استفاده می نماید.

تکنولوژی WiseStream

شفافیت و وضوح تصاویر دوربین مداربسته 4K باید بگونه ای باشد که هزینه ها نیز قابل توجیه باشند. Chris Parry مدیر منطقه ای شرکت Hanwha Techwin با بیان این نکته افزود :

تصاویر چند مگاپیکسلی و HD می توانند بسرعت فضای ذخیره سازی یک NVR یا سرور را با ضبط با فریم بالا و رزولوشن اصلی پر کنند.خبر خوب این است که مهندسان طراح Hanwha Techwin با هوشمندی این مشکل را حل کرده اند و تکنولوژی بی مانند WiseStream را به بازار معرفی نموده اند.

زمانی که تکنولوژی WiseStream با فشرده سازی H.265 ترکیب شود، کارایی پهنای باند می تواند در مقایسه با کدک H.264 تا 75 درصد بهبود یابد. با این کار دوربینهای مداربسته HD سری Wisenet P 4K می توانند در کنار دوربینهای مداربسته سری Q با رزولوشن 2 و 4 مگاپیکسل بخوبی و کاملا محتاطانه از پهنای باند بخوبی استفاده کنند.

ردیابی دیجیتال صوتی

Hanwha Techwin معتقد است که در کارایی و کیفیت دوربینهای مداربسته 4K یک نمونه بشمار می آیند. بعلاوه برای بهره وری بالا در استفاده از پهنای باند و حافظه، دوربینهای مداربسته جدید سامسونگ Wisenet P می توانند از قابلیت ردیابی دیجیتالی صدا در زمانهای کاهش فعالیت دوربین استفاده کنند تا در تاریکی شب براحتی حرکت اجسام یا افراد را تشخیص دهند. همچنین دوربینهای مداربسته جدید سامسونگ قابلیتهای دیگری مثل سیستم نور IR و قابلیت تشخیص فکوس معکوس خواهند داشت تا بتوانند زمانی که دوربین مداربسته از فکوس خارج می شوند تمرکز بر روی اهداف را تصحیح کنند. ضمن اینکه قابلیتهایی مثل WDR، نمای راهرو و تصحیح تمرکز نور لنز ها نیز از دیگر قابلیتهای این سری دوربین مداربسته برای بهبود تصاویر در حالتهای مختلف خواهد بود.

3 دوربین مداربسته جدید شرکت سامسونگ در دو خانواده فرمی قرار می گیرند. اولین دوربین مداربسته معرفی شده PNO-9080R می باشد که یک دوربین مداربسته 4K از خانواده دوربینهای مداربسته بولت به حساب می آید. دوربین مداربسته بعدی PND-9080R از خانواده دوربینهای مداربسته دام (Dome)  و آخرین دوربین مداربسته هم PNV-9080R از سری دوربینهای مداربسته دام با استاندارد محافظتی مقاوم به خرابکاری است که بزودی در بازارها عرضه خواهند شد.

 

 دوربین مدار بسته   خرید دوربین مدار بسته     قیمت نصب دوربین مدار بسته    دوربین مداربسته هایک ویژن

 

دوربین مداربسته چشم ماهی 12 مگاپیکسلی Hanwha

  •  
  •  

شرکت Hanwha Techwin آخرین دوربین مداربسته 12 مگاپیکسلی خود را با نام PNF-9010RVM از خانواده دوربینهای مداربسته چشم ماهی (Fish Eye) وارد بازار سیستمهای نظارت تصویری بین المللی کرد. این دوربین مداربسته با تکنولوژی WiseStream بعنوان دوربین مداربسته Outdoor برای استفاده در فضای آزاد طراحی شده است و به قابلیت True Day/Night مجهز می باشد.

از ویژگیهای بازر این دوربین مداربسته جدید می توان به پشتیبانی از سه کدک هوشمند H.265/H.264 و MJPEG، شمارش افراد، تحلیلگر ویدئویی مجهز به نقشه حرارتی (Heat Map) و فکوس آسان اشاره نمود.

بر روی این دوربین مداربسته از میکروفن داخلی و خط ارتباطی دوجهته ارسال و دریافت صدا در کنار اسلات کارت حافظه SD با پشتیبانی از حافظه ذخیره سازی تا 128 گیگابایت استفاده شده است.

بدلیل برخورداری از استانداردهای IK10 یا مقاومت در برابر ضربه و خرابکاری و استاندارد IP66 در کنار بهره مندی از اتصالات M12، براحتی می تواند در فضای آزاد بدور از مشکل به کار خود بپردازد.

رزولوشن حداکثری این دوربین مداربسته 12 مگاپیکسل معادل تصویری با ابعاد 4000*3000 پیکسل می باشد و می تواند تصاویری با نمای پانورامیک، Double پانورامیک و موزاییکی (4 تصویره) در اختیار کاربران قرار دهد.

ضمن اینکه وجود نرم افزار مستطح سازی تصاویر یک تکه پانورامیک بصورت داخلی در دوربین مداربسته، مشکلات عدم سازگاری با دستگاههای NVR و VMS با برندهای متنوع را کاهش می دهد.

میدان دید افقی و عمودی این دوربین مداربسته 180 درجه می باشد و تقریبا تا 15 متر فاصله را می تواند پوشش دهد. اگر چه از هیچ پروژکتور داخلی برای دید در شب بهره نمی برد اما برای بهبود تصاویر در شرایط با کنتراست بالا از قابلیتهای BLC/WDR/SSDR/SSNR بهره می برد. در کنار این قابلیتها می توان به مه زایی، تشخیص حرکت، تنظیمات Gain و تحلیلگر ویدئویی با تشخیص چندگانه هم اشاره نمود.

برای سازگاری بیشتر، دوربین مداربسته هانوها PNF-9010RV به ONVIF با پروفایلهای S و G مجهز شده است .

قطر دیسک پایه پیچ شونده دوربین مداربسته جدید سامسونگ تقریبا 15 سانتیمتر و از سطح نصب تنها 6.4 سانتیمتر بیرون زدگی خواهد داشت.

در آخر هم باید به توان الکتریکی مصرفی این دوربین مدار بسته اشاره کنیم که با مقدار 12 وات در دسته دوربینهای مداربسته میانرده قرار گرفته است.


فشرده سازی 95 درصدی با کدک جدید U-Code شرکت یونی ویو / استاندارد ONVIF

فشرده سازی 95 درصدی با کدک جدید U-Code شرکت یونی ویو

  •  

شرکت یونی ویو بعنوان هشتمین شرکت بزرگ تولید کننده تجهیزات نظارت تصویری و دوربین مداربسته تحت شبکه در جهان اخیرا از خلق تکنولوژی جدید فشرده سازی و انکدینگ تحت عنوان U-Code خبر داده است. این روش فشرده سازی می تواند مصرف پهنای باند را 80 تا 95 درصد بدون افت کیفیت کاهش دهد. چیزی که می تواند برای تمامی کاربران دوربین مداربسته جذاب بوده و به کاهش هزینه های کلی پروژه ختم شود.

کدک جدید U-code شرکت یونی ویو

ویژگی کدک U-Code یونی ویو

برخلاف تکنولوژیها و روشهای رایج فشرده سازی که برای کاهش هزینه های ذخیره سازی به کاهش شدت رزولوشن و کاهش نرخ فریم تصویر دست می زنند، روش کار کدک U-Code متفاوت و هوشمندانه تر عمل می کند. کدک U-Code با استفاده از IRP (درک منطقه هوشمند) به شناسایی حرکت در هر فریم از تصویر می پردازد و هر تصویری که دارای تغییراتی در ارکان صحنه و تصویر باشد بصورت اطلاعات مهم منتقل نموده و باقی اطلاعات ثابت(تصویر درخت و کوچه و دیوار و..) نیز بدون تغییری از اطلاعات ذخیره شده قبلی بی نیاز از جابجایی جدید در نظر گرفته می شود.

سازگاری با کدکهای H.264 و H.265

نه تنها استفاده از کدک U-Code مکانیزم فشرده سازی بهتری دارد بلکه با تمام دوربینهای مداربسته تحت شبکه یونی ویو که از کدکهای H.265 و H.264 استفاده می کنند سازگاری داشته و با بروزرسانیهایی می تواند در کارکرد و صرفه جویی در مصرف حافظه و هزینه ها بیش از روشهای فشرده سازی که تا کنون ابداع شده است کارایی داشته باشد.

در زیر می توانید به نمونه ای از سناریوی گفته شده نگاهی بیندازید.

نمونه تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی یونی ویو

برای مثال می توانید تصویر یک دوربین مداربسته تحت شبکه 4 مگاپیکسلی یونی ویو را مشاهده کنید که در حالت اول با فعال بودن کدک U-Code درحال ضبط تصاویر است. همانطور که می بینید میزان پهنای باند مورد استفاده 379 کیلوبیت است و حداکثر در یک روز به حافظه ای بیشتر  از 3 گیگابایت نیاز نخواهد داشت.

اما در تصویر بعد با غیر فعال سازی U-Code میزان پهنای باند مورد استفاده به 6 مگابیت در ثانیه می رسد و این یعنی در استفاده عادی در یک روز؛ دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی تا 63 گیگابایت حافظه را بر روی دستگاه NVR به هدر خواهد داد. با یک محاسبه ساده می بینید که با استفاده از کدک جدید Uniview صرفه جویی 95.3 درصدی در مصرف حافظه خواهید داشت و این یعنی فشرده سازی 95 درصدی برای محیطهای کم تحرکتر از تصویر زیر حتمی بود.

 

 

دوربین مداربسته تیاندی        خرید دوربین مدار بسته   قیمت نصب دوربین مدار بسته  دوربین مداربسته هایک ویژن


 

همه چیز درباره استاندارد ONVIF در دستگاههای نظارت تصویری

در قسمت دوم به انواع استانداردهای Onvif پرداختیم و از سازگاری کدکها گفتیم. در این قسمت کمی بیشتر به نقصها می پردازیم و سعی می کنیم با یک جمع بندی مقاله را پایان دهیم.

سرویسها و قابلیتها

ONVIF شامل سرویسهای مختلفی است که بصورت انتخابی (Optional) بوده و یا خیلی کمتر مورد پشتیبانی قرار می گیرند. سه سرویس بسیار رایج ONVIF شامل موارد زیر هستند:

  • سرویس تحلیلگر یا Analytic
  • سرویس PTZ
  • سرویس I/O

این نکته را در ذهن داشته باشید که معمولا این سرویسها یکپارچکی کمتری در مقابل سرویسهای خود شرکتها خواهند داشت و تقریبا قابلیتهای پیشرفته را شامل نمی شوند. یعنی بسیاری از موارد استفاده از تجهیزات مستقیم یک برند قابلیتهای کنترلی و سرویسهای بالا را بسیار بهتر و با قابلیتهای پیشرفته تری در اختیار کاربر می گذارند و ONVIF تنها برای رفع نیازهای اولیه و رفع مشکل یکپارچگی سیستمهای چند برندی و خروج از بن بست مناسبند.

ادعاهای نادرست در مورد انطباق ONVIF

روش صحیح و قانونی تبعیت از ONVIF و عضویت برای یک شرکت در استفاده از نسخه روز ONVIF نیاز به ثبت و گزراندن مراحلی خواهد داشت. بسیاری از شرکتها در این پروسه قرار دارند اما از آنجاییکه خود ONVIF یک سازمان کاملا قانونمند به حساب نمی آید، تعداد شرکتهای عضو و حتی اعلام پشتیبانی این استاندارد در خیلی از محصولات می تواند غیر واقعی باشد. بنابراین در خرید دوربینهای مداربسته فوق العاده ارزان قیمت یا محصولات بی نام و نشان (no-name) به قابلیت پشتیبانی یا عضویت در ONVIF توجه کنید. البته راحت ترین و سریع ترین راه برای بررسی این موضوع، جستجویی ساده در سایت رسمی ONVIF است. در سایت رسمی ONVIF در بخش برندها و محصولات سازگار می توانید برند و محصول مورد نظر را جستجو نمایید و با خیال راحت به خرید دوربین مداربسته یا تجهیزات نظارت تصویری بپردازید.

تست استاندارد ONVIF دوربین مداربسته بروشی دیگر

سازگاری ONVIF توسط خود شرکتهای سازنده دوربین مداربسته بررسی می شود و ONVIF یا سازمان دیگری این کار را انجام نمی دهد. هر شرکت هم ابزار تست ONVIF اختصاصی خودش را استفاده می نماید. ابزار بررسی کاملا ابتدایی و ساده است و کارایی بالایی ندارد. اگر تستها نتیجه درستی داشته باشند شرکتهای سازنده تجهیزات نظارت تصویری گزارشی را به موسسه ONVIF ارسال می کنند تا در لیست تجهیزات سازگار قرار گیرند.

یک مشکل رایج در گزارشات ONVIF این است که می توانند کاملا ساختگی و غلط باشند و تنها با یک اظهار ساده بدون هیچ گونه بررسی موثق، یک شرکت براحتی محصولاتش را سازگار با ONVIF اعلام نماید.

کارکرد ابتدایی ONVIF در محصولات

تقریبا تمام شرکتهای سازنده دوربین مداربسته با چیزی حدود 6000 محصول درحال حاضر(2016) از ONVIF پشتیبانی می کنند که این عدد نسبت به سال گذشته با 4000 محصول، رشد چشم گیری داشته است. در سالهای 2013 این تعداد 2700 و در سال 2012 برابر 1000 محصول بوده است. سال 2010 بعنوان شروع آمار با 400 محصول آغاز شد و رشدی سریع و قدرتمندانه در این سالها تجربه کرده است.

برای برقراری ارتباط و انتقال تصاویر ویدئویی از دوربین مداربسته به VMS تقریبا در 90 درصد موارد ONVIF جوابگو خواهد بود. بیشترین مشکل کار وقتی است که محصولات قدیمی تر به قابلیتهایی مثل تشخیص حرکت رو می آورند! در این وضعیت تقریبا برندها بخوبی عمل نمی کنند و بسته به نوع پروفایلهای منطبقشان، کمی بیش از 50 درصد محصولات عملکرد ابتدایی خواهند داشت.

مشکلات در قابلیتهای پیشرفته

در مقابل بهبود وضعیت اتصال و انتقال جریان تصویری از دوربین مداربسته به رکوردرها، قابلیتهای پیشرفته مثل تشخیص حرکت همچنان با مشکل روبرو هستند و اغلب غیر قابل اعتماد خواهند بود. ضمن اینکه بسیاری از شرکتهای سازنده VMS باید مدام سازگاری قابلیتهای پیشرفته را نیز برای پشتیبانی در ONVIF و برای هر یک از شرکتها بروز کنند. قابلیتهایی مثل کنترل PTZ، I/O و تحلیلگر ویدئویی از این یکسان سازیها و مشکلات یکپارچه سازی بیشترین ضربه را می خورند و حتی در جدیدترین پروفایل ONVIF S هنوز این مشکلات وجود دارند.

مشکل VMD

همانطور که گفتیم بسیاری از موارد بیشترین مشکل در عمل اینطور است که تصاویر ویدئویی در ONVIF خوب است اما قابلیت ارسال VMD (اتفاقات تعریف شده) از دوربین مداربسته به رکوردر وجود ندارد. این موضوع وقتی آزار دهنده تر می شود که بسیاری از VMS ها در سمت سرور (VMD) از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند و این یعنی قابلیت ضبط بر اساس تشخیص حرکت که در همه محصولات رایج است با مشکل اجرا روبرو خواهد شد.

توصیه های کاربردی درباره ONVIF

توصیه می کنیم به استفاده از تجهیزات و محصولات اصطلاحا مستقیم و از برندی غیر OEM استفاده کنید که بخوبی توسط ONVIF و ترجیحا پروفایلی یکسان پشتیبانی شده باشند. در این حالت ریسک کاهش قابلیتها کم شده و اغلب می شود از قابلیتهای ویژه محصولات هم تا حدودی استفاده کرد. در صورتی که بدنبال یک دوربین مداربسته یا VMS جدید هستید، پشتیبانی از ONVIF یک فاکتور مهم در قابلیتهای محصول به حساب می آید. قطعا باید محصول مورد نظرتان را بررسی کرده و کار ترکیبی آنها را عملا تجربه نمایید اما ONVIF می تواند به سازگاری بهتر دستگاههایی که حتی پیشتر هم با هم ناسازگار بوده اند کمک نماید.

قیمت جی پی اس حیوانات   ردیاب سالمندان  هایک ویژن تهران آداپتور صنعتی


EOC در دوربین مدار بسته

 


EOC در دوربین مدار بسته

EOC در دوربین مدار بسته : دوربین های مداربسته به مانند دیگر تجهیزات الکترونیکی در سال های اخیر تغییرات بسیار بزرگی در فناوری های پیشرفته داشته اند. بالا رفتن کیفیت تصاویر و استفاده کردن از سخت افزارها و نرم افزارهای جدید به همراه توسعه هوش مصنوعی انقلابی در حوزه امنیت تصویری در سرتاسر جهان رقم زده است. برخی از این فناوری ها به شدت تخصصی است و برای اهل فن و نصب کننده های دوربین مدار بسته مهم خواهد بود که این فناوری های جدید را بشناسند. در ادامه این مطلب به معرفی تکنولوژی EOC در دوربین های مداربسته می پردازیم.

آشنایی با تکنولوژی EOC

این تکنولوژی به قابلیت های کابلهای کواکسیال مربوط می شود. در معنای لغوی نیز EOC مخفف  Ethernet Over Coaxial و به معنای اترنت ( شبکه کامپیوتری کابلی) بر بستر کابل کواکسیال است. اگر بخواهیم توضیح دقیق درباره این تکنولوژی ارائه دهیم باید قبل از هر چیز توضیح مختصری درباره کابل های کواکسیال به شما داده شود. کابل های کواکسیال نسل جدید کابلها برای انتقال تصویر در دوربین های مداربسته هستند، دوربین های مداربسته آنالوگ از این کابل ها برای انتقال تصاویر دریافتی استفاده می کنند و در مقابل دوربین های تحت شبکه از کابل های شبکه در جهت انتقال تصاویر و دیتا بهره می برند.

اما کابل های کواکسیال به مانند هر بستر دیگر در دنیای ما دارای محدودیت هایی است. در دوربین های مداربسته آنالوگ HD برای هر دوربین یک کابل کواکسیال مجزا نیاز است و این کابلها در نهایت به دستگاه DVR متصل می شوند. بنابراین واضح است که در پروژه های نصب دوربین مداربسته هرچه تعداد دوربین ها افزایش پیدا می کند نیاز به کابل کشی نیز بیشتر می شود. تکنولوژی EOC دقیقا برای برطرف کردن این مشکل توسعه یافته است.

استفاده از کابل کواکسیال بجای کابل شبکه

شاید به طور مختصر بتوان گفت که مهمترین قابلیت تکنولوژی EOC این است که می توانید از کابل کواکسیال بجای کابل شبکه در پروژه های نصب دوربین مدار بسته استفاده کنید. برای درک بهتر این فناوری باید اول توضیح دهیم که تفاوت های کابل کواکسیال و کابل شبکه در چیست. مهمترین تفاوت این دو کابل در این است که کابل های شبکه داده ها را به صورت دیجیتال ارسال می کنند اما کابل های کواکسیال اطلاعات دریافتی را به صورت امواج سینوسی و به وسیله تغییرات اعمال شده ولتاژ برق ارسال می کنند.

وقتی یک وسیله نصب شده بر روی یک شبکه اقدام به ارسال اطلاعات بر روی کابل کواکسیال می کند این اطلاعات با یک طول موج و فرکانس مشخص ارسال می شود و به این طریق برای هر دوربین مداربسته یک packet روی کابل ایجاد می شود. در نهایت در انتهای خط کابلهای کواکسیال این packet  ها از هم تفکیک می شوند و به شکل دقیق مشخص می شود که هر سیگنال برای کدام دوربین مداربسته است. با کمک تکنولوژی جدید EOC این فرآیند به شکلی ساده تر انجام می شود و شما می توانید دوربین مداربسته تحت شبکه را به وسیله کابل کواکسیال در بستر شبکه قرار دهید.

 

EOC در دوربین مدار بسته

بیشتر بخوانید: هایک ویژن  پک دوربین مداربسته

 

کیت های ترکیبی POC و EOC

نکته دیگر در خصوص این تکنولوژی این است که در تکنولوژی POC و EOC در واقع ما از برق متناوب استفاده می کنیم یعنی در سیم ها برق متناوب جریان دارد، حال دوربین باتبدیل جریان برق متناوب به مستقیم برق مورد نیاز خود را نیز تامین می کند.

همچنین کیت های ترکیبی POC و EOC وجود دارند که می توانند بطور همزمان داده های شبکه را انتقال دهند و برق دوربین را نیز با همان کابل کواکسیال تامین کنند. بنابراین دوربین مدار بسته EOC تنها دارای یک عدد سوکت BNC است که میتواند توان مصرفی دوربین و انتقال دیتا را همزمان انجام دهد.

 

مزایا و معایب تکنولوژی EOC

  • کاهش هزینه های کابل کشی دوربین مدار بسته تحت شبکه بواسطه استفاده از کابل کواکسیال و حذف کابل برق.
  • افزایش متراژ پیاده سازی بستر دوربین مدار بسته تحت شبکه از ۱۰۰ متر به ۲۰۰ متر.
  • سهولت در نصب و راه اندازی
  • دریافت تصاویر با کیفیت بواسطه استفاده از دوربین مدار بسته تحت شبکه

مانند هر تکنولوژی دیگری در دنیا برای تکنولوژی EOC  نیز معایبی وجود دارد که مهم ترین آنها اتصالات بیش از حد سه راهی های BNC  است که در هنگام قطعی تصاویر، عیب یابی را سخت خواهند کرد.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

  1. سرعت شاتر در دوربین مداربسته
  2. نحوه محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته
  3. نصب دوربین مداربسته در رستوران ها
  4. قیمت دوربین خودرو
  5. دستگاه DVR هیبرید
  6. دوربین پلاک خوان

فناوری Digital noise reduction) DNR) در دوربین مداربسته

 


فناوری Digital noise reduction) DNR) در دوربین مداربسته

در تاریخ توسعه فناوری های دوربین مداربسته شاید بتوان گفت که مهمترین مشکل سد راه کیفیت تصاویر ضبط شده توسط دوربین های مداربسته، مشکلات ناشی از نویزهای محیطی بوده است. با توجه به توسعه تجهیزات الکترونیک و همچنین شتاب روز افزون استفاده از این تجهیزات در مناطق مختلف کاملا بدیهیست که دوربین  های مداربسته در هر جایی که نصب شوند در معرض دریافت سیگنال های مختلفی خواهند بود که می تواند کیفیت تصاویر ضبط شده توسط این دوربین ها را کاهش دهد. برای مثال ایجاد تصاویر برفکی و تار و یا اختلال در رنگ های تصاویر دوربین مداربسته همگی ناشی از آلودگی های سیگانال های محیط است.

 

فناوری DNR یا Digital Noise Reduction یکی از آخرین خلاقیت های توسعه دهندگان و تولید کنندگان دوربین مداربسته است تا بتوانند تاثیر نویزهای محیطی بر روی تصاویر دوربین مداربسته را به شکل دیجیتال حذف کنند. این فناوری امروز با ورژن پیشرفته تر خود با نام ۳D-DNR نیز شناخته می شود. در مدل پیشرفته DNR نویزهای محیطی به شکل بسیار موثر تری حتی در شرایط محیط های کم نور نیز فیلتر می شوند.

 

انواع نویز در دوربین های مداربسته

 

اگر بخواهیم نویزهای مختلفی که بر روی کیفیت تصاویر دوربین مداربسته تاثیر مخربی می گذارند را دسته بندی کنیم می توان به دو دسته زیر اشاره کرد:

 

  • یکی از رایج ترین نوع نویز که به شکل نقاط سیاه و سفید در تصویر دیده می شود، به داغ شدن سنسورهای CCD یا نشستن گرد و غبار بر روی دوربین مداربسته مربوط می شود. عموما چنین اختلالی به صورت تصادفی ایجاد می شود.
  • در دومین دسته بندی نویزهای دوربین مداربسته باید به اختلال الکتریسیته در مدارهای دوربین های مداربسته اشاره کرد. در صورت ایجاد اختلال الکتریسیته رنگ پیکسل های تصاویر ضبط شده با رنگ واقعی محیط تفاوت خواهد داشت و در نهایت یک تصویر کدر و تار شده به دست شما می رسد.

 

فناوری DNR

بیشتر بخوانید :  پکیج دوربین مداربسته    نصب دوربین مداربسته  نمایندگی هایک ویژن

تکنولوژی DNR

 

تکنولوژی DNR دقیقا برای برطرف کردن نویزهای گفته شده در بالا طراحی شده است. این فناوری از تکنیک فریم به فریم تصاویر استفاده می کند و با استفاده از هوش مصنوعی فریم های ضبط شده توسط دوربین را آنالیز می کند. در صورتی که در مقایسه فریم های تصاویر ضبط شده با فریم قبلی، نقطه نامتعارفی توسط دوربین تشخیص داده شود آن نقطه حذف می شود. به عبارتی هوش مصنوعی به کار رفته در دوربین مداربسته با استفاده از فناوری DNR فریم های پی در پی را با هم مقایسه می کند و در صورتی که نقاطی به یکباره در تصویر ظاهر شوند که همخوانی با فریم قبل نداشته باشند را حذف می کند.

 

مشکل اصلی که برای تکنولوژی DNR  ذکر می شود این است که این فناوری در یک دستور العمل کلی توانایی برطرف کردن نویز تصاویر جلوی و نزدیک به دوربین را دارد اما اشیا با فاصله دورتر و در پس زمینه تصویر توسط این تکنیک پردازش نمی شود و در نتیجه نویز تصاویر پس زمینه باقی می ماند. برای مثال در یک پارکینگ تصاویر افرادی که در جلوی اتوموبیل قرار گرفته اند به عنوان تصاویر جلویی توسط دوربین پردازش می شود و نویز آنها نیز برطرف می شود اما اتوموبیل ها که در پشت سر افراد قرار دارند و به عنوان تصاویر پس زمینه نویزشان باقی خواهد ماند.

 

فناوری DNR

 

 

تکنولوژی ۳D DNR

 

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم ورژن توسعه یافته فناوری DNR از دقت بیشتری برخوردار است و با نام تکنولوژی ۳D DNR مدتی است که به بازار عرضه شده است. در این تکنولوژی بجای مقایسه فریم های تصاویر از مقایسه پیکسل های تصویر با دقت بسیار بالا استفاده می شود. به عبارتی در این فناوری هر پیکسل تصویر با پیکسل های مجاور آن مقایسه می شود و در صورت مقایرت های ناهمگون ، هوش مصنوعی بکار رفته در تکنولوژی ۳D DNR این مغایرت ها را نویز محیطی تشخیص داده و آنها را حذف می کند. کاملا مشخص است که در تکنولوژی ۳D DNR وضوع تصویر به شدت بهتر از فناوری های دیگر خواهد بود.

 

مزایای تکنولوژی ۳D DNR

 

  1. ۳D DNR سیگنال‌های واضح‌تری نسبت به DNR تولید می‌کند. این موضوع باعث می‌شود با صرفه‌جویی در فضای ذخیره‌سازی، مدت زمان بیشتری روی هارددیسک ذخیره شود.
  2. دوربین‌هایی که از تکنولوژی ۳D DNR استفاده می‌کنند، عکس‌های شفاف و واضح‌تری ارائه می‌کنند. که این باعث می‌شود تشخیص چهره دقیق‌تر شود.
  3. تکنولوژی ۳D DNR با کاهش نویزها، حرکات اضافی ناشی از نویزها در تصویر را نیز کاهش داده که این موضوع باعث می‌شود دستگاه DVR بطور بسیار کارآمدتر عمل موشن دیتکت (تشخیص حرکت) را بخصوص در محیطی که نور کم است، انجام دهد.

نکته نهایی در خصوص تکنولوژی ۳D DNR این است که این فناوری جدید کمک شایانی به عملکرد دوربین های تشخیص چهره و تشیخص حرکت کرده و باعث می‌شود دقت این دوربین ها به حد اعجاب آوری افزایش پیدا کند.

 


دوربین مدار بسته وریفوکال

 


دوربین مدار بسته وریفوکال

دوربین مداربسته وریفوکال : استفاده از دوربین های مداربسته برای افزایش امنیت و نظارت دقیق تر بر مکان های مختلف هر روز بیشتر می شود و از سوی دیگر شاهد ورود هر روزه تکنولوژی های جدید و انواع مختلفی از دوربین مدار بسته با نام برندهای متفاوت ( مانند برند هایک ویژن ) در دنیا هستیم. یکی از شاخص های مهم در ایجاد تنوع در کاربرد های دوربین مداربسته، تفاوت در لنزهای بکار رفته در تولید این دوربین ها است. برای مثال لنزهای متغییر و ثابت هر کدام در مکان ها و پروژه های متفاوتی کاربرد دارند. در یک دسته بندی کلی لنزهای دوربین مداربسته با توجه به امکان تغییرات در فاصله کانونی به دو دسته کلی تقسیم می شوند، یکی دوربین های با لنز ثابت ( FIX) و دوم دوربین های دارای لنزهای متغییر ( varifoca) . در ادامه این مطلب به بررسی انواع لنز در دوربین های مداربسته و کاربردهای آنها می پردازیم .

لنز با فاصله کانونی متغیر

لنزهای با فاصله کانونی متغییر با نام لنزهای وریفوکال (varifoca) در بازار دوربین های مداربسته شناخته می شوند و در این لنزها طیف متنوعی از تغییرات در فاصله کانونی لنز دوربین مداربسته در دسترس است. نکته مهم در خصوص لنزهای دوربین مدار بسته وریفوکال این است که این لنزها به دلیل فاصله کانونی کوتاه به عنوان لنزهای زوم کارایی ندارند و تنها برای تنظیم دقیق تصاویر دوربین مداربسته در شرایطی استاندارد بین دو لنز استفاده می شود. دلیل اصلی ساخت این نوع لنزها ایجاد راحتی در نصب دوربین مداربسته و صرفه جویی در هزینه ها بوده است.

بنابراین در یک کلام می توان چنین گفت که این نوع لنز دوربین مدار بسته باعث استاندارد سازی سیستم ها و کاهش هزینه می شود.

دوربین مدار بسته وریفوکال

لنز زوم دستی دوربین مدار بسته

این نوع لنز این امکان را می دهد که فاصله کانونی برای دریافت تصاویر توسط دوربین به صورت دستی تنظیم شود. معمولا این کار با استفاده از یک حلقه کنگره دار در بدنه لنز انجام می شود. بنابراین تنظیمات دستی با حلقه موجود در بدنه مفهوم بزرگ نمایی تصاویر با فاصله کانونی طولانی تر را امکان پذیر می کند. نسبت بزرگ نمایی به نسبت اعداد یک به شش بیان می شود، به این معنی که طولانی ترین فاصله کانونی شش برابر کوتاه ترین فاصله است.

 

لنز زوم موتو رایز شده

لنزهای موتورایز شده همانطور که از اسم آنها پیدا است این قابلیت را دارند که تنظیمات لنز بجای آنکه توسط دست انسان انجام شود توسط موتور تعبیه شده در دوربین انجام شود. نحوه عملکرد این لنزها به این شکل است که حلقه زوم لنز توسط یک موتور کوچک DC و با کنترل از راه دور برای ایجاد تصاویر شفاف تنظیم می شود. نکته مهم در خصوص این نوع لنزها این است که امکان استفاده گسترده از آنها در دوربین مداربسته نیست چرا که زاویه شیب دوربین مداربسته اغلب نیاز به تغییراتی دارد که توسط موتور DC این لنزها دقت کافی را ندارد.

نکته بسیار مهم در خصوص لنزهایی که بر روی دوربین مداربسته نصب می شود این است که قبل از هر چیز باید نسبت وزن دوربین مداربسته و لنز محاسبه شود. در صورت عدم توجه به این نسبت ها بدن دوربین ممکن است آسیب جدی ببیند و متحمل هزینه های گزافی می شوید. پیشنهاد ما این است ک هم برای نصب دوربین مدار بسته و هم برای انتخاب لنزها با شرکت های معتبر نصب دوربین مداربسته قرارداد ببندید تا از خدمات پشتیبانی حرفه ای این شرکت ها بهره مند شوید.

بررسی لنز های متغیر یا وریفوکال

دوربین های مداربسته وریفوکال دارای لنزهایی با فاصله کانونی متغییر هستند و به همین دلیل زاویه دید و عمق دید این دوربین ها نیز متغییر است و متناسب با محیط می توان فاصله کانونی این لنزها را تغییر داد.

دوربین مدار بسته وریفوکال

مشخصات پر کاربردترین لنزهای دوربین مداربسته را در زیر مشاهده می کنید:

  • لنز ۳٫۵ تقریبا ۸ mm
  • لنز ۲٫۸ تقریبا mm12
  • لنز ۵   تقریبا mm50

لنز ۳/۵ به ۸ میلی متر یعنی فاصله کنونی این لنزها از ۳/۵ میلی متر تا ۸ میلی متر قابل تغییر است.به طور کلی در تنظیمات لنزهای دوربین مدار بسته وریفوکال یادتان باشد که  هر چه فاصله کانونی بیشتر باشد لنز زوم بیشتر و در نتیجه عمق دید بالاتر است اما در مقابل زاویه دید کمتری خواهید داشت. لنز های وری فوکال خود به دو دسته اتو آیریز (Auto  IRIS) و آیریز دستی (Manual IRIS) تقسیم می شوند.

(عمل IRIS، یعنی تنظیم نور عبوری از لنزها در شرایط و محیط های مختلف  و با شدت نور رابطه عکس دارد.)

لنزهای اتو آیریز نیز به دو دسته تقسیم بندی میشوند:

لنزهای DS – IRIS

یکی از راههای کنترل IRIS به صورت اتوماتیک می باشد. به این صورت که کنترل از طریق خود دوربین انجام شده و لنز از طریق سیگنال های ارسالی از طریق دوربین کنترل می شود.

لنز های Video – Iris

کنترل این نوع لنز از طریق سنسورهای قرار گرفته بر روی لنز انجام می شود و دوربین ها منبع تغذیه این لنزها را تامین می کنند. لنزهای متغییر وریفوکال درارای دو اهرم برای تنظیمات است. اهرم اول برای تنظیم عدسی دوم و تغییر فاصله کانونی مورد استفاده قرار می گیرد و اهرم دوم برای تغییر مکان لنز اول در جهت تنظیم وضوح و کیفیت یا تنظیم فوکوس تصاویر استفاده می شود. همچنین نوع دیگری از این لنزها در بازار موجود است که تنظیمات آن از طریق موتورهای کوچک تعبیه شده در لنز از طریق سیگنال های ارسالی به نرم افزار های نصب شده انجام می شود.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

  1. فناوری SenseUp در دوربین مداربسته
  2. سرعت شاتر در دوربین مداربسته
  3. نحوه محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته
  4. نصب دوربین مداربسته در رستوران ها
  5. قیمت دوربین خودرو
  6. دستگاه DVR هیبرید

خرید دوربین مداربسته خانگی / استاندارد IK در دوربین مدار بسته

خرید دوربین مداربسته خانگی

خرید-دوربین-مداربسته-خانگی,,
استفاده از دوربین های مداربسته یکی از بهترین روش های شناسایی و ایجاد امنیت در منازل مسکونی است، به خصوص که اکثر سرقت ها زمانی اتفاق می افتند که منزل خالی است و ساکنین در آن حضور ندارند.
دوربین های امنیتی یک جزء کلیدی در سیستم های امنیتی خانگی بوده و دارای تنوع بسیار بالا و با ویژگی های متفاوتی هستند. به دلیل وجود این تنوع ممکن است انتخاب بهترین دوربین مداربسته برای منزل شما کار دشواری باشد. به همین دلیل در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات لازم را برای انتخاب دوربین مداربسته مناسب را در اختیار کاربران قرار دهیم.

چه تعداد دوربین برای منزل مسکونی مناسب است؟

خب این موضوع تا حد زیادی به وسعت منزل یا ساختمان مسکونی بستگی دارد. اما به صورت کلی فارغ از شکل و متراژ ساختمان مکان هایی در ساختمان وجود دارند که نیازمند نصب دوربین مداربسته هستند که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
درب های ورودی ساختمان: درب های ورود و خروج اولین و مهمترین نقطه در ساختمان است که باید توسط دوربین های مداربسته پوشش داده شوند. از این طریق می توانید بر ورود و خروج افراد کنترل و نظارت داشته و افراد تازه وارد یا غریبه را شناسایی نمایید. توصیه می گردد از دوربین های مداربسته با کیفیت تصویر بالاتری برای این نقاط استفاده کنید.
پارکینگ: یکی از نقاط حساس و مهم در ساختمان پارکینگ ها هستند زیرا دسترسی به آنها آسان بوده و اغلب قسمت انباری نیز در آنها واقع شده اند. این قسمت نیز باید توسط دوربین ها پوشش داده شوند.
حیاط: حیاط یک محیط روباز است و دارای دید باز است. دسترسی به آن از طریق دیوار ها نیز وجود دارد پس بهتر است در این مکان نیز حداقل یک دوربین نصب نمود.
پشت بام: پشت بام به دلیل رفت و آمد کم و خلوت بودن ممکن است ناامن باشد و سارقین از طریق آن بخواهند وارد ساختمان گردند. بنابراین توصیه می گردد برای پشت بام یا ورودی آن حداقل یک دوربین در نظر بگیرید.
انباری ها: اگر در داخل انباری خود اشیا و وسائل گران قیمتی دارید می توانید دوربین های پارکینگ را به نحوی نصب کنید که درب ورودی انباری ها را نیز پوشش دهد. یا در صورت حساسیت بالا می توانید به صورت جداگانه برای آنها دوربین نصب کنید.
محوطه بیرونی ساختمان: محوطه بیرونی ساختمان زمانی اهمیت می یابد که ساکنین ساختمان اتومبیل های خود را در آن پارک کنند که برای افزایش امنیت آنها بهتر است از حداقل دو عدد دوربین استفاده کرد.

دوربین مداربسته مناسب برای فضای داخلی منزل

نصب دوربین مداربسته در داخل منزل مسئله ای است که باید از چندین منظر مورد بررسی قرار گیرد. یک اینکه برای نصب دروبین داخل منزل نیاز به مجوز دراید و نصب آن به صورت مخفی ممکن است پیگرد قانونی داشته باشد . بر فرض دریافت مجوزهای لازم باید با توجه به ویژگی ها و حساسیت های موجود و نظر کارشناس مربوطه پس از بازدید برای منزل خود تصمیم به نصب دوربین با تعداد مشخص بگیرید.

از چه برند دوربین مداربسته ای برای منازل مسکونی استفاده کنیم؟

برند های مختلفی در بازار وجود دارند اما به صورت کلی بهتر است برای منازل مسکونی از برندهای معتبر با قیمت متوسط استفاده گردد. همچنین برندهایی همچون ویژن (Hikvision)،داهوآ (Dahua) و یونی ویو (Uniview) برای نصب در منازل مناسب هستند.

 

     دوربین مداربسته هایک ویژن   تی وی تی   نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته   قیمت دوربینهای مدار بسته

 

استاندارد IK در دوربین مدار بسته

استاندارد IK در دوربین مدار بسته
استاندارد IK در دوربین مدار بسته

استاندارد IK در دوربین مدار بسته

استاندارد IK در دوربین مدار بسته: در سیستم های مدار بسته استانداری با عنوان IK

وجود دارد که نماینده عبارت Vandal Resistant Rating بمعنای درجه مقاومت دستگاه در

برابر عوامل خرابکار و اخلاگر ۰همانند پرتاب جسم سخت) است. عدد جلوی این علامت

اختصاری، نشانگر میزان مقاومت در برابر آسیب است و محدوه ای از ۰ تا ۱۰+ را شامل

میشود و منطقا هر چه عدد بالاتر باشد میزان مقاومت بیشتر و بالعکس.

IK0: نشان دهنده عدم مقاومت دوربین مدار بسته در برابر هر نوع ضربه مکانیکی.

IK1: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۲۰۰ گرم از فاصله هفت و نیم سانتیمتر.

IK2: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۲۰۰ گرم از فاصله ده سانتیمتر.

IK3: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۲۰۰ گرم از فاصله هفده ونیم سانتیمتر.

IK4: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۲۰۰ گرم از فاصله بیست و پنج سانتیمتر.

IK5: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۲۰۰ گرم از فاصله سی و پنج سانتیمتر.

IK6: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۵۰۰ گرم از فاصله بیست سانتیمتر.

IK7: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۵۰۰ گرم از فاصله چهل سانتیمتر.

IK8: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۱٫۷ کیلو گرم از فاصله بیست و نه و نیم سانتیمتر.

IK9: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۵ کیلو گرم از فاصله بیست سانتیمتر.

IK10: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۵ کیلو گرم از فاصله  چهل سانتیمتر.

IK10+: مقاوم در برابر ضربه جسمی با وزن ۱۰ کیلو گرم از فاصله چهل سانتیمتر.

محدودیت مقاومت

بدنه vandal proof، بدنه ای با پوشش آلومینیومی فوق العاده قوی هستند که در مقابل

هر گونه خرابکاری بسیار مقاومند که برای استفاده در مکانهایی نظیر ایستگاه راه آهن،

ایستگاه های زیر زمینی، سایت های نظامی، پارکینگ های اتومبیل، دستگاه فروش

خودکار، خودپردازها مناسب هستند و این مورد را در نظر داشته باشید که دوربین مدار

بسته های ضد ضربه معمولا نمی توانند مقاومتی در برابر گلوله اسلحه و نارنجک ها داشته

باشند ودر موارد از این دست آسیب پذیر هستند.

  دوربین هایک ویژن   دوربین تی وی تی   قیمت دوربین مدار بسته برای منزل  نصب دوربین مداربسته بیسیم


1.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-بولت-هایک-ویژ-5/

2.       14

3.       74

4.       https://hiktejarat.com/cctv-banking/

5.       13

6.       330

7.       https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-توربو-اچ-دی-بولت-5-مگاپی/

8.       13

9.       67

10.   https://hiktejarat.com/product/دوربین-اسپید-دام-2-مگاپیکسل-تحت-شبکه-2/

11.   12

12.   109

13.   https://hiktejarat.com/industrial-adapter/

14.   12

15.   53

16.   https://hiktejarat.com/tvt-warranty/

17.   11

18.   127

19.   https://hiktejarat.com/product/آنتن-وایرلس-میکروتیک-groove-52-ac/

20.   11

21.   77

22.   https://hiktejarat.com/product/hr901-af-41/

23.   10

24.   145

25.   https://hiktejarat.com/product/دستگاه-ضبط-تصاویر-تحت-شبکه-64-کانال-هایک-2/

26.   10

27.   85

28.   https://hiktejarat.com/product/td-7421as1/

29.   9

30.   74